ciorba crau supa
Pagina 1 din 5
Ciorbele si supele de legume sunt recomandate in aceasta perioada. Pe de ... in calorii. Poti incerca si retetele de supe hipocalorice , dar si supele si ciorbele de iarna . Ceva mai consistente, acestea sunt insa binevenite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Castravetii se curata de coaja si se rad sau se taie cubulete. Apoi se zdrobeste usturoiul. Iaurtul de amesteca cu apa sau laptele, iar apoi adaugam usturoiul, castravetele si nuca si continuam pâna obtinem un amestec omogen. Punem uleiul de masline, sare si mararul tocat marunt. Bolul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider la racit pentru cel putin o ora înainte de servire. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de cate o zeama lunga (sa ne-ajunga :P). La noi ciorba sau supa nu lipseste de la masa si incerc sa le ... fir subtire in oala cu ciorba, adaugam sare dupa gust si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... , recomand sa va imprieteniti cu ea. Este ideala in ciorbe si supe, in sosuri pentru fripturi (de ex bernaise si tartar ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... ou si (uneori) faina sau amidon, adaugat in supe creme, sosuri, ciorbe, etc, cu scopul de a lega respectivul preparat si ... o consistenta cremoasa. In general, pentru supele crema, raportul este de un ... preparare. Pentru ca liezonul si supa sa se omogenizeze, temperaturile celor ... , inainte de a adauga liezonul in supa, treptat si amestecand incet, il ... calda. Dupa adaugarea liezonului,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pune în blender rosiile, ardeiul, castravetele, usturoiul, jumatate din cantitatea de ceapa rosie tocata si jumatate din cantitatea de busuioc. Amesteca cu blenderul pâna când compozitia devine cremoasa. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Pune supa în boluri pentru servit si adauga în fiecare bol ceapa, busuioc, rosii cherry tocate si câteva picaturi de ulei de masline. Serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gust . Pe siteul Qbebe am vazut multe retete de ciorbe si supe, asa ca m-am gandit ... a fost publicata in Ianuarie 2012 Supa aceasta nu are nimic special. Se face clasic, ca orice supa de pui. Ceea ce o deosebeste ... ). Dar uite ca n-a fost asa. Supa cu hrisca a fost primita cu ... si foaia de dafin. Fierbe supa la foc foarte mic, acoperita ... 2 ore. Dupa acest timp strecoara...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Prepararea acestui produs este foarte simpla. Dupa ce ati strâns toate ingredientele nu trebuie sa faceti nimic mai mult decât sa le amestecati în blender aproximativ 10 minute, pâna obtineti o pasta cremoasa. Se adauga sare si piper dupa gust, iar la final se toarna continutul în castronele ori pahare si ornate asa cum va place. Important este ca trebuie servita rece!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem iaurtul intr-un vas . Adaugam apa plata si omogenizam. Castravetii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoare apoi ii adaugam in iaurt. Pisam usturoiul , punem peste el uleiul de masline si il adaugam in supa. Dam la frigider pentru cel putin o ora. Punem supa in bol , asezonam cu sare si piper, presaram mararul tocat marunt si adaugam un castravete taiat cubulete. Optional presarati bucatele de nuca. Se serveste rece de la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe foc. Se încorporeaza vinul, supa si rosiile, apoi dafinul, se ... si se pun, cu cimbrul, în supa si se mai lasa 5 minute ... pe pachet. Ambele se pun în supa. Se scot foile de dafin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute. Agrisele vor acri suficient ciorba. Daca este prea acra sau ... , pentru a-i mai reduce din acreala. Ciorba se mai poate lega putin ... rece, care se amesteca in ciorba, lasind sa fiarba citeva clocote ... de orez, in orice ciorba sau supa prea rara, se pot ... se fierb direct in ciorba sau supa la urma, cind toate ... galuste numai din albusuri. Si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mancare. Merge la fel de bine in sosuri, in ciorbe si supe si este detaliul care face prajiturile de casa savuroase ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Retete cu carne de curcan Ciorba de curcan cu tarhon Curcan ... vitelus Boeuf bourguignon cu taitei Ciorba de vitel Salata de curcan ... Retete cu carne de iepure Ciorba traditionala de iepure Friptura italiana ... macaroane cu sos besamel Supe & Ciorbe Avgolemono - supa traditionala greceasca cu ... fasole verde cu carnati afumati Ciorba de gulii cu carne de ......
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Am fost nominalizata de o cititoare (multumesc frumos! :)) la concursul blogurilor gustoase organizat de gustos.ro Si pentru ca va plac si va inspira retetele mele, va rog sa ma votati la urmatoarele categorii: Mancaruri traditionale romanesti Mancaruri din bucataria internationala Ciorbe si supe Fripturi Dulciuri diverse Blogul cu cele mai frumoase poze Cel mai bun blog culinar Ma gasiti usor - sunt prima pe lista :) Multumesc frumos, frumos de tot! :)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... .blogspot.com/2011/01/mini-pizza-cu-foietaj.html CIORBE SI SUPE http://amainbucatarie.blogspot.com/2011/01/ciorba-de-varza.html DIFERITE MANCARURI ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... In sezonul rece, ciorbele, borsurile si supele consistente sunt cea mai buna solutie. Hidrateaza, incalzesc ... mai jos, poti incerca si supa crema de fasole boabe , dar si supele de toamna . Ciorba de carne (vaca sau pui) Supa cu galuste (si carne de pui) Ciorba de la Radauti Bors rusesc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ntr-o oala de supa, marime mica (4-5 litri), încalziti uleiul, la temperatura ... ; adaugati morcovii taiati cuburi si supa de pui. Aduceti la fierbere ... când morcovii devin moi. Lasati supa sa se raceasca si mixati ... începe sa dea în clocot. Serviti supa fierbinte, cu crutoane, încalzite la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caleste ceapa cu uleiul într-o oala la foc mediu. Adauga apoi faina, mestecând, si apoi urmatoarele 6 ingrediente. Mesteca pâna când supa devine cremoasa. Se reduce focul si se mai lasa 10 minute, mestecând. Adauga apoi brânza si smântâna. Lasa pe foc pâna când se topeste brânza. Se serveste calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune într-un vas adânc telina, broccoli, ceapa, pastârnacii, supa si piperul si lasa-le la fiert la foc mediu. Redu focul si mai lasa-le pâna când legumele devin foarte moi, aproximativ 20 de minute. Toarna supa într-un blender si las-o pâna obtii o crema. Se serveste ornata cu patrunjel.
Reţetă de pe retete.eva.ro