Cauta in 21.294 retete
Încinge cuptorul la 180 grade Celsius. Pune doua grilaje/gratare deasupra a doua tavi mari pentru copt. Rupe frunzele de varza în bucati mari, eliminând ramificatiile groase din mijlocul frunzelor. Presara parmezan, stropeste cu ulei, apoi asezoneaza cu sare si piper. Aranjeaza frunzele pe gratarul metalic, într-un singur strat. Pune la cuptor si lasa pâna când frunzele devin aurii si crocante, aproximativ 30-40 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 250 de grade. Într-un bol, amesteca pesmetul, sarea, piperul si parmezanul. Într-un alt bol, pune albusurile de ou, batute. Treci feliile de zucchini prin albus si apoi prin amestecul de pesmet si asaza-le într-o tava tapetata cu foaie de copt unsa cu putin ulei. Coace timp de 5 minute, apoi întoarce feliile pe partea cealalta si mai coace timp de înca 5 sau 10 minute, pâna de feliile sunt rumenite si crocante.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu sant numai carti de bucate, ele dau bazele. Aceasta reteta ... de Paris. Pentru a obtine cartofi crocanti in exterior, dar foarte moi ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Încinge cuptorul la 190 de grade Celsius si unge cu putin ulei o tava întinsa de copt. Amesteca într-un bol fulgii de cartofi, parmezanul ras si granulele de usturoi. Scufunda bucatile de pui în untul topit, apoi da-le prin amestecul de fulgi de cartofi pentru a le acoperi complet. Asaza-le în tava pregatita si pune la cuptor pentru 45 -60 de minute, pâna când bucatile de pui sunt rumenite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , astfel incat painea sa ramana bucatele mici; - taiem mozzarella felii subtiri ... vas termorezistent si tapetam cu crocant, astfel incat sa formeze un ... tava; - turnam desupra restul de crocant ,presaram boabele de porumb si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O mancare foarte rapida si gustoasa. Am folosit: 1 piept de pui sare, piper 1 ou putina faina pesmet fulgi de porumb Pipetul de pui se taie in fasii subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper. Trecem fasiile apoi prin faina, apoi prin ou si ultima oara prin pesmet amestecat cu fulgi de porumb. Le prajim pana devin rumene. Sunt foarte crocante datorita fulgilor de porumb. Noi le-am servit alaturi de sosul de alioli (Reteta Aici) Pofta buna!!! Subscribe to updates
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... trei ceasuri cu mana pe ciolan, Doamne fereste! Mai intai puneti ciolanul afumat (in comert gasiti de obicei din acela fiert deja ... doua ore. Dupa ce a fiert ciolanul de i se desprinde carnea de ... , poate si niste chimen. Cand e ciolanul aproape gata de copt, faceti ... in tigaie hreanul ras (o lingura sanatoasa) si un polonic din zeama in care a fiert ciolanul (de asta nu-i...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si era un desert foarte crocant, pe baza de zahar ars ... sa obtin la final o prajitura crocanta si care sa contina ciocolata ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Varza murata calita cu ciolan afumat A iesit o minunatie, chiar mai buna decat cea cu varza dulce 1/2 ciolan afumat 1 ceapa 1-2 verze murate Foi ... ore sau de seara. Calim ceapa tocata marunt, adaugam ciolanul taiat bucati, varza tocata foarte fin din cutit amestecam mereu sa ... o dam la cuptor. -folositi un ciolan mai grasut, eu am nimerit ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... un alt fel principal: taitei crocanti. Ingrediente si cantitati: 4 cesti ulei ... sunt gata taiati-le in bucati. Puneti-le deoparte. Adaugati taitei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala ciolanul afumat si se pune la fiert in apa ... calda cu patrunjel verde. - 400 g ciolan afumat, 1 kg morcovi, 200 g ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Tot uitandu-ma zilele astea printre retetele adunate de-a lungul anilor, am observat ca am o groaza de carti de bucate in format electronic. De ce sa nu le impart cu voi, dragi prieteni? Zis si facut. Am deschis o noua pagina, numita Carti de bucate electronice , pe care o voi imbunatati in timp. Inceputul arata asa: Cartile sunt urcate pe site-ul Scribd, unde va puteti loga prin contul de Facebook. Sper sa va fie de folos :)
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Se spala si se sparge ciolanul. Se pune la fiert impreuna ... toarna peste ciorba fierbinte. - 1 kg ciolan de porc afumat sau de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... :#000000;} Cu un ochi la sanatate si cu altul la fructe ... , fibre si nutrienti esentiali pentru sanatate. Conform "regulamentului" dietei, este necesar ... amestecurile cu diverse elemente benefice sanatatii.Santal AlbastruSantal Albastru este o combinatie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... daca mai pui la socoteala bucatile de ciocolata, ai obtinut desertul ... nuca de cocos 1/2 cana curmale bucati de ciocolata neagra 2 linguri cacao ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... placinta din congelator. Taiati fileul bucatele mici cu un cutit foarte ... de 3-4 minute pentru a le face crocante: Se servesc cu mare pofta ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... ati auzit de reforma de sanatate care va fi in curand ... 2007,acum va fi o reforma a sanatatii,si pentru aceasta se cauta ... adune semnaturi) pentru casele de sanatate private si pentru care vor ...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
... sare apoi se insira cate 4-5 bucati pe cate o scobitoare de bambus ... tavalit prin malai grisat.Iese la fel de crocant si bun ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... consultat o stiva de carti de bucate si brosuri cu retete culinare ... fiarba pana e al dente, respectiv crocant atunci cand muscam din el ... isi pastreaza culoarea si ramane crocant. Infasuram cate o fasie de foaie ... de usturoi, tulpinile de sparanghel crocant au fost chiar bune as ... doriti sa fie si mai crocant, puteti inlocui cascavalul normal cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... are putin din fiecare. Un ciolan afumat, multa fasole si o lingura ... fasole uscata (inmuiata peste noapte) 1 ciolan afumat 2 linguri de ulei 3 foi ... sare si piper Preparare: 1. Fierbeti ciolanul la foc mic spumind din ... a fiert carnea. 2. In paralel cu ciolanul, fierbeti fasolea in apa fara ... . Asezonati cu sare si piper. Fasolea cu ciolan se serveste (fara ciolan) cu...
Reţetă de pe www.cevabun.ro