cinamon bun
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
ceva bun, emisiunea ceva bun de la euforia stile, ceai finochio pentru ce i bun pagina 2 din 5, salata ridichie neagra si sfecla rosie pentru ce e bun, cel mai bun otet pentru gogosari, fructul kaki este bun pentru diabet, pandispan ieftin si bun, cel mai bun tort biscuiti, cel mai bun tort
Pastele se pun la fiert în multa apa cu sare, iar dupa ce sunt al dente se scurg de apa. Între timp se face în robot sosul de avocado, mixând bine avocado, frunzele de busuioc, usturoiul, uleiul de masline si zeama de lamâie. Se asezoneaza cu sare, piper si fulgi de ardei iute, dupa care se toarna peste pastele calde, imediat dupa ce le-ai scurs de apa. Se adauga jumatatile de rosii cherry si se amesteca bine pâna când pastele sunt acoperite de sosul cremos de avocado.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai întâi faci aluatul, amestecând apa calduta cu drojdia si zaharul. Lasi 10 minute sa creasca, apoi pui într-un vas faina, sarea, uleiul si drojdia crescuta. Vei obtine un aluat omogen, pe care îl lasi timp de o ora la cald, ca sa creasca. Întinde aluatul într-un blat cu forma sferica sau în forma pe care o are tava de copt. Pune aluatul în tava, unge-l cu suc de rosii, apoi adauga feliile de salam uscat, mozzarella si maslinele si lasa la copt timp de 25 de minute. Când pizza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Saptamana ce sta sa se incheie a fost una delicioasa si primavarateca, fiind marcata de cheesecake-ul celor de la Daring Bakers. Dintre cele mai delicioase cheesecake-uri amintim (in afara de al meu ;))): Cheesecake-ul cu capsuni al Inei Cheesecake cu ciocolata si capsuni Cheesecake cafe-au-lait si caramel Cheesecake cu lamaie si zmeura Cheesecake cu branza de capra Cheesecake cu capsuni si lamaie Cheesecake cu portocale si ciocolata si Cheesecake cu ceai Earl Cake Dar s-au facut si alte ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Decadenta la patrat! Cum altfel ar putea fi numita ciocolata cu ciocolata, acest pacat servit cu sos de pacat?! E suficient sa te gandesti la o negresa, cu miezul ei dens si inima de ciocolata, plutind intr-un sos de ciocolata aromat cu Amaretto di Sarono, pentru a te simti vinovat de propriile pofte. Pregatiti acesta reteta atat din negrese proaspete dar, mai ales, din cele mai uscate. Portii: 4 Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 500 grame negresa 400 ml frisca indulcita, nebatuta...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
In perioada 15 18 martie 2012, in casutele de pe Aleea Negustorilor ROMEXPO, va avea loc Targul de produse traditionale, unde vor participa atat expozantii de produse alimentare traditionale cat si mestesugarii si comerciantii de obiecte de artizanat de cele mai diverse categorii. Veti putea achizitiona: Carne si produse din carne Peste si produse din peste Paine si produse de panificatie Lapte si produse din lapte Legume si fructe procesate Miere si produse apicole Bauturi Produse de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... va putea distruge niciodata ! Ramas bun, maicuta mea draga, imi va ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... in tara asta cozonaci mai buni decat in Moldova si Bucovina ... , cozonacul 35 de lei dar bun, pe gustate. O raritate care merita ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Otetul, acidul acetic sau acidul etatonic, este un lichid incolor cu miros patrunzator si iritant care se regaseste de regula in orice casa. Folosit cu predilectie la gatit si conservat, otetul are multe alte calitati extraculinare la care -probabil nici nu ne-am gandit. Distruge buruienile din gradina Aplicat cu atentie pentru a nu distruge culturile folositoare, otetul poate fi folosit pentru arderea buruienilor nedorite din gradine, acidul acestuia fiind deosebit de eficient pentru ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... dintre ele. Secretul unui falafel bun este, alaturi de gustul specific ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Mentionata inca din secolul XIII sub aceasta denumire, brie este una din cele mai cunoscute feluri de branza cu mucegai alb din lume. Exista mai multe feluri de brie, printre care cele mai cunoscute sunt cele din nordul Frantei (Seine-et-Marne) si Somerset Brie din Anglia. Brie este o branza moale din lapte de vaca, cu o coaja subtire de culoare alba (alb murdar), produsa in roti mari si turtite. Are un gust de smantana, usor acrisor, si consistenta moale, aproape tartinabila. Coaja este ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Romexpo organizeaza Targul International de Bunuri de Consum Bucuresti (TIBCO)- editia a 27-a. In cadrul manifestarii se regasesc in premiera: Salonul Gourmet, Salonul ciocolatei, cafelei, ceaiului si esentelor (editia 1). Perioada: 9-13 Iunie 2010 Locatia: Romexpo Orasul: Bucuresti
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cuptorul se încalzeste la 163 de grade Celsius. Se unge cu ulei tava în care faci prajitura si se pune foaie de copt. Într-un robot de bucatarie se mixeaza toate ingredientele cu exceptia ciocolatei maruntite care se adauga la final. Se toarno compozitia în tava, se niveleaza cu o lingura si se lasa la cuptor 20 de minute. Se lasa la racit înainte de a taia prajitura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru multi dintre romani termenul masina de paine desemneaza mai degraba masina pe care o asteptam de dimineata devreme, la coada, pentru a aprovizia magazinele cu paine. De cativa ani insa, masina de paine prinde o noua consistenta, pe masura ce practica masinarie inventata de ne-mancatorii de paine japonezi isi castiga un binemeritat loc in bucataria noastra. Prima masina de paine a aparut in 1986 in Japonia, inventie a Matsushita Electric Industrial Co., companie ce avea sa devina ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Într-un bol se amesteca faina, cacaua, zaharul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Într-un bol separat se piseaza bananele cu furculita si se ameteca cu pasta gelatinoasa din seminte de in si apa si uleiul. Se amesteca ingredientele lichide cu cele solide. Se adauga nucile si ciocolata neagra, amestecând cu grija. Se toarna amestecul în tava pentru chec tapetata cu putin ulei si faina. Se lasa la cuptor 55-65 de minute,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Zaharul cu crema de cocos se pun într-o cratita la foc mediu si se amesteca pâna când se dizolva zaharul. Rupe ciocolata în bucati mici si las-o la topit în amestecul cu crema de cocos si zahar de cocos. Toarna acest amestec într-o tava cu forme pentru batoane si lasa la congelator o ora. Cele 50 de grame de ciocolata neagra se topesc la abur si se trec batoanele prin ea. Se asaza pe foaie de copt si se introduc la frigider 10 minute. Se pot pastra la frigider într-un recipient...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asemanatoare cu cheddar, branza provolone este de origine italiana, din lapte de vaca, cu o textura ferma si cu un gust ce variaza in functie de perioada de maturare. Provolone dolce, variantele mai tinere, maturate maxim 3 luni, au un gust fin de unt si coaja subtire. Provolone picante este varianta invechita pana la 2 ani cu un gust mai concentrat si picant, gust ce se datoreaza cheagului din lapte de capra ce e folosit la variantele ce necesita maturare mai mare. Fabricat in diverse forme...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ramen (????) este unul dintre cele mai colorate feluri de mancare ale unei bucatarii destul sobre si matematice cum este cea japoneza. Ajuns in Japonia impreuna cu alte feluri de origine chineza, ramen si-a facut loc in restaurantele nipone fiind unul dintre felurile populare de mancare, pe care le gasesti din cantinele studentesti si pana in rafturile magazinelor de unde il poti cumpara sub forma de supa instant. Pentru ca, in sine, ramen este o supa pe baza de taietei chinezesti din grau,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Sortiment de branza asemanator cu Gruyere, Fontina este de origine italina si se prepara din lapte de vaca. Cu textura ferma si consistenta elastica, adevarata Fontina provine din nord-vestul Italiei, din Alpi, iar procesul de productie este unul special: un calup de Fontina este produs din laptele obtinut de la un singur muls, nepasteurizat; branza este presata, fiarta si maturata 3 luni. Fontina autentica are o stampila cu varful Matterhorn din Alpi pentru a fi recunoscuta ca produs...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Alimente bune sau rele ? Pe acest blog -http://aromele.blogspot.com ... , in definitif, ce este mai bun pentru sanatate ? In Romania,am ... ingredientelor. Problema este ce este bun sau rau ? Cred ca in ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
O constructie primara, neschimbata de mii de ani, aluatul de pizza este, in fond, un aluat de paine de influenta mediteraneana, o coca existentiala din faina, drojdie, apa, ulei de masline, o picatura de sare si o raza de zahar. Ca in multe retete, populare si importate parca in graba, exista si aici o practica a adaosurilor frauduloase. Daca vreti sa va lasati fantezia sa zburde, puneti-va mintea cu altceva dar lasati blatul de pizza in plata Domnului. Nu are nevoie nici de lapte si nici de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro