Cauta in 21.294 retete
Tocam sunca marunt si o punem pe foc. Lasam aprox 5-6 min sa se rumeneasca putin. Turnam peste sunca sucul de rosii si sosul de chili, adaugam apoi usturoiul tocat marunt, verdeturile taiate marunt si lasam la fiert la foc mic timp de aprox 20-25 min. Adaugam sare si piper dupa gust. Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem scurt printr-un jet de apa rece si le turnam peste sos. Amestecam bine sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pstele si se condimenteaza dupa care se aseaza in tava unsa in prealabil cu unt ,se adauga ceapa taiata julien,vinul si patrunjel. Sos Meuniere: Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min. apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 min. Sosul astfel obtinut se toarna peste peste (scos de la MO) si legume. Legumele se fac dupa preferinta fiacaruia…la cuptor, la abur, in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Usturoiul se caleste în ulei de masline, se adauga ardeiul copt si sucul de rosii. Se paseaza dupa care se adauga mix-ul de seminte, sare si piper. Fileurile de peste se marineaza si se pun pe gratarul încins. O parte de supa de pui se pune pe o parte de cuscus se acopera si se lasa sa absoarba supa, apoi se amesteca cu coaja de lamâie, lamâia murata si patrunjel. Se asaza cuscus-ul într-o forma si se rastoarna pe farfurie. Deasupra se pun fileurile de peste si se decoreaza cu putina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute. Se amesteca ingredientele pentru sosul de iaurt cu menta tocata ... coapte alaturi, si deasupra cu sos de iaurt. - Pentru tocatura: 1 felie ... usturoi, 1 kg de carne de vita tocata, 1 ou, 1 legatura de patrunjel ... untdelemn, 1 kg de rosii. Pentru sosul de iaurt: 1 pahar de iaurt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -o oala mare, caleste carnea de vita pâna când devine maronie. Dizolva cuburile de concentrat de vita în patru cani cu apa si toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -l timp de un minut. Toarba sosul si pasta de rosii si ... misca usor tigaia, pentru ca sosul sa patrunda bine vinetele. Toarna sos cu o lingura pe deasupra si lasa-le la fiert la ... , când uleiul se ridica deasupra sosului de rosii, poti sa opresti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar. - 16 coaste de vita, 1 cana sos de soia, 3/4 cana zahar, 1/2 cana apa, 1 para curatata si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau cuburi. Se prepara un sos alb urmand instructiunile de aici. Cand sosul e gata se adauga in el mustarul si tarhonul tocat ... imprejur jumatate din cartofii cu sos (daca s-au racit se reincalzesc; daca s-a racit si sosul e usor prea gros se poate adauga un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a da morcovul si ceapa pe razatoare si pune-le la fiert. Dupa ce apa da în clocot, adauga sare, bulion sau rosiile tocate si lasa-le în continuare pe foc. Nu uita de lingura de orez! Unele persoane pun orezul în compozitia perisoarelor, altele în zeama. În paralel, pregateste compozitia pentru perisoare. Carnea trebuie sa fie tocata marunt, ceapa deasemenea, dupa care sunt amestecate foarte bine. Se adauga sare, piper si cele doua oua pâna devine un amestec omogen....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , adauga în tigaie pastele fierte si sosul de rosii. Când obtii un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... m-a surprins prin fragezimea carnii si sosul gustos in care iti era ... 2 albusuri 3 linguri amidon alimentar Pentru sos: 3 linguri pasta tomate 1 lingura otet de vin 1 lingurita miere 3 linguri sos de soia 1 lingurita ghimbir 1 ceapa ... . Intre timp amestecati ingredientele pentru sos. Se serveste cu orez, carnea ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Pentru a obtine sosul, visinele se fierb 10 minute cu zahar, adaug ... de crema, un strat de sos de visine, dupa care continua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii si se taie rondele sau cubulete (dupa preferinta). Se adauga patrunjelul taiat fin,conserva de ton,maslinele taiate rondele,2 linguri ulei de masline,sare, piper dupa gust si sos de usturoi. Se orneaza cu feliute de lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa la fiert cu sarea, apoi se adauga spaghetele. Dupa fierbere se scurg si se adauga sosul de rosii. Deasupra se presara o ploaie de patrunjel, daca doriti se poate pune si parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala si se curata andivele, dupa care se taie in lung si se amesteca cu bucatelele de carne fiarta. Se aseaza intr-un castron si se amesteca bine cu maioneza si sosul Vinegrette. - 500-800 g andive, 400 g carne (rasol de vita sau piept de pasare), maioneza si sos Vinegrette. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Asezoneaza fileurile de somon cu piper, sare, usturoi. Într-un bol, amesteca sosul de soia, zaharul brun, apa si uleiul, amestecând pâna ce zaharul se dizolva. Pune pestele într-o punga resigilabila împreuna cu amestecul cu sos de soia si lasa-l la frigider cel putin doua ore. Încinge apoi gratarul, unge-l cu putin ulei si asaza fileurile de somon. Lasa-l sa se faca timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau pâna când pestele poate fi patruns usor cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cocos si se asezoneaza cu sos de peste, sare si zahar ... busuioc. - 400 g carne macra de vita feliata (1 cm grosime), 3 linguri pasta ... busuioc plus pentru ornat, 1 1/2 lingura sos de peste, 1 1/2 lingura zahar brun ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1. Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai ... din nou la tava cu sosul de legume deasupra si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cureti pestii si ii tai bucati.Asezi bucatile in tava,cepele taiate solzisori.Stropesti totul cu ulei,sarezi si piperezi.Pui si usturoiul,10 catei,si sosul de rosii.La final,adaugi vinul si dai tava la frigider pentru 1 ora.Apoi dai tava la cuptor pentru 1 ora.Servesti pestele alaturi de cartofi la cuptor si salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro