Cauta in 23.622 retete
Ceapa taiata fin cu pestele fara piele se înnabusesc, la foc mic, în unt. Dupa ce s-a patruns, pestele se lasa la rece, iar apoi se zdrobeste cu o furculita si se amesteca cu ceapa verde, cartofii zdrobiti, cu zeama de lamâie, sarea, piperul si patrunjelul uscat. Din aceasta compozitie se formeaza chiftelutele, care se dau prin faina, ou si pesmet. Bilutele se prajesc în foarte putin ulei atât cât sa se aureasca pesmetul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa taiata marunt si ardei taiati cubulete se calesc cu ulei. În paralel, cartofii se curata, se taie cuburi si se adauga la legumele calite, acoperindu-se apoi totul cu apa. Toate legumele se lasa la fiert, dupa care se pun fasolea si porumbul fierte. Legumele se lasa pe foc pâna se amesteca aromele, se condimenteaza cu sare si piper. La final, dupa ce s-a stins focul, peste tocanita aburinda pusa în farfurie se presara partrunjel tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -ai hotarat sa tii intreg Postul Pastelui, insa foarte multe retete ... o lista cu retete dulci, de post, care vor satisface gusturile tuturor ... lamaie si portocala Budinca de post cu ciocolata Fursecuri cu fulgi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul de masline într-o tigaie. Caleste ceapa si usturoiul pâna încep sa se înmoaie, apoi adauga ciupercile. Prajeste-le pâna încep sa-si reduca volumul, timp de aproximativ 4 minute. Adauga spanacul si caleste, amestecând constant, timp de câteva minute, pâna ce spanacul se înmoaie. Toarna otetul amestecând constant pâna ce este complet absorbit, apoi adauga vinul alb. Micsoreaza flacara si lasa la fiert pâna ce vinul este complet absorbit. Adauga sare si piper dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de orez cu mango (de post) Ingrediente: 250 grame de orez ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... piper. Realizeaza din acest amestec chiftelute rotunde, de marimea unor nuci ... usturoi. Poti pune sosul peste chiftelute sau prietenii tai il pot ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Maioneza de Post din pufuleti am incercat-o pentru prima data acum ... am postat reteta Maionezei de Post pe care o folosim des. Am ... de buna pentru zilele de Post! Clic pe titlu pentru a gasi ... idei categoria cu Retete de Post , unde veti gasi multe idei ... , salate, dulciuri, supe si ciorbe, toate de Post! Ingrediente Maioneza de ... ml ulei Preparare Maioneza de Post din Pufuleti...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... se face prajitura negresa de post.Reteta rapida de prajitura de ... .Negresa de post cu nuci si gem de prune. Aceasta prajitura ... . E o prajitura simpla cu ingrediente de post, economica si la indemana oricui ... , sau daca nu o faceti de post puteti sa folositi unt. Glazura ... si aceasta. problema. Negresa de post-Ingrediente ulei- 1/2 cana zahar- 1 1/2 cana ... apa 3 lg cacao Negresa de...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
În prima faza, se amesteca toate ingredientele si se framânta pâna se obtin o coca omogena. Pe o planseta, se întinde o foaie de 1 cm care se taie înn rotunduri cu ajutorul unui paharel de tuica. Aceste bucatele de coca se ung cu apa îndulcita cu zahar si apoi, peste ele, se presara nuca sfarâmata. În mijloc se aleaza o visina, stafida, etc., dupa care fursecurile se aseaza în tava si se baga la cuptor. Când sunt gata, prajiturelele se pudreaza cu zahar vanilat. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie ceapa marunt si se caleste în ulei, adaugând ciupercile taiate în bucati potrivite, sare si piper. Se lasa sa fiarba înabusit, pâna când scade zeama lasata de ciuperci. Se pun apoi cartofii taiati în bucati mai mici, putina apa, si se lasa sa fiarba pâna când sunt gata. Se presara patrunjel verde la servire. Este buna atât calda cât si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert într-o oala cu apa frunze de loboda, frunze de sfecla, cozi de ceapa verde, marar, patrunjel, dupa gust si leustean, taiate marunt. Se adauga borsul strecurat, sarea, zaharul si orezul ales si spalat. Se lasa sa fiarba. Se serveste simpla, iar daca nu tii post, o poti drege cu un galbenus si cu o lingura de smântâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se scurge tofu, se farâmiteaza si se pune într-o tigaie cu 1 lingurita de ulei. 2. Se presara peste ea praf de curry pentru a-i da o savoare si se lasa putin la calit (5 minute), amestecând-o des cu o lingura de lemn. 3. Se adauga apoi putina ceapa si ardei, ambele tocate marunt si se mai lasa la calit înca 5 minute pâna se îmbina aromele. 4. Optional poti sa adaugi câteva felii de ciuperci si verdeata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nuca. Desi aluatul este de post, aceste cornulete sunt foarte puhave ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Se fierb cartofii, se curata si se piseaza sau se trec prin masina de tocat Se amesteca cu faina, se pune sare si se framînta. Se fac chiftele potrivite ca marime si se prajesc în ulei fierbinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune uleiul într-o tigaie la încalzit, apoi adauga sparanghelul cu sare si piper dupa gust si lasa-l aproximativ 5 minute. Îndeparteaza tigaia de pe foc si pune sparanghelul pe o farfurie. Stropeste-l cu suc de lamâie si presara menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usoare si sanatoase, mancarurile de post se prepara rapid si iti ... , revenim cu noi retete de post, la sugestiile voastre, care sunt ... cand vine vorba sa tina post, temandu-se ca vor fi ... de gustoase, care vor transforma postul intr-o perioada placuta, de reinnoire ... , astfel, cateva retete pentru ca postul tau sa fie nu doar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta de post, o pizza delicioasa, cu ciuperci, masline, rosii ardei si ... veti da seama ca e de post! Ingrediente: pentru blat: 500 gr ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... orientale, cu diferentele de rigoare, chiftelutele din dovlecei sunt printe cele ... ale verii. Spre deosebire de chiftelutele de dovlecei romanesti, gatite de ... culinar. [tip]Pentru versiunea de post, puteti renunta la feta pe ... intr-o tigaie sau cratita. Formati chiftelutele folosind o lingura de amestec pentru ... chifteaua cu dosul lingurii. Prajiti chiftelutele cam 3-4 minute pe fiecare...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Într-o oala medie, încinge uleiul de masline la foc mediu. Adauga morcovii si ceapa, asezoneaza cu sare si piper, apoi soteaza pâna când ceapa s-a înmuiat, aproximativ cinci minute. Adauga ghimbirul si mai soteaza înca un minut. Adauga supa de legume si lasa la fiert la foc mare pâna începe sa clocoteasca. Redu apoi focul si lasa sa fiarba încet pâna când morcovii s-au înmuiat, aproximativ 20 de minute. Pune supa în blender, în câteva serii daca nu încape tot continutul, si...
Reţetă de pe retete.eva.ro