Cauta in 21.294 retete
1/4 carne , 50 g franzela, 50 g ceapa, 3 catei usturoi, 250 ml suc de rosii, o foaie de dafin, faina, untdelemn,marar, piper, ienibahar, sare. Mod de preparare: Carnea slaba de porc sau, daca este mai grasa amestecata cu carne de vitel sau piept de pui, se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu franzela, inmuiata numai o secunda in apa rece si bine stoarsa in pumni, cu ceapa taiata marunt si calita, un minut, cu 2 linguri de untdelemn si usturoiul taiat marunt. La tocatura se adauga...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Cind compozitia s-a racit se fac chiftele se dau prin albus de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
De ce-i considerat Chan Li Cel mai non-conformist chinez? La o masa n-a mai mancat orez Ci chiftele de curcan cu broccoli. INGREDIENTE chiftele de curcan cu broccoli 500 gr piept de curcan 500 gr broccoli ( 1 buchet ) 1 cartof mare 1 ceapa mare 1 ou sare, piper PLAN DE LUCRU chiftele de [&] Post-ul CHIFTELE DE CURCAN CU BROCCOLI apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Eu: -Am facut chiftele. Voi: - Asa si? Eu: - Pai stiu ca ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1 ceasca fasole alba uscata, 1 chifla muiata in apa, 1 ou, faiana sau pesmet, untdelemn, sare, patrunjel tocat Mod de preparare: Fasolea muiata din ajun se fierbe in apa rece cu sare pana se moaie bine. Se trece prin sita, se amesteca cu chifla muiata si farimitata si cu oul batut. Se intinde aceasta pasta de grosimea unui deget, pe o scindura presarata cu faina, se taie cu paharul rotunduri, se tavalesc in faina sau pesmet si se rumenesc pe ambele parti in untdelemn incins. Se presara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 250 g linte verde 250 g naut (la conserva) 3 linguri faina 1 ceapa mare 2 morcovi Ulei de masline 50 g rosii deshidratate 3-4 catei usturoi Menta uscata Cimbru Sare,piper Mod de preparare: Lintea o lasam la inmuiat 1-2 ore, dupa care o punem la fiert cu un praf de sare si 1 lingurita menta uscata. Dupa ce s-a fiert o strecuram bine si o lasam sa se racoreasca putin. Ceapa o tocam marunt iar morcovul il taiem cubulete. Calim ceapa si morcovul intr-o lingura de ulei cu un praf de...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
250 gr soia, 200 gr ciuperci, 2 cepe mari, se poate si ceapa verde, 2 tulpini de telina, 3 catei de usturoi, 3 cartofi, 3 linguri de gris Mod de preparare: Se caleste ceapa in ulei si se lasa putin la racit. Toate ingredientele se dau prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa, se adauga apoi sare, piper dupa gust, mararul si patrunjelul, se omogenizeaza impreuna cu grisul. Se formeaza apoi chiftelele, se trec prin faina alba si se prajesc in ulei. Mod de servire Se vor servi, de preferat,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cuvantul kuftan (a bate, a toca, sau chiftele). Cunoscuta sub diverse retete si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sau pesmet si se formeaza chiftele rotunde si turtite. Se infierbinta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 pastirnac, 2 oua, pesmet, 2 legaturi verdeata, sare, piper; Pentru sos: 1 lingura unt, 2 linguri faina, 4 linguri grasime Mod de preparare: Zarzavatul fiert se taie bucatele mici, se amesteca cu sosul alb, cu ouale, sare, piper si verdeata tocata. Se fac chiftele si se dau prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasime bine incinsa. Din aceasta compozitie se pot face si crochete. Mod de servire Se servesc fierbinti in sos de rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... amesteca toate ingredientele. Se fac chiftele cu diamentrul de 7 cm si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau pesmet si se formeaza chiftele rotunde si turtite. Se infierbinta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoi si se toarna peste chiftele. Se presara ceapa verde, tocata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se face un amestec obisnuit din tocatura, se prepara chiftele de marime medie si se rumenesc bine in ulei incins. Se toarna sos de rosii, iar deasupra se presara rondele de ceapa, tavalite prin faina si rumenite in ulei incins. - 600 g carne tocata, sos de rosii italian, 3 cepe, putina faina, ulei pentru prajit. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 kg carne, 2 oua, miezul de la o felie mai groasa de franzela, 1 ceapa, verdeata, sare, piper, pesmet, 250 g ulei, 1/2 kg cartofi, muraturi sau salata Mod de preparare: Se curata carnea de pielite si se da de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa, miezul de franzela inmuiat in apa si stors. Se adauga apoi ouale, verdeata tocata marunt, sare, piper si se amesteca bine. Se ia dupa aceea cantitatea necesara si cu mina uda se da forma dorita, rotunda sau lunguiata. Se dau prin pesmet...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 dovlecei de marime mijlocie (cca 1 kg amindoi), un ou, 30 g faina, un varf de cutit de piper, o lingurita cu varf marar taiat marunt,50 g branza telemea rasa sau cascaval ras, untdelemn. Mod de preparare: Dovleceii se curata subtire de coaja, se taie in jumatati pe lungime, li se scot semintele cu o lingura, apoi se rad prin razatoarea cu gauri mari, se amesteca cu 1/2 ligurita de sare, lasindu-se 30 minute sa-si lase apa.Apoi, se limpezecs de sare, se storc in pumni si se pun intr-o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne, 2 oua, 6 cepe, 1 felie franzela, 1 cartof, 1/2 morcov, 1/2 telina rasa, 1 lingura faina, 2 linguri bulion, 2 linguri grasime, multa verdeata si sare Mod de preparare: Carnea tocata se amesteca cu franzela inmuiata, ouale, ceapa taiata marunt si rumenita in grasime, zarzavatul ras, verdeata si sarea. Se fac chiftelute, se tavalesc prin faina si se prajesc in grasime foarte bine incinsa. Se asaza in cratita si se toarna deasupra sos de bulion, iar iarna sos de rosii. Se adauga o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de 1 1/2 l, se asaza in ea chiftele (bilele) neinghesuite, una linga alta ... acru si se toarna peste chiftele, cit sa le cuprinda. Chiftelele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sosul: se amesteca bine smantana cu zeama de lamaie, apoi se incorporeaza coaja rasa de lamaie, frunzulitele de cimbru si semintele de dovleac curatate si taiate marunt. Se gusta de sare si piper. Chiftelutele: se curata ceapa, cartofii si para (se indeparteaza semintele si partea lemnoasa), se dau pe razatoare si se amesteca cu oul, faina, sarea si piperul. Se prajesc, pe rand, in uleiul incins (ies opt bucati) si se servesc fierbinti, impreuna cu sosul de smantana. - Pentru sos: 250 g ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii se curata si se fierb. Separat, se fierbe orezul. Ceapa tocata se caleste. Cartofii fierti se scurg, se paseaza si se amesteca cu orezul fiert, ceapa calita, patrunjelul tocat si ciupercile date prin masina de tocat. Se adauga boia, sare si piper. Din compozitia rezultata se fac chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei. - cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez. 2 cepe mici, frunze de patrunjel, sare, piper, ulei, 3 linguri faina. Livrare la domiciliu! ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro