cheg aperitiv
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
chec aperitiv, cheg cu cacao, cheg, chec aperitiv sunca cascaval, chec aperitiv rapid de post, chec aperitiv rapid, aperitiv, chec aperitiv de post, rulade aperitiv, tort aperitiv
... de 30 de minute. Placinta aperitiv Se taie ceapa marunt,se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de preparat si pot fi aperitive ideale. Le poti servi cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine batut. Se fac clatite mai groase decit cele obisnuite care se coc intr-o tigaie bine incinsa, unsa cu margarina. Se mai poate adauga in compozitie patrunjel sau marar marunt tocate. Inainte de a fi servite, clatitele pot fi stropite cu suc de rosii. - 1 albus, o lingurita faina, 10 g margarina, sifon, 150 g sunca slaba sau parizer. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe oul, se curata si se taie in jumatati pe lung. Se prajesc doua felii de franzela pe plita si se pun pe platou, decorindu-se cu felii mici de fileu afumat. Fileurile de peste proaspat se fierb in foarte putina apa cu condimente: o foaie de dafin, citeva boabe de piper, o lingurita de otet, sare. O parte dintre aceste fileuri se taie in bucati mici si se decoreaza cu maioneza si cu felii de rosii sau de gogosari. Cealalta parte se lasa ca atare, asezindu-se pe platou peste citeva...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Un aperitiv usor, care prevede un festin asa cum se cuvine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Sunt aperitive destul de usor de pregatit si cu siguranta foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reprezinta aperitivul perfect. Usor de facut si delicios. Surprinde-i placut pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Poti servi acest fel ca aperitiv, mic dejun sau gustare de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Un aperitiv usor de preparat si delicios. Surprinde-i pe cei dragi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ciuperci si bacon pot fi aperitivele perfecte, mai ales pentru petreceri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de gustoasa, poate fi un aperitiv excelent la o petrecere, alaturi de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Aperitive delicioase, usor de preparat, preferate de toti membri familiei. Nu ... idee, astazi isi recomandam un aperitiv usor, gustos si care arata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune somonul afumat si untul în blender si amesteca pâna când obtii o pasta fina. Scoate pasta din blender, adauga zeama de lamâie, apoi smântâna, boia iute si frunzele de ceapa verde. Adauga sare si piper dupa gust. Împarte pateul în patru recipiente mici pentru servit si acopera cu folie alimentara. Pune la frigider si lasa sa se raceasca 30 de minute înainte de a servi. Serveste cu pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Iata un aperitiv usor de preparat si scazut in calorii. Nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Scurgeti si clatiti bine boabele de naut din conserva, apoi puneti-le în blender sau în robotul de bucatarie. Adaugati avocado curatat de coaja, cateii de usturoi, pasta de susan, zeama de lamâie, sare dupa gust si apa. Amestecati foarte bine pâna când rezulta o compozitie cremoasa, omogena. Apoi o puneti într-un vas si o ornati cu boabe de naut, seminte de susan, boia de ardei dulce si doua linguri de ulei de masline extravirgin. Humusul cu avocado se potriveste perfect cu lipiile de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Umple fiecare jumatate de ardei cu crema de brânza. Înfasoara cu bacon si fixeaza cu o scobitoare. Pune pe gratar si lasa pâna când baconul devine crocant.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiati pepenele in felii si curatatil de coaja. Serviti cu feliile de prosciutto infasurate pe feliile de pepene Este un aperitiv rapid si racoros pe caldurile verii.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... asa ca i-am spus acestui aperitiv usor de preparat si foarte ... cu o lingurinta de pesto. Acest aperitiv se serveste rece. [warning] Rosiile ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1. Se încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Se amesteca ricotta cu coaja de lamâie, chilli, sare si piper. Apoi adauga jumatate din cantitatea de parmezan ras si oregano/maghiran. 3. Se curata ciupercile si rupe-le coditele. 4. Se dau ciupercile prin ulei de masline, sare si piper, dupa care se umplu cu amestecul de ricotta si se presara parmezanul ramas. 5. Se dau la cuptor aproximativ 15 minute si se servesc pe un platou cu frunze de salata sau spanac pentru ornament. Credit foto:...
Reţetă de pe retete.eva.ro