cheg aperitiv
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
chec aperitiv, cheg cu cacao, cheg, chec aperitiv sunca cascaval, chec aperitiv rapid de post, chec aperitiv rapid, aperitiv, chec aperitiv de post, rulade aperitiv, tort aperitiv
... de 30 de minute. Placinta aperitiv Se taie ceapa marunt,se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. cascaval ras (branza talamea), 300 gr. parizer(sunca, salam cu sunca), 4 oua fierte tari, 4 oua crude, 3-4 linguri smantana, 3-4 linguri faina, piper dupa gust Mod de preparare: Se bat 4 oua cu telul(mixer)se adauga cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smantana, faina, piperul si se omogenizeaza. Tava de chec se tapeteaza cu ulei si faina, se pune jumatate din compozitie, se adauga ouale fierte taiate jumatati si se pune restul de compozitie. Se pune in cuptorul incins si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 kg. vinete, 3 kg. gogosari, 1/2 l ulei, otet de 9 grade, apa, piper boabe, sare Mod de preparare: Se curata vinetele, se spala si se taie in rondele. Se curata gogosarii, apoi se taie in cuburi mici. Se prajesc pe rind legumele cu ulei fierbinte pana prind o crusta aurie. Intre timp, se spala si se oparesc bine borcane mici. La 1 l de otet se adauga 1 1/2 l de apa, 10 gr. piper boabe si 75 gr. sare si se fierbe totul in clocote 5 minute. In fiecare borcan mic, se pun alternativ straturi de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza de vaci, 150 g smantana proaspata groasa, chimen, ceapa. Mod de preparare: Brinza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca, amestecandu-se apoi cu smantana. Smantana se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma, se pot adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt si frunze de marar sau patrunjel, taiate marunt. Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardei grasi, ridichi rosii de luna.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -l, taiati-l felii si serviti-l ca aperitiv, cu un sos vinegreta, cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se caleste ceapa in unt , se adauga usturoiul, dupa ce s-a calit putin se adauga ardeiul si ciupercile, se mai calesc 5 min., dupa care se adauga coniacul si se reduce focul. Cind sunt gata se lasa sa se raceasca, dupa ce s-au condimentat cu sare si piper. Smintina se omogenizeaza bine cu ouale, boiaua, sare, piper si lapte la sfirsit. Intr-o tava rotunda (se poate taia mai frumos, ca si feliile de tort) se pune aluatul, peste care adaugam compozitia cu ciuperci si apoi cea cu oua. Razuim ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata legumele si se dau prin razatoarea mare. Se taie ceapa solzi fini. Se rumenesc repede in ulei incins, se scot cu spumiera. Se sareaza si se pipereaza. Sint foarte gustoase ca aperitiv sau se servesc garnitura la friptura, chiftele, pirjoale, etc. - 1/2 kg morcovi, o capatina telina, 1/2 kg cartofi, 100 ml ulei, o ceapa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se framinta telemeaua cu untul, faina, ouale, laptele si sarea. Se intinde foaia si se taie patrate de dimensiune potrivita, se umplu cu brinza si se dau la cuptor, care a fost inainte incins. Se lasa pina se rumenesc usor. - Pentru aluat: 1 kg faina, 1/2 kg untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa calduta, drojdie si sare. Pentru umplutura: 1/2 kg telemea, 100 g unt, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati vinetele de coaja taiati-le felii in lung si dati-le cu sare. Lasati-le intr-o strecuratoare mare 30 min ca sa se duca gustul amarui, apoi le spalati si le stoarceti de apa. Le prajiti in ulei incins. Caliti putin ceapa. Adaugati orezul si continuati calirea. Stingeti cu vinul alb si turnati zeama de legume. Lasati orezul sa fiarba pina se resoarbe toata zeama. Adaugati crevetii si patrunjelul, sarea si piperul si amestecati usor. Puneti jumatate din feliile de vinete intr-o tava ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scoate miezul de la franzela, avand grija sa se pastreze intacta coaja, se inmoaie in lapte, se stoarce si se amesteca cu untul frecat spuma, cu celelalte ingrediente date prin masina de tocat si cu ceapa, sarea, piperul si mustarul. Cu pasta obtinuta se umple painea bine si se da la rece. Cand se serveste, se taie felii. - 1 franzela lunga, 1 ceasca lapte, 150 g unt, 100 g sunca, 100 g limba afumata, muschi tiganesc sau file, 100 g cascaval, 1 lingura mustar, 1 lingura ceapa tocata fin,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dragii si dragele mele, va multumesc din suflet pentru urarile primite de la voi de Sarbatori si pentru ca m-ati urmarit inca un an. Va doresc si eu un an excelent, cu realizari si surprize cat mai multe si numai placute. Desi aparitiile mele culinare pe blog in anul ce a trecut au fost sporadice, am constatat ca audienta blogului a ramas constanta, fapt pentru care inca o data va multumesc.
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Branza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari. - 1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, se pune aluatul rezultat intr-o folie si se tine la frigider 30 min. Se curata varza, se spala, se scoate cotorul si se taie marunt. In uleiul de masline incins, se calesc ceapa, usturoiul si sunca. Adaugam varza si supa si fierbem totul pe foc mic 20 min. Se condimenteaza cu sare si piper. Aluatul se pune pe planseta infainata si i se da o forma rotunda cu diametrul de 26 cm. Captusim cu aluatul astfel pregatit forma unsa cu unt, peste care...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-o cratita se incinge uleiul si se caleste ceapa, la foc mic, pana ce se inmoaie. Se adauga ardeii si se dunstuiesc si ei 5 minute, la foc potrivit, amestecand intruna. Se incorporeaza rosiile si zaharul, se face focul mai mic si se fierb legumele inca 8 minute - cu capac. - 2 linguri ulei de masline, 1 ceapa rosie mare, 2 ardei grasi rosii taiati cubulete, 1 ardei gras verde taiat fasii, 4 rosii mari curatate de pielita si taiate marunt, 2 lingurite zahar. Livrare la domiciliu! Cumpara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca cele 4 oua bine, se adauga uleiul de masline si vinul si se amesteca pina se obtine un amestec omogen. Se adauga cascavalul, faina, bicarbonatul, sarea si piperul. Se amesteca bine. Se adauga jambonul si ardeiul gras si se amesteca totul. Se unge cu unt o tava de chec, se tapeteaza cu faina, se pune la copt 45 minute la temperatura de 210 ? C. - 100 g faina, 4 oua, 100 g cascaval ras, 200 g jambon taiat cuburi, 1 pahar de vin alb sec, 1 ardei gras taiat cubulete, 2 linguri de ulei...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Branza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca, amestecandu-se apoi cu smantana, care se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma, se pot adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt si frunze de marar sau patrunjel, taiate marunt. Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardei grasi, ridichi rosii de luna. In branza preparata cu smantana, se pot adauga o lingurita de chimen, pisat bine cu piulita...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine batut. Se fac clatite mai groase decit cele obisnuite care se coc intr-o tigaie bine incinsa, unsa cu margarina. Se mai poate adauga in compozitie patrunjel sau marar marunt tocate. Inainte de a fi servite, clatitele pot fi stropite cu suc de rosii. - 1 albus, o lingurita faina, 10 g margarina, sifon, 150 g sunca slaba sau parizer. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe oul, se curata si se taie in jumatati pe lung. Se prajesc doua felii de franzela pe plita si se pun pe platou, decorindu-se cu felii mici de fileu afumat. Fileurile de peste proaspat se fierb in foarte putina apa cu condimente: o foaie de dafin, citeva boabe de piper, o lingurita de otet, sare. O parte dintre aceste fileuri se taie in bucati mici si se decoreaza cu maioneza si cu felii de rosii sau de gogosari. Cealalta parte se lasa ca atare, asezindu-se pe platou peste citeva...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro