Cauta in 21.294 retete
Pentru inceput, se pregateste dressingul, amestecand omogen zeama de lamaie, mustarul si uleiul de masline extravirgin. Se prajeste painea (la toaster sau pe plita), apoi se freaca bine cu catelul de usutori, sa se imbibe cu aroma lui.Painea se taie in cubulete si se pune in farfuria in care se doreste sa se serveasca salata si se stropeste cu 1/3 din dressing. Deasupra de paine se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta pestele se taie sau se rupe, eu l-am rupt in bucati)....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput, se pregateste dressingul, amestecand omogen zeama de lamaie, mustarul si uleiul de masline extravirgin. Se prajeste painea (la toaster sau pe plita), apoi se freaca bine cu catelul de usutori, sa se imbibe cu aroma lui. Painea se taie in cubulete si se pune in farfuria in care se doreste sa se serveasca salata si se stropeste cu 1/3 din dressing.Deasupra de paine se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta pestele se taie sau se rupe, eu l-am rupt in bucati)....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... peste deosebit. Gustul exceptional al chefalului, situat undeva intre cel al ... evidenta atunci cand e preparat pe gratar. Fript pe indelete pentru a se ... aroma de fum si rozmarin, chefalul se transforma intr-o delicatesa. Portii ... preparare: 80 de minute Ingrediente: 4 chefali (a cate 400-500 grame bucata ... si piper. Fixati pestii in gratarul special, intre crengute de rozmarin ... suport...
Reţetă de pe www.cevabun.ro