Cauta in 20.691 retete
... cu usturoiul - se adauga continutul borcanului (e bine sa ai provizii pentru iarna:))-pentru cei care nu au ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Masline negre: - Se amesteca maslinele cu uleiul pana cand se obtine o pasta fina. Se pastreaza intr-un borcan cu capac in frigider timp de 6 saptamani. Se serveste la temperatura camerei cu paine prajita italiana. Masline verzi: - Se scurg maslinele si se combina cu restul ingredientelor pana cand se obtine o pasta fina. Se poate pastra in frigider, se serveste la temperatura camerei cu paine prajita italiana.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se taie ceapa marunt, morcovii se spal
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se rad morcovul, ridichea si ceapa. Cartofii fierti sau copti se taie bucatele mici, se amesteca cu usturoiul pisat, nucile macinate, zaharul si sarea, apoi se toarna untdelemnul amestecat cu zeama de lamiie. Se amesteca totul bine, se aranjeaza pe farfurie si se garniseste cu foi frumoase de salata verde. - 1 morcov, 1 ridiche neagra, 2 cartofi fierti sau copti cu coaja, 1 lingura nuci, 1 ceapa mica de apa, 1 catel de usturoi, putin zahar, untdelemn, sare, zeama de lamiie, 1 salata verde. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine fiert, se da oala jos de pe foc si se strecoara supa intr-o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera. Se asaza din nou la foc, se adauga untul sau untdelemnul si sucul de rosii, iar cind clocoteste se pune si garnitura care consta in:...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
un blat de tort taiat in doua sau trei, un borcan de piure de castane, frisca vegetala Mod de preparare: Se amesteca piureul cu frisca batuta in prealabil si se intinde amestecul peste foile taiate de blat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... muraturi in 5 minute? Sortuletul? Checked! Borcane curate, sterilizate la cuptor? Checked ... repejor ardeii, ii cladim in borcane, pe verticala, cam ca si ... de otet, pana se umple borcanul. Cam atat... simplu, nu? Sigilati ... , fiti gata si start... 1... 2... gata! 2-3 borcane de 800 gr! Acestea fiind ... sa turnati lichid pana umpleti borcanul. Tipareste pagina (fara poze) Iti ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... acesta crema direct de la borcan. Am insiropat fiecare foie de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , fiind mult mai usoara) - un borcan de pasta de rosii (eu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... - 2 linguri ulei de masline - un borcan de 300g de sos pentru ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... pui (cca 750 gr) - un borcan de ciuperci (400 gr) - 500 ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... este facuta se pune in borcane sterilizate, se pune capacele si ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... rosie, scursa de apa - un borcan (400g) sos de rosii cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ketchup din pasta de tomate(1/2 borcan de 400 gr.), piper, cimbru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de ulei de masline - un borcan de piure de capsuni - un ... au lansat o noua gama de borcanele bio pentru bebelusi si ne ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , ce vreti voi) - praz (pai e iarna, nu?) - masline (200 gr cred ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1 borcan castraveciori acri, 1 borcan gogosari in otet, 1 conserva mare macrou in ulei, 1 ceapa de marime medie, 3-4 linguri de maioneza, piper (optional) Mod de preparare: Se scurge conserva de peste si se aleg oasele mai mari (sau se folosesc fileuri). Se marunteste pestele bine cu furculita. Se taie castraveciorii si gogosarii cubulete mici si se storc putin de zeama. Ceapa se taie cubulete sau pestisori mici. Se amesteca ingredientele cu maioneza si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (creata), 150 g maioneza light (un borcan mic). Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rece. Se serveste cu frisca. - 1 borcan piure de castane (400 g), 1 cescuta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro