Cauta in 16.331 retete
Delicios, cremos si foarte usor de preparat. Reteta se prepara fara foc, nu contine produse animale si este 100% sanatoasa. Ingrediente pentru crusta 1 cana nuci macadamia sau braziliene sau nuca 1/2 cana migdale 1/2 cana fulgi de nuca de cocos (sau miez de nuca de cocos) 1 ceasca de curmale sau 1/2 cana de miere de albine 2 lingurite esenta de vanilie putina sare Ingrediente pentru crema 2 1/2 cani nuci caju (inmuiat cateva ore in apa si scurs) 1 ceasca unt de cocos 2 lingurite zeama de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii graham se farâmiteaza în robot, dupa care se amesteca cu untul topit. Se pun într-o forma rotunda pentru tort si se preseaza bine blatul. Crema de brânza se bate cu mixerul, dupa care se adauga zaharul si smântâna lichida, mixând bine pâna când se dizolva zaharul. Într-un bol separat se amesteca budinca instant cu lapte pâna când capata o consistenta cremoasa. Se toarna peste crema de brânza si se amesteca împreuna. Se toarna jumatate din cantitatea de crema peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am ales sa pregatesc acest cheesecake fara coacere in locul clasicului ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , asta e de departe cea mai simpla ciorba de cartofi din lume ... existenta, scriind 4 pagini despre o ciorba simpla de cartofi, care pe langa ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... ca am o mica obsesie pentru cheesecake, dar este de departe prajitura ... o reteta care a luat bookmark instant: Cheesecake Cups . Asa ca, trebuia incercata ... se termina hartia) pentru ca cheesecake nu creste la cuptor si ... distribuiti-l egal pe fiecare mini-cheesecake. Au iesit foarte bune, chiar ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... am facut sosul din ingrediente simple si - surpriza! - gustul era acelasi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Racoritor si acrisor, este desertul pe gustul oricui. Reteta se prepara fara foc, nu contine produse animale si este 100% sanatoasa. Ingrediente pentru crusta 1 cana nuci macadamia sau braziliene sau nuca 1/2 cana fulgi de nuca de cocos (sau miez de nuca de cocos) 1 ceasca de curmale sau 1/2 cana de miere de albine 2 lingurite esenta de vanilie 2 linguri zeama de lamaie sau 2 linguri suc de portocale proaspat stors putina sare Ingrediente pentru crema 2 1/2 cani nuci caju (inmuiat cateva ore...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscutii se maruntesc, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort cu peretii detasabili. Se lasa la frigider. Crema de brânza se amesteca cu zaharul, vanilia si ciocolata, dupa care se toarna peste blatul din biscuiti si se pune la frigider. Între timp se face glazura din: 500 grame de unt de arahide încalzit pe abur care se amesteca cu 125 grame de zahar pudra dupa gust. Se toarna glazura peste crema si se lasa tortul la frigider 2-4 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... formati buline pe toata suprafata cheesecake-ului. * eu am facut prima ... sa se faca aburi). Coaceti cheesecakeul timp de 1 ora. Stingeti focul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Convinge-te singura de rapiditatea cu care il poti prepara. Reteta se prepara fara foc, nu contine produse animale si este 100% sanatoasa. Ingrediente pentru crusta 1 cana nuci macadamia sau braziliene 1/2 cana fulgi de nuca de cocos (sau miez de nuca de cocos) 1 ceasca de curmale sau 1/2 cana de miere de albine 2 lingurite zeama de lamaie putina sare Ingrediente pentru crema 2 1/2 cani nuci caju (inmuiat cateva ore in apa si scurs) 1 ceasca unt de cocos 2 lingurite zeama de lamaie 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... formati buline pe toata suprafata cheesecake-ului. * eu am facut prima ... sa se faca aburi). Coaceti cheesecakeul timp de 1 ora. -Stingeti focul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o nivelam bine cu o spatula. Coacem cheesecake-ul 50-70 de minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... siropul se ingroasa usor. Decoram cheesecake-urile cu coaja de portocale ... cu atentie inelul din jurul cheesecake-urilor apoi indepartam hartia de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Cuptorul se preîncalzeste la 170 de grade Celsius. Ouale se bat cu mixerul cu putina sare, dupa care se adauga pe rând câte o lingura de zahar pâna când obtii o consistenta pufoasa. Apoi se adauga uleiul, laptele sau apa si se mixeaza bine. Faina se amesteca cu un plic de praf de copt si se încorporeaza în amestecul cu oua. Visinele se amesteca cu plicul de vanilie Bourbon si doua linguri de faina, dupa care se încorporeaza jumatate în aluat. Se toarna aluatul într-o forma rotunda,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru iubitorii de prajituri cu ciocolata. Reteta se prepara fara foc, nu contine produse animale si este 100% sanatoasa. Ingrediente pentru crusta 1 cana nuci macadamia sau braziliene sau nuca 1/2 cana fulgi de nuca de cocos (sau miez de nuca de cocos) 1 ceasca de curmale sau 1/2 cana de miere de albine 2 lingurite esenta de vanilie cacao pudra sau pudra de roscove pana obtii culoarea dorita putina sare Ingrediente pentru crema 2 1/2 cani nuci caju (inmuiat cateva ore in apa si scurs) 1 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatam feliile de paine de coaja si 300g de miez de paine amestecam cu 75 g unt pana cand se inmoaie si formam astfel primul blat. La fel am procedat si cu blatul doi, in schimb, la blatul trei mi-au ramas doar cojile si le-am folosit pe cele de la o singura paine. Le-am inmuiat cu putin lapte caldut prima data, vreo 100ml, apoi cu putin unt, 50g si am format blatul trei. Nu o sa va vina sa credeti dar am cumparat pentru prima data branza Philadelphia. Mi se parea enorm de scumpa si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem feliile de bagheta la prajit (sau le cumparam gata prajite ) , dupa ce s-au prajit le ungem cu o pensula cu putin ulei si asezam deasupra amestecul de rosioare taiate marunt, patrunjel, sare piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Soteaza dovlecelul pâna când devine usor moale, aproximativ zece minute. Asezoneaza-l cu sare si piper. Bate ouale într-un bol, adauga lingurita cu apa si bate iar, pâna când amestecul este omogen. Toarna ouale peste dovlecei si lasa pe foc timp de cinci minute, amestecând cu grija, pâna ce ouale s-au coagulat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Se pune gelatina in 1/4 cana apa rece cam o ora. 2. Biscuitii se sfarama in mixer, se amesteca cu untul topit, cacao si scortisoara. Apoi se aseaza in forma de tort si se piseaza bine. 3. Gelatina se incalzeste dupa o ora pe foc, dar fara a o fierbe(daca o fierbem isi pierde calitatile). Se amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se asambleaza tortul. Se da la rece peste noapte. Serviti tortul ornat cu felii de...
Reţetă de pe retete.eva.ro