Cauta in 20.697 retete
... topit si racit, esenta, cardamomul, sofranul si sarea. Aluatul se framanta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Dupa ce s-a incins la foc moderat, se adauga grisul, amestecandu-se vreme de 10 minute. In apa fiarta dizolvam zaharul. Dupa dizolvarea zaharului adaugam sofranul si apa de trandafir. Toate acestea se pun peste gris, amestecand repede, ca sa nu se formeze cocoloase. Compozitia se pune intr-o forma de placinta si este lasata sa se raceasca. Se orneaza cu migdale. e deosebita
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca bine untul cu oul, apoi se adauga laptele cu smintina, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie sau otet, sarea, cascavalul ras si se amesteca adaugind si faina de cartofi. Se framinta cu faina de griu un aluat, se aduna in forma de minge si se lasa sa se odihneasca 30 minute. Din acest aluat se ia cite putin si se formeaza bastonase lungi de 1-5 cm, de grosimea unui creion. Se asaza in tava lasind intre ele un spatiu liber de 1 cm. Se coc la foc potrivit. - 220 g faina, 140 g faina...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala macesele si se pun sa fiarba in apa clocotita 5-10 minute, acoperite. Se iau de pe foc si se lasa sa stea acoperite. Ceaiul se serveste indulcit, cald sau rece. - 10-15 boabe de macese, 1 pahar apa, 25 g zahar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... - 300 ml de smantana dulce (cea pentru frisca) - 100 gr de ... , fara a-l lasa sa se prajeasca efectiv. Punem apoi frisca si le ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Preparare: Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Dupa ce s-a incins la foc moderat, se adauga grisul, amestecandu-se vreme de 10 minute. In apa fiarta dizolvam zaharul. Dupa dizolvarea zaharului adaugam sofranul si apa de trandafir. Toate acestea se pun peste gris, amestecand repede, ca sa nu se formeze cocoloase. Compozitia se pune intr-o forma de placinta si este lasata sa se raceasca. Se orneaza cu migdale. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pune pe foc 250 ml de apa cu zaharul si lasa pâna se se transforma într-un sirop mai gros. Da deoparte si pune pliculetele de ceai si acopera. Lasa la infuzat 4-5 minute. Scoate pliculetele si lasa sa se racoreasca 2. Adauga apoi sucul de la cele patru lamâi, mierea, restul de apa rece si frunze de menta usor zdrobite. Amesteca si da la rece macar o ora. 3. Strecoara bautura racoritoare într-o carafa, adauga cuburi de gheata si decoreaza paharele cu felii de lamâie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si usturoiul si, la final, sofranul si boiaua. Dupa ce s-au ... âie lânga. Pentru o paella de efect, folositi câtiva creveti mari, întregi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pui, boia afumata si sofranul într-un bol rezistent la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... orez) - usturoi - piper (cu lamaie, cea mai tare combinatie pe care ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... o puneti peste; Acum vine partea cea mai grea: trebuie asteptat vreo ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 lgt boia 1 lgt sofran 1-2 catei de usturoi 2 linguri suc de ... sare si piper Amesteci boiaua, sofranul, usturoiul, si sucul de lamaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... folositi hartie de copt. Partea cea mai migaloasa a retetei este pregatirea ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si crocanta, cum zice Kako cea mai buna pizza facuta in ... busuioc 1/3 lingurita sare salata mixta (cea ce-mi place cel mai ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... rumeneasca. Adauga apoi boia afumata, sofranul, usturoiul, dovleceii si rosiile. Fierbe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiecaruia. Servim alaturi de un ceai de fructe intr-un decor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
apa fierbinte, ceai negru Ceylon (Sri Lanka) Mod de preparare: Folosirea ... se pun atatea lingurite de ceai cate cani dorim sa preparam ... de ajuns pentru cantitate de ceai pe care dorim sa o servim ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de salvie verde sau uscata (ceai), 2-3 linguri vin alb, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de boia si 1 fir de sofran. Amestecati bine si fierbeti timp ... , 1 lingurita de boia, 1 fir de sofran, coriandru, 400 ml lapte, 1 mana ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
apa clocotita, ceai negru, ceai verde Mod de preparare: Ceainicul (din portelan) se infierbanta in prealabil. In el se pune cate o lingurita de ceai negru si o lingurita de ceai verde pentru fiecare ceasca. Se toarna apa clocitita si se acopera timp de 20 min. Se serveste fierbinte, atat vara, cat si iarna.
Reţetă de pe www.retete-bune.com