ceai efect potenta cu sofran
Pagina 4 din 5
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Tava pentru prajitura se unge cu ulei/unt si se tapeteaza cu hârtie pentru copt. Ciocolata si untul se topesc la abur, dupa care se ia amestecul de pe foc si se lasa sa se racoreasca câteva minute. Se adauga zaharul, cacaua si vanilia, amestecând bine cu ajutorul unui tel. Cele trei oua se adauga pe rând, amestecând bine cu telul. la final se pune sarea si faina, amestecând pâna când se omogenizeaza toate ingredientele. Se toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Dupa ce ai pus faina într-un bol mare de sticla, se face în mijloc un loc în care sa pui apa calda si drojdia pe care sa o lasi 15 minute. 2. Apoi se amesteca toate ingredientele, se framânta bine aluatul si se acopera cu un prosop/folie alimentara, lasându-se la dospit într-un loc cald, timp de o ora. 3. Dupa ce aluatul si-a dublat cantitatea se scoate pe un blat de lemn tapetat cu faina, se da forma dorita pâinii în functie de tava pe care ai ales-o pentru copt. Se tapeteaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -ul spre reteta ta pentru "CEA MAI APETISANTA CINA". Aici gasiti ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se adauga laptele într-o oala, împreuna cu un vârf de cutit de sare, si se lasa la foc mic, eventual pe o plita, sa se încalzeasca. În momentul în care începe sa fiarba, se adauga grisul treptat, în ploaie, astfel încât sa nu se formeze cocoloase. Se amesteca în mod constant compozitia, pâna când aceasta se îngroasa. Poti lasa pe foc grisul pâna când obtii consistenta preferata de tine, însa nu uita ca, în momentul în care se raceste, se mai întareste putin. Se poate...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ciorba este un preparat traditional, un amestec din radacinoase, legume, leguminoase, apa, bors si de cele mai multe ori si carne. Dupa preferinta ciorbele se acresc cu bors, suc de lamaie, sare de lamaie, suc de rosii, zeama de varza, corcoduse sau zarzare. Verdeata este nelipsita de la prepararea ciorbelor, de obicei se adauga patrunjel, leustean, marar sau tarhon. Principalul avantaj al ciorbelor este ca poate fi consumata la orice ora din zi, indicata chiar si in unele diete (ciorba de...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
Se pune apa la fiert si, cand da in clocot, se toarna peste florile de musetel. Se acopera si se lasa sa stea 10-15 minute, apoi se indulceste dupa gust. Se serveste caldut. - 1 g flori de musetel, 250 ml apa, 1-2 lingurite zahar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se freaca bine untul cu oul, apoi se adauga laptele cu smintina, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie sau otet, sarea, cascavalul ras si se amesteca adaugind si faina de cartofi. Se framinta cu faina de griu un aluat, se aduna in forma de minge si se lasa sa se odihneasca 30 minute. Din acest aluat se ia cite putin si se formeaza bastonase lungi de 1-5 cm, de grosimea unui creion. Se asaza in tava lasind intre ele un spatiu liber de 1 cm. Se coc la foc potrivit. - 220 g faina, 140 g faina...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala macesele si se pun sa fiarba in apa clocotita 5-10 minute, acoperite. Se iau de pe foc si se lasa sa stea acoperite. Ceaiul se serveste indulcit, cald sau rece. - 10-15 boabe de macese, 1 pahar apa, 25 g zahar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... - 300 ml de smantana dulce (cea pentru frisca) - 100 gr de ... , fara a-l lasa sa se prajeasca efectiv. Punem apoi frisca si le ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... topit si racit, esenta, cardamomul, sofranul si sarea. Aluatul se framanta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Dupa ce s-a incins la foc moderat, se adauga grisul, amestecandu-se vreme de 10 minute. In apa fiarta dizolvam zaharul. Dupa dizolvarea zaharului adaugam sofranul si apa de trandafir. Toate acestea se pun peste gris, amestecand repede, ca sa nu se formeze cocoloase. Compozitia se pune intr-o forma de placinta si este lasata sa se raceasca. Se orneaza cu migdale. e deosebita
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Dupa ce s-a incins la foc moderat, se adauga grisul, amestecandu-se vreme de 10 minute. In apa fiarta dizolvam zaharul. Dupa dizolvarea zaharului adaugam sofranul si apa de trandafir. Toate acestea se pun peste gris, amestecand repede, ca sa nu se formeze cocoloase. Compozitia se pune intr-o forma de placinta si este lasata sa se raceasca. Se orneaza cu migdale. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pune pe foc 250 ml de apa cu zaharul si lasa pâna se se transforma într-un sirop mai gros. Da deoparte si pune pliculetele de ceai si acopera. Lasa la infuzat 4-5 minute. Scoate pliculetele si lasa sa se racoreasca 2. Adauga apoi sucul de la cele patru lamâi, mierea, restul de apa rece si frunze de menta usor zdrobite. Amesteca si da la rece macar o ora. 3. Strecoara bautura racoritoare într-o carafa, adauga cuburi de gheata si decoreaza paharele cu felii de lamâie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si usturoiul si, la final, sofranul si boiaua. Dupa ce s-au ... âie lânga. Pentru o paella de efect, folositi câtiva creveti mari, întregi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pui, boia afumata si sofranul într-un bol rezistent la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... orez) - usturoi - piper (cu lamaie, cea mai tare combinatie pe care ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... o puneti peste; Acum vine partea cea mai grea: trebuie asteptat vreo ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 lgt boia 1 lgt sofran 1-2 catei de usturoi 2 linguri suc de ... sare si piper Amesteci boiaua, sofranul, usturoiul, si sucul de lamaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... folositi hartie de copt. Partea cea mai migaloasa a retetei este pregatirea ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si crocanta, cum zice Kako cea mai buna pizza facuta in ... busuioc 1/3 lingurita sare salata mixta (cea ce-mi place cel mai ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com