Cauta in 16.330 retete
Toate ingredientele se cântaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute înainte de utilizare. Cuptorul se preîncalzeste pentru ~15 minute la 170C. Într-o tigaie se pun la încalzit untul si zaharul pâna se topeste zaharul. Compozitia se adauga într-un bol peste musli si se amesteca pâna ce acestia devin îmbibati în mixul de unt si zahar. Se lasa la racit pentru ~5 minute. Într-o tava de prajituri se pune hârtie de prajituri si se unge cu unt. Compozitia se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca bine ingredientele pentru dressing. Se amesteca ingredientele pentru salata si se stropesc cu dressingul preparat. Se presara arahide prajite si se serveste. Va doresc pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foi pentru placinta, care nu contin unt sau ou) - 600 gr ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , 1 lingurita de condiment cinci-mirodenii (contine anason, piper, fenicul, cuisoare si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... busuioc. - 500 g calamar, 300 g orez salbatic, 4 rosii, ulei de masline, otet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , de buna calitate (minimum 70% continut de cacao), 2 linguri unt inmuiat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de capere, miere de albine salbatice, ulei de masline stors la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... condimentati. - 1 borcan de castraveti murati (continut 360 g), 2 cepe, 4 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 2 h. - 1 somon de 2-3 kg, de preferinta salbatic, 1 pahar ulei de masline, zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , un borcan de castraveti murati (continut 670 g), 2 linguri unt topit, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... chinezesti (se gaseste in comert, contine muguri de bambus, urechi de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. La foc mediu, încinge uleiul de masline într-o tigaie care poate fi pusa la cuptor. Adauga cartofii împreuna cu un praf de sare si prajeste-i timp de 8-10 minute, amestecând. Adauga ceapa tocata si caleste încâ cinci minute. Sparge ouale într-un bol mare. Peste oua, adauga smântâna, nucsoara, frunzele de menta, piper, putina sare si bate bine. Adauga usturoiul în tigaie si lasa pe foc timp de 2 minute, apoi adauga spanacul si soteaza-l...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: cu ajutorul mixerului bateti untul pana devine o crema. Adaugati si laptele condensat si mixati in continuare. O sa obtineti o crema consistenta si catifelata. Adaugati vanilia si ouale pe rand. Faina o amestecati cu praful de copt si o adaugati in trei reprize. O sa obtineti o compozitie cremoasa. O turnati pe o bucata de folie de aluminu si o dati la frigider pentru 10 minute. Le scoateti pe un gratar, unde le lasati sa se raceasca.Daca nu doriti sa-i mancati simpli, puteti sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul, se adauga condimentele si 2 catei de usturoi feliati. Se adauga pe rând legumele feliate, se înabusa putin împreuna, dupa care se pune apa cât sa le acopere pe jumatate. Se lasa la foc mic, sub capac pâna obtii consistenta dorita. Orezul se pune la fiert, dupa care se încorporeaza la final în ghiveciul de legume. Dupa ce se opreste focul, se adauga usturoiul ramas si câteva frunze proaspete de busuioc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cunoscuta ca fiind o sursa excelenta de vitamina A, B2, acid folic si vitamina C, bogata in fier si potasiu, broccoli este o leguma cu un continut crescut de calciu, aproape un echivalent al laptelui in alimentatie. Contine seleniu si compusi cu sulf ... , sarea si piperul se adauga continutului deja format si se aduce ... calda, fie rece. Fiecare portie contine aproximativ 150 de calorii,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate legumele între ele, morcovul poate fi ras sau taiat rondele, si se adauga tonul împreuna cu condimentele. Pe lânga faptul ca este satios, este si foarte sanatos!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cu ajutorul mixerului bateti untul pana devine o crema. Adaugati si laptele condensat si mixati in continuare. O sa obtineti o crema consistenta si catifelata. Adaugati vanilia si ouale pe rand. Faina o amestecati cu praful de copt si o adaugati in trei reprize. O sa obtineti o compozitie cremoasa. O turnati pe o bucata de folie de aluminu si o dati la frigider pentru 10 minute. Pe o suprafata presarata cu faina intindeti o foie destul de groasa. Si stantati inimioarele. Le asezati pe o tava...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam legumele.Punem apa la fiert cu sare, morcovii,telina,pastarnacul si cartofii taiati.Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele. Separat,am spalat ciupercile ,le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper. Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote. Inainte de a servi ,presaram patrunjel tocat fin si parmezan. Daca doriti,puteti drege supa cu galbenus si smantana. Pur si simplu,delicioasa!...
Reţetă de pe retete.eva.ro