ce condiment este silistra
Pagina 3 din 5
Se curata cartofii,se spala si se trec pe razatoarea cu ochiuri mari.Se pun intr-un castron si se amesteca cu faina si condimente,sare si piper.Se ia cate o lingura din compozitie,se aplatizeaza in tigaie.Se prajesc pe ambele parti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata platica bine ,se spala si se lasa la scurs ,o saram si o condimentam si o punem la grill cu strat ceramic dupa ce acesta a fost bine incalzit.O ontoarcem pe o parte si pe alta sa se rumeneasca bine!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata legumele, se dau pe razatoare si se calesc in 50 gr. unt. Cind sint rumenite se adauga rosiile curatate de coaja si taiate marunt (iarna se inlocuiesc cu doua linguri de bulion), cimbru si foaia de dafin. Se fierbe sosul 30-35 minute, apoi se trece prin sita, se pune zaharul, se potriveste de sare si piper si se mai da in citeva clocote. Se serveste cu preparate din carne de pasare, peste si legume. - 100 g unt, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina, 5-6 rosii, 2 catei usturoi, 1/4 foaie...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Crestam pulpele de pui dezosate sa se patrunda cand le prajim, le spalam , le punem la scurs intr-o sita, le condimentam si le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei. Curatam cartofii ,ii spalam apoi ii taiem feliute si dupa ce s-au scurs de apa, ii condimentam si ii punem la prajit. Cateii de usturoi se curata de coaja , se piseaza, se adauga smantana si se amesteca bine. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Pestele se curata, se taie in bucatele si se condimenteaza cu condiment de peste. Se curata morcovul si ceapa, se taie felii si se aseaza intr-o tava. Deasupra pe legume se aseaza bucatile de peste si se stropeste peste tot cu ulei cu aroma de lamaie. Se taie lamaia felii si se aseaza deasupra si intre bucatile de peste. Se da la cuptor cca 30 de minute. Pestele se serveste cald alaturi de legumele din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lasa 10 minute se adauga condimentele si taitei si se mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pangasius în crusta de foietaj cu garnitura de sote morcovi si un sos de hrean cu pasta de tomate
Adauga la favorite
Morcovii ii tai rondele, pui un pat de rondele peste foietaj, dupa aceea pestele condimentat, inca un strat de morcovi si mazare. Infasori totul in foietaj, ungi totul tu ou batut si il dai la cuptor vreo 20-25 minute.Pangasius în crusta de foietaj cu garnitura de sote morcovi si un sos de hrean cu pasta de tomate
Reţetă de pe retete.eva.ro
... felie langa felie,pe bucatile condimentate de peste.Se pune in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta aluatul adaugand faina, drojdia, uleiul, apa si un pic de zahar si sare. Se lasa la dospit 40-50 de minute. Dupa care se intinde aluatul se unge cu bulion amestecat cu condimente pentru pizza. Se presara cu salam, ciuperci, cascaval taiate, porumb sau masline si totul se unge cu un ou batut. Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa aproximativ 30 de minute. Se scoate din cuptor si se poate servi fiind o foarte gustos si consistent! Pofta buna! :)
Reţetă de pe retete.eva.ro
Decongelam cotletele si le uscam cu ajutorul unor prosoape absorbante. Punem doua linguri de ulei de masline in tigaie (eu am folosit ulei Monini cu piper). Taiem ghimbirul si usturoiul felii si le rumenim usor. Adaugam untul. Condimentam cotletele, stoarcem peste ele zeama de lamaie si le punem in tigaie. Le rumenim usor pe ambele parti apoi turnam vinul. Cand da in clocot adaugam sosul de soia si mai lasam 2-3 minute. Servim cu zeama de lamaie si cartofi nature.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... SE DA CU PIPER SI CONDIMENTE DE PUI SE BAT 2 OUA ... O FURCULITA SE PUNE CHIMEN SI CONDIMENTE DE PUI SE RADE 2 FELI ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - 3 linguri de pesmet - cascaval ras - condimente dupa gust Se spala bine ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se amesteca cu sare, piper, condimente pentru peste, usturoiul curatat si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - un paharel vin alb - patrunjel - condimente Cum pregatim varza? Se desfac ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... piper, maggi secretul gustului si condiment pentru peste. Se asaza în vas ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de dafin, morcovii, telina , usturoiul, condimentele de legume natural, sare - se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
carnea de pui am curatat-o si le-am fiert impreuna cu morcovii .apoi am asezat carnea si cartofii si morcovii cu carnatii intr-un vas pentru cuptor, le-am condimentat cu condimente piper, putin curry, le-am stropit cu putin ulei de masline, le-am acoperit si le-am dat cca 35 minute la cuptor la 200 grade , acoperite.
Reţetă de pe retete.eva.ro