Cauta in 21.294 retete
Se curata cartofii,se spala si se trec pe razatoarea cu ochiuri mari.Se pun intr-un castron si se amesteca cu faina si condimente,sare si piper.Se ia cate o lingura din compozitie,se aplatizeaza in tigaie.Se prajesc pe ambele parti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata platica bine ,se spala si se lasa la scurs ,o saram si o condimentam si o punem la grill cu strat ceramic dupa ce acesta a fost bine incalzit.O ontoarcem pe o parte si pe alta sa se rumeneasca bine!
Reţetă de pe retete.eva.ro
o lingurita oregano, o lingurita cimbru, o lingurita patrunjel, 2 catei usturoi tocati marunt, o ceapa taiata marunt, 200 gr ciuperci, un ardei gras taiat fasii, o cutie de rosii in suc propriu, delikat, 2 lingurite ulei de masline, paste fierte (spirale) Mod de preparare: Intr-o tigaie se pune uleiul si se soteaza ceapa si usturoiul impreuna cu oregano, cimbru, patrunjel, ciupercile si ardeiul. Se lasa pe foc pana se patrundte compozitia peste paste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
piept de pui, 30 gr. unt, verdeata, sare, piper, zeama de lamiie Mod de preparare: Pieptul de pui se scoate de pe os, lasindu-se doar osul cel mic. Se bate ca pentru snitele. Se presara cu sare si piper, se ruleaza punind inauntru unt amestecat cu verdeata si sare de lamiie. Se ruleaza carnea spre osul mic care trebuie sa ramina afara impachetindu-se bine untul cu verdeata. Rulourile se trec prin faina,ou si pesmet si se frig in ulei mult, incins. Mod de servire Se poate servi cu felii de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o salata mare, 2 oua fierte, 4 rosii mici, un ardei galben; pentru sos: 4 linguri ulei de masline, busuioc, menta, oregano, patrunjel verde, marar verde, o lingurita zeama de lamiie, sare, usturoi verde Mod de preparare: Se fierb ouale tare si apoi se decojesc si se taie felii. Salata se spala foarte bine, se spala si rosiile si ardeiul. Se taie rosiile felii, se inlatura codita si semintele, ardeiul se taie fisii. Se pun toate intr-o salatiera mare. Se amesteca uleiul cu zeama de lamiie si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Origine: Nici pana astazi adevarata origine a tarhonului nu este cunoscuta. Se presupune doar ca este originiar din nordul Asiei Centrale. Cel mai probabil din regiunea siberiana. Si-a facut intrarea pe continetul european in evul mediu, in perioada invaziilor asiatice. In prezent se cultiva in toata emisfera nordica iar francezii au o adevarata slabiciune pentru aceasta iarba fina. Prezentare: Tarhonul este o planta ierboasa, cu multe ramuri, care depaseste deseori 1 metru inaltime. Are...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... brinza cu untul, se adauga condimentele si se freaca pina cind ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb ouale tare si apoi se decojesc si se taie felii. Salata se spala foarte bine, se spala si rosiile si ardeiul. Se taie rosiile felii, se inlatura codita si semintele, ardeiul se taie fisii. Se pun toate intr-o salatiera mare. Se amesteca uleiul cu zeama de lamiie si sare dupa gust se adauga frunzele de menta si de busuioc tocate marunt, usturoiul verde si oregano uscat, patrunjel si marar verde. Se toarna sosul peste salata se amesteca usor si se serveste imediat. - O salata mare, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se stropeste cu unt fierbinte condimentat cu sare, piper macinat, patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca bine ingredientele si se lasa la temperatura camerei 20 min. Se garniseste cu branza rasa. - 6 rosii, 1 catel usturoi, 1 lingurita ceapa rosie tocata, 1/2 ceapa alba taiata bucatele, 3 lingurite cimbru proaspat, 3-4 lingurite otet, 6-8 lingurite ulei de masline, sare, piper, sos tabasco. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata legumele, se dau pe razatoare si se calesc in 50 gr. unt. Cind sint rumenite se adauga rosiile curatate de coaja si taiate marunt (iarna se inlocuiesc cu doua linguri de bulion), cimbru si foaia de dafin. Se fierbe sosul 30-35 minute, apoi se trece prin sita, se pune zaharul, se potriveste de sare si piper si se mai da in citeva clocote. Se serveste cu preparate din carne de pasare, peste si legume. - 100 g unt, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina, 5-6 rosii, 2 catei usturoi, 1/4 foaie...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Crestam pulpele de pui dezosate sa se patrunda cand le prajim, le spalam , le punem la scurs intr-o sita, le condimentam si le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei. Curatam cartofii ,ii spalam apoi ii taiem feliute si dupa ce s-au scurs de apa, ii condimentam si ii punem la prajit. Cateii de usturoi se curata de coaja , se piseaza, se adauga smantana si se amesteca bine. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Pestele se curata, se taie in bucatele si se condimenteaza cu condiment de peste. Se curata morcovul si ceapa, se taie felii si se aseaza intr-o tava. Deasupra pe legume se aseaza bucatile de peste si se stropeste peste tot cu ulei cu aroma de lamaie. Se taie lamaia felii si se aseaza deasupra si intre bucatile de peste. Se da la cuptor cca 30 de minute. Pestele se serveste cald alaturi de legumele din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lasa 10 minute se adauga condimentele si taitei si se mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Morcovii ii tai rondele, pui un pat de rondele peste foietaj, dupa aceea pestele condimentat, inca un strat de morcovi si mazare. Infasori totul in foietaj, ungi totul tu ou batut si il dai la cuptor vreo 20-25 minute.Pangasius în crusta de foietaj cu garnitura de sote morcovi si un sos de hrean cu pasta de tomate
Reţetă de pe retete.eva.ro
... felie langa felie,pe bucatile condimentate de peste.Se pune in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta aluatul adaugand faina, drojdia, uleiul, apa si un pic de zahar si sare. Se lasa la dospit 40-50 de minute. Dupa care se intinde aluatul se unge cu bulion amestecat cu condimente pentru pizza. Se presara cu salam, ciuperci, cascaval taiate, porumb sau masline si totul se unge cu un ou batut. Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa aproximativ 30 de minute. Se scoate din cuptor si se poate servi fiind o foarte gustos si consistent! Pofta buna! :)
Reţetă de pe retete.eva.ro
Decongelam cotletele si le uscam cu ajutorul unor prosoape absorbante. Punem doua linguri de ulei de masline in tigaie (eu am folosit ulei Monini cu piper). Taiem ghimbirul si usturoiul felii si le rumenim usor. Adaugam untul. Condimentam cotletele, stoarcem peste ele zeama de lamaie si le punem in tigaie. Le rumenim usor pe ambele parti apoi turnam vinul. Cand da in clocot adaugam sosul de soia si mai lasam 2-3 minute. Servim cu zeama de lamaie si cartofi nature.
Reţetă de pe retete.eva.ro