Cauta in 21.294 retete
1 Pregatiti pestele si curatati ceapa - le spalati bine. 2 Ceapa o taiati bucati mai mari - julien si jumatate din ea o puneti intr-o tigaie adanca - tigaia nu trebuie unsa cu nimic si nici incalzita. 3 Pestele il taiati bucati portivite si aranjati peste ceapa - vedeti ce tigaie aveti si cat peste luati ca sa va iasa bine. Ar fi perfect pestele sa incapa exact cat este suprafata tigaii. 4 Restul de ceapa distribuiti uniform peste peshtele din tigaie.Intr-un pahar de 250 ml puneti sarea, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Urzici se curata, se spala si se oparesc timp de 5-6 minute. Apoi se scot si se toaca marunt cu cutitul. Se pun la fiert impreuna cu ceapa tocata (si apa). Daca aveti si ceapa verde este si mai bine. Cu 5 minute inainte sa fie fierte, se adauga malaiul. Eu am pus 4 linguri de malai. Am adaugat 3 linguri de ulei. Folosesc ulei din samburi de struguri. Intre timp pregatesti mujdeiul de usturoi si toci leusteanul. Le adaugi peste urzici si mai lasi sa fiarba 3 minute. O reteta simpla si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dovleceii sunt moi si apa a scazut aproape de tot. Nu e nevoie ... apa. In mod normal dovleceii scazuti pot fi o garnitura langa pui ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Cele mai multe mancaruri de fasole isi au originea pe continentul american. De acolo de unde vine si clasica reteta de Boston beans, o mancare de fasole fara carne, gatita cu ingrediente traditionale prin fierberea indelungata, la foc mic, a boabelor de fasole intr-un amestec de rosii cu melasa si condimente. Din aceasta reteta primordiala, adaptata specificului local, se trage si iahnia de fasole de post, mancare care, prin cantitate carbohidratilor, inlocuieste necesitatea carnii. Mai jos...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
400 g mazare, o ceapa, ulei, 4 linguri de faina, un pahar mic de bulion, sare, apa, 2-3 frunze de dafin, smantana (facultativ) Mod de preparare: Se prajeste ceapa pana devine aurie. Peste aceasta se toarna mazarea se amesteca si apoi se toarna bulionul si apa cat sa acopere mazarea. Se adauga sarea si frunzele de dafin. Se lasa la fiert cateva minute, timp in care separat se prajeste faina in ulei. Dupa ce a fiert mazarea se adauga faina prajita (care se stinge cu putin sos de pe mazare) si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 ciperci, 50 g unt, o lingurita cu varf cu marar sau patrunjel, zeama de lamiie, o lingurita vegeta cu sare, un firf de cutit de piper Mod de preparare: Ciupercile bine spalate taiate in feli mai mari se inabuse in unt, acoperite la foc mic pana se inmoaie si apa lor scade, daca nu sa muiat se mai adauga apa. Cind sunt gata se adauga vegeta sau sares si piper dupa gust, marar si patrunjel amestecandu-se de citeva ori ca sa-si insusasca mai bine aroma, apoi se iau la oparte si se acresc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 300 gr. marmelada sau dulceata scazuta Mod de preparare: Se freaca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Amesteca într-un bol crema de brânza, mararul si usturiul pisat. Stropeste blatul de pizza cu ulei de masline si întinde apoi pe el amestecul de crema de brânza. Pune deasupra feliile de ceapa si mozzarella si coace în cuptor timp de 10 minute sau pâna mozzarella s-a topit Scoate pizza din cuptor si adauga feliile de somon, avocado si frunzele de rucola. Stropeste cu putina zeama de lamâie si serveste sau mai presara o jumatate de cana cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... carnati  numita regional si fasole scazuta  se bucura de o constanta popularitate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... carnea este patrunsa. Daca zeama a scazut prea mult, mai adaugati apa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... verdeata tocata marunt. Daca nu a scazut prea mult, eventual se mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mult la gratar dar si scazuti cu smantana sau in quiche ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... verdeata tocata marunt. Daca nu a scazut prea mult, eventual se mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... acelasi timp. Are un continut scazut de grasimi, insa este bogata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe care il fierb foarte scazut ( sa nu fie foarte zemos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ! Datorita gustului rafinat si continutului scazut de grasimi produsele Sissi permit ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Legumele se toc marunt si se calesc in ulei de masline se pune carnea tocata si se amesteca cu o lingura de lemn sfaramand cocoloasele ce se formeaza.Se pune vinul si se lasa sa fiarba la foc domol.Cand a scazut se adauga rosiile curatate de coaja sau sucul cu rosiile din conserva si se lasa sa fiarba pana capata consistenta unui sos.Pastele se fierb si se scurg dupa care se amesteca cu sosul preparat anterior .Se presara cu parmezan ras si se servesc fierbinti .POFTA BUNA.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aperitiv usor de preparat si scazut in calorii. Nu ai nevoie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro