Cauta in 21.294 retete
... si se lasa la racit. Carnea se fierbe separat in apa ... tigaie se adauga maruntaiele si carnea tocate marunt si se rumenesc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dezvolte aroma. Apoi se adauga carnea, putina sare , piper si se ... cate putina apa,dar cand carnea va fi fiarta ,sa fie ... intindem 1/2 cm, punem jumatate de carne tocata,inchidem foaia (presam putin ... ulei intre ele, apoi punem carnea si rulam, ungem cu ou ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: Se taie carnea in bucati mai mici, se ... apa, procedind astfel pana cind carnea este fiarta. Se adauga bulionul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. carne de vaca (piept gras), de porc, de berbec sau de rata ... 4-5 linguri bulion Mod de preparare: Carnea se taie bucati si se ... se lasa sa fiarba; cind carnea este bine fiarta, se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,1/2 kg mazare boabe,1/4 suc de rosii ,50 ml ... g ceapa,sare. Mod de preparare: Carnea se prajeste cu ceapa si ... ;deci ,daca se pregateste cu carne de pui,mazarea se adauga imediat,dupa ce carnea a fost inabusita cu ceapa in untdelemn.Se ... cind se inmoaie suficient si carnea si mazarea.Daca se intrebuinteaza ... adauga numai la sfirsit ,cind carnea este bine...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700 gr. carne macra (se recomanda carne de porc amestecata cu carne de vaca), 4 cepe mari, 2 linguri orez, 1 felie piine ... tocat, smantana Mod de preparare: Carnea se da prin masina de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800 g pulpa de porc, 4 linguri ulei,1 kg varza creata, 100 g ciuperci ... , marar, maghiran, 375 ml supa de carne instant Mod de preparare: Carnea se spala ,se usuca si se condimenteaza cu sare si ... deasupra umplutura de verdeata si carnea. Se ruleaza si se leaga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... carne tocata (de porc sau de vaca, dupa gust), 1/2 cana orez fiert ... sarmalutele in foi de vita. Carnea tocata se amesteca cu orezul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. pulpa de porc, patrunjel, citeva frunze menta, sare, piper ... Mod de preparare: Se toaca carnea, se amesteca cu patrunjelul si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 4 cepe, usturoi, 5 oua, cimbru, marar, sare, piper Mod de preparare: Carnea se toaca. Intr-o cratita se ... ceapa s-a calit se adauga si carnea tocata si se caleste pana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 300 kg. carne de porc, 100 ml. ulei, 100 g. faina, 800 g. ciuperci proaspete, 75 ... Mod de preparare: Se transeaza carnea cate doua bucati la portie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,50 ml untdelemn,o ceapa (80 g ),4-6 catei de usturoi ... ,in tot untdelemnul,se adauga carnea care se inabusa 10 minute ... rosii si 1/2 lingurita cu sare .Carnea se fierbe la foc mic ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de porc, 1 kg. bame conservate in bulion, 2 cepe, 1 lingura de untura ... Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite care se ... cite putina apa calda. Cind carnea este fiarta se adauga bamele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2kg carne de porc sau vita, piper, sare, o lingura de busuioc macinat, 1/2 litri bulion, 250ml vin alb sec, ulei. Mod de preparare: Se taie carnea in fisii subtiri si se pune la tigaie in ulei incins pana se rumeneste usor, apoi se sareaza se presara cu putin piper si se pune vinul peset ea. Se opareste la foc redus. Cind carnea este aproape gata (trei sferturi) se adaga o lingura de busuioc si apoi bulionul, se continua sa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne, ceapa (50 g), 5 catei de usturoi, 1/4 l suc de rosii ... , untdelemn, sare. Mod de preparare: Carnea se inabusa impreuna cu ceapa ... untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul ... si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosii, patrunjel, o frunza de telina, 30 g faina, untdelemn, 400 g carne de porc, 60-100 g orez, sare, piper, 100-200 ml smantana ... spala, se scurg de apa. Carnea se trece prin masina de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc si vitel, 50 ml untdelemn, 100 g franzela, 100 ml ... cind scade apa ce o contin.Carnea, franzela inmuiata in laptele rece ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 capatini de varza, 1 kg. carne de porc, 1 lingura pasta de rosii, sare, piper boabe Mod de preparare: Se taie varza fideluta. Se tine in apa 30 minute. Se stoarce si se asaza in cratita, impreuna cu carnea taiata in bucati, pasta de rosii desfacuta cu o ceasca de apa calda, sare si boabele de piper. Se pune la fiert pana ce se inmoaie carnea si varza, adaugind din cind in cind putina apa calda. Se da apoi la cuptor pana se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... alba, 4 kg oase afumate de porc, 4 cepe, 1 lingurita otet, 1 foaie dafin ... . Se spala bine oasele de porc si se pun in apa ... fierbinte impreuna cu oasele de porc. Se adauga cepele taiate marunt ... urma se adauga otetul. Se poate prepara si cu carne de porc proaspata in loc de oase, in care caz se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru Mod de preparare: Carnea se taie in bucati nu ... , cind s-a format o crusta la suprafata carnii, se pipereaza si se sareaza ... fiecare data cu sosul. Cind carnea a inceput sa se rumeneasca, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com