cargo fi tata esti
Pagina 2 din 5
Diferiti de papanasii pe care-i mancam prin restaurante sau pe care-i pregatim acasa fierti sau prajiti in tigaie ca gogosile, acesti papanasi copti in cuptor o sa vi se para niste turtite ciudate, dar sunt extrem de deliciosi (va asigur!), mai ales daca alegeti o urda proaspata si buna; iar cu smantana si dulceata de cirese deasupra sunt foarte apetisanti! In plus sunt atat de usor de facut… ca si unui incepator in “ale bucatariei” o sa i se para floare la ureche. Se amesteca urda cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Se separa galbenusurile de albus Galbenusurile se pun in trei castroane Frisca se bate pana se intareste Albusurile se bat spuma tare, dupa care se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste. Intr-un castron cu galbenusuri se pune o lingura de frisca, una de spuma de albus si esenta de vanilie, dupa care se omogenizeaza. In al doilea castron cu galbenusuri se adauga cate o lingura de frisca, una de albus si ness-ul, dupa care se omogenizeaza. In cel de al...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1/2 legatura patrunjel verde, 500 g rosii tata caprei (mici si alungite), sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 1 kg), 3/8 l lapte, 100 g mazare (poate fi si congelata), 100 g smantana, 40 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se descotoroseasca de miez, pot fi bagate cateva minute in apa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... cartofi, 1 kg carne tocata (poate fi de vita, porc, curcan, pui ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele se spala bine si se pune la zvantat pe un prosop curat sau servetele. Din zeama de lamaie, ulei si condimente facem un fel de dresing cu care ungem pestele din belsug. Se pune in formele speciale de peste pentru gratar, si se mai unge din cand in cand cu dresing. Preparare: 1. Spalati dovleceii si taiati-le capetele. 2. Taiati dovleceii în fâsii groase de 5-6 milimetri,cu ajutorul unui cutit sau razatoare. 3. Stropiti dovleceii cu o lingura de ulei si putina sare – lasati-i sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se pun la fiert cu sare si putin ulei (intre timp se prepara sosul), se lasa sa fiarba cat este indicat pe ambalaj apoi se stinge focul si se mai lasa pret de 5-8 minute acoperite apoi se scrurg se trec putin prin apa rece si se lasa la scurs pana ce sosul este gata. Kaiserul se pune la calit in uleiul de masline, dupa 3-5 minute (depinde de cat de uite este focul) se adauga ceapa si se lasa pe foc potrivit pana ce aceasta de inmoaie bine, apoi se adauga sucul de rosii, se potriveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele si se umplu ardeii copti. Pentru cei care nu au probleme cu stomacul se poate pune putina ceapa tocata foarte fin. Se poate consuma ca apertiv sau garnitura la peste la gratar. Timp Preparare: nementionat Complexitate: redus
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat bine albusurile, se adauga un praf de sare, zaharul vanilat, coaja de lamaie si galbenusurile. Se incorporeaza toate acestea, dupa care se adauga pe rand: uleiul, faina si zaharul. Se amesteca bine cu mixerul, pentru ca zaharul sa se topeasca. 2. Se stinge praful de copt cu 2 lingurite zeama de lamaie. Se adauga la aluat si se mai mixeaza un minut. 3. Se pune in tava hartie de copt, se toarna aluatul in tava , dupa care se introduce in cuptor....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fiebe ficatul si apoi se taie cubulete,se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ficatul , ouale si faina,verdeturile tocate marunt si se pun in tava care este acoperita cu hartie de copt, apoi se da la cuptor. Este gata cind se rumeneste usor pe margini.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie rosiile bucati marisoare.Pune-le intr-o craticioara cu busuiocul taiat,otetul de vin rosu,uleiul de masline si putina sare si piper .Amesteca totul usor si lasa compozitia sa se odihneasca circa 5 minute. Prajeste feliile de ciabatta pe ambele parti ,apoi freaca-le pe o parte cu usturoiul taiat in doua . Daca aveti modelul de ciabatta ca in fotografie ,taiati-le in doua,pe lung ! Pune o felie de ciabatta pe fiecare farfurie pentru servit si aseaza deasupra amestecul de rosii .Aranjeaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este al doilea panetton pe care il fac in viata mea... si este facut fara adrojdie, are ca ferment drojdia mea naturala, facuta doar din apa si faina, in schimb nu are nici lactate. Este un proces destul de lung dar merita, iese un panetton foarte bun si pufos, nu are multe grasimi nu are unt sau margarina, are doar 15 gr manteca de cacao... dar cata manteca de cacao consumama cand mancam ciocolata? Nu mai zic nimic, doar ca pregatind reteta asta, m-am convins ca aproape toate retetele de ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Prajiti snitelele de vitel intr o tigaie ,apoi taiati le in cuburi mici. Incalziti cuptorul la 180 de grade. Pregatim sosul:intr o oala mica,topiti untul,apoi adaugati faina.Turnati laptele,putin cate putin,apoi condimentati cu sare si piper,dupa gust.Continuati sa amestecati la foc mic,pana cand compozitia devine cremoasa.Luati o de pe foc si lasati o sa se raceasca. Puneti laolalta cuburile de snitel,jambonul,branza,patrunjelul,sosul si pesmetul.Apoi cand,amestecul este rece, adaugati 3 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În primul rând alege, o tigaie mare si adânca, în care sa încapa buchetul de conopida decupat si sa mai ramâna în sus doi centimetri. E nevoie de acest lucru pentru ca buchetul de conopida sa se gateasca corect. Adauga în tigaie ceapa, usturoiul, restul de conopida taiata în bucatele si putin ulei de masline si lasa la prajit timp de 10 minute pâna ce ingredientele se înmoaie si capata o nuanta aurie. Adauga maslinele si patrunjelul si mai prajeste timp de 2 minute. Mai apoi, pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru piureul de fructe: Amesteca toate fructele, inimioarele Margaritar si sucul de la lamâie în blender pâna se omogenizeaza. Pentru iaurtul cu aroma de cocos: amesteca iaurtul, nuca de cocos si zaharul Margaritar. Pune în formele de înghetata straturi consecutive de piure de fructe si iaurt si introdu în mijloc câte un bat. Baga la congelator pentru 8 ore. Ca sa scoti înghetata mai usor la final, pune partea de jos a formelor în putina apa calduta. Serveste înghetata dupa ce ai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minunati 7 ani !!! Fara tine, viata mea n-ar fi avut niciun gust :) Esti cel mai bun, cel mai frumos si ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... Daca esti curioasa sa vezi ce gust ar avea orezul pregatit ... . Acest tip de orez poate fi consumat cu placere mai ales ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iubesc pentru tot ceea ce esti tu, pentru tupeul de a trai ... zi, pentru curajul de a-mi fi facut doi copii minunati ( stim ... ratat primul blat care s-a vrut a fi "red velvet" si s-a dovedit in ... ceva de calitate, cum ar fi pudra de sfecla rosie sau ... dupa cum urmeaza : Blatul ( ar fi fost superb rosu dar parca ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... farfurie ca poate nu au nimic sau nu! esti tampit! poate fi detergent in chiuveta nu vrei sa mananci detergent ... care le cunosc. daca nu esti tolomac ca mine, zau ca ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com