Cauta in 20.697 retete
Laptele se amesteca cu grisul si se fierbe pana se ingroasa. Cand este gata se da deoparte. Caramelizam cele 10 linguri de zahar.Putem lasa caramelul in vasul respectiv sau tapetam o alta forma cu el.Eu am tapetat o forma de guguluf.Punem un strat de gris ,punem din loc in loc cate o lingura de dulceata de gutui care este mai tare,apoi alt strat de gris si dulceata din loc in loc.Dam la cuptor pentru 10 min.Cand este rece rasturnam.Este tare bun acest desert rapid.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se decoreaza cu topping de caramel si fulgi de migdale. Tips ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ei bine, asa cum v-am spus in postul anterior, o tava de mocha mini muffins, respectiv 24 de bucati, le-am ascuns de ochii pofticiosi, ca sa le aduc un dram de plus valoare cu acest minunat frosting. Deci, celor care iubiti aroma de cafea, va spun cu mana pe inima: nu ezitati si preparati aceste mocha mini cupcakes. Va vor ferici cu siguranta papilele gustative. Si ca sa nu va mai tin de
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... mic sa se dizolve complet caramelul. Se lasa, apoi, sa clocoteasca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 pahar smantana, 125 g unt, vanilie, faina cat cuprinde. Crema: 150 g zahar ars, 1 pahar lapte, 150 g zahar pudra, vanilie sau 1 paharel de rom, 150 g unt Mod de preparare: Se face o coca din smantana, unt, vanilie si faina. Se framinta un aluat potrivit de moale. Se lasa sa se odihneasca o jumatate de ora, apoi se imparte in noua bucati egale. Fiecare bucata se intinde cu vergeaua, astfel incit sa se obtina foi rotunde de marimea formei de tort pentru 12 persoane. Se asaza pe rind foile in...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Va prezint astazi desertul nostru de duminica trecuta. Cum la noi in casa prajiturile cu crema de branza au mare succes, acestea sunt si cel mai des prezente pe masa, evident. Am incercat de-a lungul timpului multe tipuri de cheesecake, fiecare cu farmecul lui si aceasta a fost prima oara cand am amestecat caramel in compozitie asteptandu-ma la o savoare speciala.... Desigur, nu m-am
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
250 ml lapte, 250 gr. frisca, 1 baton vanilie, Mod de preparare: Laptele se toarna intr-o craticioara si se amesteca impreuna cu frisca. Se cresteaza batonul de vanilie pe lung, se scoate miezul si ambele se pun in lapte, alaturi de scortisoara si coaja de portocala. Se aduce la fierbere. Ouale, galbenusurile si 80 gr. zahar se freaca intr-un castron de metal. Se trece amestecul de lapte si frisca prin sita si se toarna in fir subtire in crema de ou. Castronul se pune in bain-marie si se bate...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Astazi, de Sfanta Maria, Trebuie s-o facem lata. Dubla sa fie felia De tort cu ciocolata!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
aluat: 100 g ciocolata alba rasa, 3 oua, 100 g zahar, 60 g amidon, 60 g faina, un praf de copt; Mod de preparare: Pentru blat se amesteca toate ingredientele cu mixerul si se pun in tava de tort unsa si pudrata cu faina. Se coace blatul la foc potrivit. Gelatina se pune la muiat. Zaharul se caramelizeaza si se toarna 450 ml lapte. Se da in fiert. Restul laptelui se amesteca cu praful de budinca si se toarna peste laptele clocotind. Se fierbe budinca. Se lasa sa se raceasca putin si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
In casa mea exista prostul obicei ca fiecare sa vrea sa manance... ALTCEVA. De regula, altceva decat gatesc eu. David vrea altceva decat vrea Sara, Sara vrea altceva decat vrea Omar, Omar nu mananca orice, daca se mananca in grup (situatie foarta rara), toti mananca doar cand e preparata mancarea, niciodata si a doua zi, iar eu trebuie sa fac fata atator si atator pretentii si mofturi. Singurul
Reţetă de pe gabrielacara.blogspot.com
... de cateva ori cratita. Cand caramelul este gata, turnati-l intr-un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
La cina luata-n tihna pe-nserat La mic dejun, la pranz, sau intre ele Nu este nimic mai minunat Decat o prajitura de cinci stele. INGREDIENTE pentru blat (tava 40
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Haplea multumeste tuturor Pentru alesele urari Si va propune un indulcitor In prefata altor sarbatori!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... cate 1 lingura din acest sos caramel peste crema din cupe si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se rumeneste zaharul intr-o tigaie smaltuita, pina ce capata o culoare galbuie-rosiatica. Se stinge cu apa. Se lasa sa fiarba, ca zaharul sa se topeasca. Se intrebuinteaza pentru colorat diferite sosuri de mincari, la care nu se pune sos de rosii, sau pentru dat gust la anumite salate (sfecla), budinci, creme. La prepararea acestui sos, zaharul nu trebuie sa se arda, deoarece atit gustul cit si culoarea nu mai sunt bune. - 1 lingura zahar, 1/2 ceasca apa. Livrare la domiciliu! Cumpara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se topeste margarina, dupa care se adauga 250 g zahar, se amesteca in continuu pina se topeste zaharul, se lasa putin la racit. Se adauga ouale intregi si nucile taiate. Separat se ard cele 250 g zahar pudra, dupa ce s-a rumenit zaharul, se adauga peste compozitia de mai sus. Se face pe foc mic, amestecindu-se mereu pentru a nu se arde. Se pune calda peste foile de napolitana. Se serveste rece. - 1 pachet margarina, 3 oua, zahar vanilat, 500 g zahar, 300 g nuci taiate bucatele, esenta de rom,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se pastreaza putin pentru sosul caramel.) Se indeparteaza semintele si partea ... C si se trece la prepararea caramelului. Untul si zaharul se pun ... culoare galben-maronie) se rastoarna caramelul intr-o forma, inclinand-o, ca sa ... baton de vanilie, o cuisoara. Pentru caramel: 80 g unt, 120 g zahar. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : 150 gr. zahar tos pt. caramel, 2 pachetele vanilie. Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , piper, cimbru, 20 g zahar pentru caramel Mod de preparare: Zarzavatul, ras ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... laptele cu pachetul de crema caramel(pudra),pachetul de frisca(pudra ... de ananas mare, 1 pachet crema caramel, 1 pachet praf frisca, 50 g smintina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro