Cauta in 21.294 retete
Pune într-o tigaie ulei de masline la încins. Când e bine încins, adauga usturoiul, chili, caperele si patrunjelul. Lasa câteva minute, pâna încep sa prinda putina culoare. Adauga feliile de hering file în tigaie si lasa pe foc 2 minute. Vor începe sa se desfaca în bucatele, dar nu te îngrijora. Adauga rosiile si stoarce zeama unei lamâi. Transfera pastele fierte direct în tigaie, împreuna cu putina apa în care au fiert. Adauga untul si amesteca totul în tigaie. Asezoneaza cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinul este o bautura delicata care trebuie pastrata numai la o anumita temperatura pentru a putea fi apreciata la justa valoare. Vinul are o calitate unica fata de orice alta bautura: gustul sau poate deveni tot mai bun pe masura trecerii timpului. De aceea, poate, are si o "pretentie" unica: aceea de a fi pastrat in anumite conditii. El trebuie tinut la o temperatura constanta, fara sa fie miscat (aceasta regula se aplica mai ales in cazul unui vin vechi). Oricat de tentant ar fi sa expui...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ulei de cocos, cafea verde, suc de Aloe Vera, sirop de artar, fructe goji, spirulina, chlorella, orz verde, seminte chia, seminte psyllium, clorura de magneziu. Sunt doar cateva produse bio care, integrate in meniu, au puterea de a ne prelungi existenta. Beneficiile aduse pentru organism de aceste produse se pierd, insa, daca nu avem un [&] Post-ul Despre produse bio si un stil de viata sanatos apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se amesteca bine ingredientele pentru dressing. Se amesteca ingredientele pentru salata si se stropesc cu dressingul preparat. Se presara arahide prajite si se serveste. Va doresc pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , aceste coaste de porc, in stil toscan, profita din plin de ... minute. Coastele de porc in stil toscan se servesc cu salata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: 1 ceapa 3 morcovi ulei 2-3 linguri faina cartofi smantana patrunjel verde 1 foaie dafin Caliti ceapa tocata marunt impreuna cu morcovii taiati rondele pana cand acestia din urma lasa culoare. Adaugati peste cartofii taiati cuburi si lasati sa se caleasca usor, adaugand peste ei faina si amestecand in continuu. Stingeti cu apa si lasati la fiert. Cu jumatate de ora inainte sa-l luati de pe foc adaugati smantana si patrunjelul verde. *** Greek Potato Soup Ingredients: 1 onion 3 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Iubesti pastele? Sau, pur si simplu, doresti un sos preparat in casa pentru tortilla? Iata o reteta delicioasa "a la Italia"... Ingrediente si cantitati: 2 linguri cu ulei de masline 1/2 ceasca de ceapa tocata marunt 1/2 ceasca de patrunjel tocat marunt 3 catei de usturoi, taiati marunt 2 cesti sos de rosii 3/4 ceasca de ciuperci feliate 1 1/2 ceasca de apa 3/4 ceasca de vin rosu 2 linguri cu busuioc uscat si pisat 2 linguri cu oregano uscat si pisat 1 lingurita cu sare 1 lingurita rasa cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Thailanda e o tara fascinanta, cu un popor prea amabil pentru lumea asta si cu o bucatarie colorata, vie, plina de savoare. Aromele se revarsa in cascade din orice farfurie, chiar si din cele mai modeste, contrastele dintre dulce si picant, dintre acru si sarat, dintre fierbinte si rece sunt mereu surprinzatoare si adesea greu de inteles pentru un european. Totusi, cu putina deschidere, oricine poate descoperi senzatii ce se misca repede pe scala de la ciudat spre placut, trecand prin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 200 gr orez prefiert 1/2 praz 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde sare Mod de preparare Fierbem orezul in apa cu sare sau la steamer. Taiem fideluta ardeiul si prazul (am pus partea de sus a prazului care este ceva mai verde) Dupa ce s-a fiert orezul il scoatem si punem intr-un castron. Adaugam ardeii si prazul cat este inca fierbinte si amestecam bine sa se patrunda aromele. Noi am servit langa aripioare de pui dulci acrisoare , dar se poate consuma si ca atare.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
500 gr caractita, 4 lingurite ulei de masline, 2 cepe mari, taiate julien, sare, piper, o frunza dafin, 50 ml vin alb sec Mod de preparare: Se taie caracatita in bucati mici. Se caleste in ulei de masline aproximativ 10 minute, amestecand constant. Se adauga ceapa, sarea, dafinul si vinul. Se acopera vasul cu un capac, se lasa 15 minute, amestecand din cind in cind
Reţetă de pe www.retete-bune.com
by Alice albinutza Zau ca n-am idee ce introducere sa fac acestei retete. E perfect de savuroasa, deosebita. E o mancare care se face lent, petreci mult langa oale si tavi, dar rezultatul e : mega-delicios. Te lingi pe degete si mai ceri o portie, iar carnea, oh, da! carnea... se topeste din prima imbucatura. E o mancare pe care merita sa o savurezi in tihna, fara sa ai privitor strambaciosi din nas, din cei care refuza condimentele si mai ales mancarurile ce nu-s sarmale :))) Dar, sa va ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Am fiert carnea de pui in apa cu sare si dupa ce a facut spuma si am curatat-o, am adaugat si legumele tocate marunt, foile de dafin si piper. Inainte de final, am batut 2 galbenusuri si le-am amestecat cu zeama de la o jumatate de lamaie. Am turnat compozitia in ciorbita si am amestecat energic. Am adaugat frunzulite de patrunjel in ciorba, direct in farfurie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa... Ciorba de pui a la grec nu iti va lua, ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Te-ai saturat de banelele prajituri de casa pe care le tot faci atunci cand ai musafiri? Vrei sa-i surprinzi cu un desert aparent pretentios, dar de fapt extrem de usor de facut? Copilul tau te tot roaga sa-i cumperi ceva dulce, insa iti este teama de produsele din comert? Pentru toate aceste situatii am decis ca astazi sa venim in intampinarea ta cu un desert senzational, usor de facut si extrem de bun. Ca si ingrediente vei avea nevoie de: 450 ml lapte 1 plic zahar vanilat 300 grane...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Friptura de porc, la gratar sau in tigaie in casa, este un ingredient irezistibil langa o salata proaspata de vara. Asa ca nu va sfiiti sa o folositi si sa fiti cat mai inventivi cu putinta in ceea ce priveste marinata si veti avea la fiecare masa o friptura complet diferita. Ingrediente carne porc 2 lingurite fulgi de chilli 1 lingurita de frunzulite de cimbru 3 catei de usturoi dati pe razatoarea fina sucul de la 1 lamaie 1 lingurita de zahar 2-3 linguri de ulei Se face marinata din ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... pe care am savurat-o in Grecia: inghetata de vanilie cu bucatele ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... nuca rumenita 2 lg de cognac grecesc metaxa Rumenim putin nuca in ... nuca rumenita 3 lg de cognac grecesc metaxa 3 cuisoare 1 stea de anason ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... fibre. Sa prepari pastele in stil italian este, insa, o adevarata arta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca uleiul de masline si otetul balsamic într-un bol. Asaza fileurile de somon într-o tava joasa pentru copt. Freaca fileurile cu usturoiul pisat, apoi toarna amestecul cu ulei si otet deasupra lor, întorcându-le pentru a le acoperi bine. Asezoneaza cu coriandru, busuioc si sare. Lasa timp de zece minute la marinat. Pune somonul la aproximativ zece centimetri distanta fata de grillul din partea de sus a cuptorului si lasa timp de 15 minute, întorcând o singura data.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vrajite. Costitele de porc in stil chinezesc se remarca prin aroma ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro