Cauta in 17.960 retete
... cu pasta de branza si oua fierte de prepelita. Se alterneaza ... , bagheta umpluta cu branza si oua de prepelita, se infasoara in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... oua, 1 galbenus crud, 2 linguri unt, 2 linguri branza rasa (branza de oaie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 oua, 150 gr. orez, 100 gr. cascaval, o lingurita unt Mod de preparare: Se fierbe orezul in zeama de carne si se asaza intr-o forma unsa cu unt. Se taie oua rascoapte in doua si se asaza pe orez cu partea taiata in sus. Se sareaza, se presara cascaval, se stropeste cu unt topit si se da la cuptor citeva minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 2 cepe, 100 gr. cascaval, 50 gr. unt, 1 lingura smantana, 1 ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua rascoapte, 10-12 ridichi, 3 fire ceapa verde, o salata verde, o ceasca sos de mustar Mod de preparare: Pe o salatiera se asaza frunze de salata, deasupra se pun feliile de oua, ridichile taiate rondele si ceapa taiata in bucati mari. Mod de servire Se toarna sosul de mustar si se tine putin la rece inainte de a se servi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
crochete de cartofi, 2 oua, 3 linguri sos alb (unt, faina, sare, lapte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (sau branza dulce si smantana) 2 oua fierte ceapa verde piper Amestecati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
10 oua, 200 gr. ficat, 200 gr. unt, sare, piper, nucsoara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 2 legaturi ceapa verde, 2 fire de usturoi verde sau 2 catei usturoi uscat, 200 g piept de pasare, 3 linguri maioneza, 2 linguri smintana, sare. Mod de preparare: Se fierb ouale tare apoi se decojesc si se dau pe razatoare. Pieptul de pui se fierbe si se taie felii subtiri. Ceapa se spala bine, se scurge si se taie bucati. Usturoiul se toaca marunt. Se amesteca totul intr-un castron. Se pune sare, piper, maioneza si smantana. Se amesteca usor si se aranjeaza pe un platou.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. rosii de marime mijlocie, 4 oua, sare, piper Mod de preparare: Se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cite un ou. Se pun deasupra sare, piper si alte condimente, dupa preferinta. Se acopera rosiile cu capacelul si se aseaza intr-un vas de Jena uns cu unt sau ulei, fara capac. Se dau la cuptor. Se verifica daca sunt gata ridicind capacelul rosiei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
rosii, castraveti, ardei gras, oua fierte, branza de vaca sau de oaie, sare, piper, ulei, otet Mod de preparare: Se taie toate legumele si se amesteca impreuna cu ouale taiate rondele si branza taiata bucatele mici. Toate se sareaza si condimenteaza si apoi se adauga putin ulei si otet (de mere eventual).
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 100 g unt, 1 lingura faina, 250 g ciuperci, 1 pahar lapte, 100g cascaval ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 1 lingurita mustar, 1 lingura ulei, pasta de peste (cantitatea dupa gust ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 3 linguri pline faina, 1 pahar lapte, un varf de cutit sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, resturi de friptura (peste, sunca), 3-4 linguri svaiter ras, 50g unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 salate, 2 oua, 3 linguri smantana, 75 g unt, 1 lingura faina, sare, 1 ceapa Mod de preparare: Salata curatita se taie in patru si se fierbe 20 minute. Separat, se face un sos din faina si o lingura de unt, la care se adauga doua cesti din apa in care a fiert salata, sare, ceapa taiata si se pune salata sa mai dea citeva clocote. Se scoate apoi pe farfurie si se acopera cu sosul legat cu galbenusurile si smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparare: Pentru inrosit, se aleg oua proaspete. Pentru a verifica prospetimea, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conserva), piper, grasime pentru forma, 8 oua, putin cascaval ras. Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua fierte, sos maioneza, 60 gr. sunca, o lingurita mustar, piper macinat, frunze de salata verde Mod de preparare: Se curata de coaja ouale tari, rascoapte. Se taie in doua in latime. Se taie putin din capetele rotunjite, pentru ca oul sa poata sta vertical. Se amesteca bine sosul maioneza cu mustarul si sunca tocata. Se pune praf de piper. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile fierte si se netezeste cu cutitul. Se aseaza in farfurie, pe frunze de salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oua Mod de preparare: Timpul de firbere necesar pentru obtinerea oualelor tari este de 10 minute de la primul clocot. Depasindu-l, galbenusul se impietreste. Dupa ce au fiert, se tin citeva secunde in apa rece pentru a se curata mai usor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com