camelia patrascanu star magazin oua
Pagina 4 din 5
Fierbem ouale tari , le curatam si le taiem cuburi.' Cartofii ii fierbem in coaja iar dupa ce se racesc ii curatam si ii taiem Curatam hamsiile si le indepartam capurile apoi le spalam bine. Ceapa o tocam rondele. Punem intr-un castron toate ingredientele, adaugam sare, piper, ulei si otet, apoi amestecam Transferam pe un platou. Dam 10-15 minute la rece inainte sa servim
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 oua, 4-5 catei usturoi, 2 conserve sardele, 3 linguri ulei, otet, sare, piper Mod de preparare: Se fierb cam 10 minute citiva catei de usturoi. Se scurg apoi si se piseaza. La usturoiul pisat se adauga 2 sardele tocate marunt, 2-3 linguri de ulei, otet, sare si piper dupa gust. In acest sos se pun oua rascoapte taiate felii. Peste ele se presara verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 10-15 masline, 1 ceapa mica, 6-7 linguri sos de sardele Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de luna, 4-6 fire ceapa verde, 3-4 oua, 2-3 linguri ulei, 2 legaturi marar, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 2 salate de laptuci, 4 fire ceapa verde, o legatura ridichi de luna ... care se pun sferturile de oua, ceapa si ridichile. Deasupra se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 3 buc. rosii bine coapte, o felie subtire de sunca, sare, piper ... taie totul in cratita cu oua, se acopera si se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oua Mod de preparare: Ouale trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5-6 minute pentru a obtine un albus bine inchegat. Mod de servire Ouale cleioase pot fi servite simple sau cu diferite sosuri calde, sos alb, sos bechamel, sos de rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua tari, 2 galbenusuri crude, 2 linguri branza rasa, 1 lingura smantana, sare, piper ... de preparare: Se fierb cele 6 oua tari, se curata si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 oua, 150 gr. cabanos sau 1 buc. ficat de pasare, o lingura unt, sare, patrunjel verde tocat fin Mod de preparare: Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sunt gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oua Mod de preparare: Se pun ouale in apa clocotita. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 150 gr. sunca, 1 ou, o ceapa, o legatura verdeata, 5-6 linguri smantana, o lingura ... , se adauga doua galbenusuri de oua crude si galbenusurile fierte date ... compozitie se umplu jumatatile de oua, se asaza apoi unul linga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 100 gr. masline, o conserva sardele, ulei, otet, piper Mod de preparare: Se amesteca intr-o salatiera ouale rascoapte tocate, ceapa tocata marunt si masline taiate in patru. Peste ele se toarna un sos preparat din pasta de sardele, ulei, otet si piper.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800 gr. cartofi, 100 gr. unt, o ceasca mare cu smantana, 3 oua, sare. Mod de preparare: Cartofii fierti se curata de coaja, se taie felii si se pun intr-un vas rezistent la caldura, impreuna cu untul taiat bucati si sarea necesara. Peste cartofi se toarna ouale batute bine cu furculita si amestecate cu smantana. Se da compozitia la cuptor 30 de minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, o mina spanac, 25 gr. unt, sare, piper Mod de preparare: Spanacul din conserva se fierbe in apa cu sare, timp de 5 minute, dupa care se scurge bine de apa si se taie mare. Intr-o tigaie se pune la incalzit untul, se adauga spanacul si cind este destul de fierbinte se adauga ouale batute cu un praf de sare si putin piper negru.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 100 gr.pateu de ficat, 30 gr.unt, sare, salata verde Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se curata, se taie in doua pe lungime. Galbenusurile se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare fiert sau pate de ficat. Se adauga untul proaspat si se freaca mereu. Se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile si se asaza pe platou pe un strat de salata verde taiata marunt. Se umplu albusurile Mod de servire Se serveste pe un platou, decorat cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 oua, o ceapa verde , 50 gr. sunca (sau bacon), 50 gr. cascaval sau branza framantata, ulei, sare, piper Mod de preparare: Se bat ouale cu sare si piper si se amesteca cu bucati de branza. Se taie marunt ceapa, iar sunca se taie felii sau bucati. Se prajesc in ulei. Cind sunt prajite, se toarna deasupra ouale si se amesteca in tigaie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... subtia putin sosul. Celelalte doua oua si albusurile ramase se toaca ... se serveste. - 4 legaturi ceapa verde, 4 oua, 4-5 linguri ulei, 1/2 lamiie sau 2-3 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... oua, 200 gr.ficat, 2 cepe, 2 legaturi verdeata, 50 gr. unt, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o incercare de identificare si localizare a magazinelor cu specialitati, deocamdata din Bucuresti ... aceasta harta: Produse exotice-orientale Magazin chinezesc I Produse etnice chinezesti (produse ... .00. Produse traditionale Ungra-Delicatesuri magazin de produse alimentare traditionale romanesti ... din carne si branzeturi, lactate, oua, paine, ceaiuri, condimente si prajituri ... Ellada Crangasi adresa:...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
8 oua rascoapte, 5-6 fire ceapa verde, Mod de preparare: Intr-o salatiera se amesteca ceapa taiata marunt cu ouale taiate felii si mararul. Deasupra, se toarna sosul vinegret preparat din 2-3 linguri ulei, otet dupa gust si sare. Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com