Cauta in 28.475 retete
O sortiment delicios de cafea e cafeaua irlandeza, insa trebuie bauta cu multa grija si eventual seara, deoarece contine alcool. Se toarna intr-un pahar mare o ceasca de cafea neagra fierbinte, se indulceste dupa gust, apoi se adauga un deget de whisky, iar la sfarsit se orneaza cu frisca. O alta variatie a cafelei irlandeze se prepara din cafea normala dar neindulcita, la care se adauga cateva lingurite de liqueur de cafea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ingrediente si cantitati: 3/4 l lapte, 3 dl cafea concentrata, 300 g. zahar, 300 g frisca ... preparare: Spre deosebire de inghetata de cafea, aceasta nu este decat o cafea cu lapte obisnuita, pusa in vas sa inghete si servita ... la filtru trei decilitri de cafea concentrata. Se fierbe laptele cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 lingurite cafea instant, un sfert de cana lapte condensat, 2 albusuri de ou, 1/2 lingurita sare, un sfert de ceasca zahar, 1/8 lingurita extract de migdale, un sfert de cana de migdale tocat, frisca vegetala Mod de preparare: Se dizolva cafeaua in lapte. Se bate albusul de ou pana devine spuma. Se adauga zaharul. Se amesteca apoi cu laptele cu cafea, extractul de migdale si migdalele. Se decoreaza cu frisca ,se serveste in pahare de parfait si se decoreaza...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg lapte, 400 gr. zahar, 3 cescute cafea concentrata si strecurata, 300 gr. frisca, vanilie Mod de preparare: Se fierbe laptele cu putina vanilie (baton). Se ia de pe foc si se amesteca cu zaharul si cafeaua. Cind s-a racit bine, se adauga frisca si se pune la inghetat Mod de servire Se serveste cu putina frisca batuta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se face din cafea o esenta tare. Se amesteca cu zaharul. Se ... toarna pe deasupra siropul de cafea, pastrat deoparte fierbinte. Siropul glaseaza ... se intareste foarte repede. - 150 g cafea naturala, 500 g zahar, 200 g nuci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pune cafeaua si mirodeniile in filtru de cafea si pregateste-o ca de obicei, apoi las-o la racit. Intr-un pahar inalt, dizolva 1 sau doua lingurite de zahar si adauga 5-6 cuburi de gheata apoi adauga cafeaua. Decoreaza paharul cu frisca si bucura-te de gustul unic al cafelei Thai. - 6 linguri de cafea, 1/4 linguri de coriandru, 4-5 boabe de cardamom, zahar, frisca, gheata pisata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... piure de castane (400 g), 1 cescuta cafea concentrata, zahar vanilat, 4-5 linguri margarina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se prepara din boabe de cafea macinate fin, ca o faina, in ... . Intr-un ibric se pune cafea, in functie de numarul persoanelor ... fierbinte, masurata cu cescuta de cafea. Ibricul se trece pe foc ... , fierbinte. - O lingurita cu virf (15 g) cafea macinata, o lingurita zahar (sau dupa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1/2 lingurita scortisoara pisata, 20 gr. cafea macinata fin, 1 lingura rom, crema de cafea, glazura de rom, glazura de cacao Mod de preparare ... se umple cu crema de cafea, se aplica o glazura de rom ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul amestecat cu cafeaua si se bat in continuare pina cind se obtine o spuma tare. Se presara cu faina o tava si se pun gramajoare de spuma, mici cit o nuca, distantate intre ele. Se introduce tava in cuptor, la foc slab, pina se usuca bezelele. Se scot din tava cind sint reci. - 6 albusuri, 450 g zahar pudra, 2 lingurite cafea solubila, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 kg. zahar, 1/4 kg. cafea, 1/2 litru alcool Mod de preparare: Cafea prajita, macinata proaspat, se amesteca cu alcoolul intr-o sticla, lasindu-se sa stea 15 zile. Se adauga apoi un sirop preparat din jumatate de kg zahar, potrivit legat si se mai lasa sa stea 15-20 de zile, apoi se filtreaza si se pune in sticle. La fel se prepara si lichiorul de cacao.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ml lapte, 3 lingurite pline de cafea macinata, 150 g frisca, 1 lingurita zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rece. Jumatate din amestecul de cafea se combina cu zaharul, praful ... cealalta jumatate din amestecul de cafea. Se orneaza cu murele ramase. - 2 linguri cafea ness, 1 lingura cacao, 4 oua, 150 g zahar, un praf de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Amestecati toate ingredientele si le puneti in filtrul de cafea, la care adaugati 6 cesti de apa. Cafeaua se serveste calda, ornata cu frisca si cu un bob de cafea nemacinata. - 1/3 ceasca de cafea macinata, 1 lingurita praf de ciocolata, 1/2 lingurita extract de menta, 1/2 lingurita extract de vanilie, frisca pentru ornat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Prepara un ibric de cafea neagra, foarte tare si adauga cateva ... serveste in pahare inalte. - 4 lingurite cafea, citeva picaturi de extract de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe laptele cu putina vanilie (baton). Se ia de pe foc si se amesteca cu zaharul si cafeaua. Cind s-a racit bine, se adauga frisca si se pune la inghetat. Se serveste cu putina frisca batuta. - 1 kg lapte, 400 g zahar, 3 cescute cafea concentrata si strecurata, 300 g frisca, vanilie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune marginea paharului in suc de lamaie si apoi se presara zahar. Se toarna lichiorul si romul, se pune cafeaua si se acopera cu frisca si scortisoara. - 25 ml lichior crema de ciocolata, 25 ml rom negru, cafea fierbinte, frisca si scortisoara pentru final. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fie prea subtire stratul de cafea prin care trebuie sa treaca ... incet prin ea, obtinindu-se o cafea mai concentrata. Restul de apa ... , apoi se serveste fierbinte. - 15 g cafea de persoana, zahar dupa gust ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
80 gr. miere, 150 gr. unt, 2 galbenusuri, 120 gr. zahar tos, 1/8 litru cafea neagra tare filtrata Mod de preparare: Se bate spuma mierea cu untul. Cafeaua rece, zaharul si galbenusurile se amesteca si se fierb pe foc mic, amestecand mereu, pana ce compozitia se ingroasa. Dupa ce compozitia s-a racit, se adauga treptat, la amestecul de unt cu miere si se omogenizeaza crema, cu o lingura de lemn.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 5 linguri cu varf cacao, 2-3 linguri cafea, 3 sticlute esenta rom, 700-800 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro