Cauta in 16.331 retete
... Incepeti prin a prepara expresso, pe care il lasati la racit complet ... strat de piscoturi trecute prin cafea si rupte in 3-4 bucati sa ... doar se scufunda rapid in cafea si se scot imediat, nu se lasa nicio secunda in cafea fiindca se inmoaie prea tare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... biscuiti amaretti inmuiati scurt in cafea. Urmeaza apoi un alt strat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Apoi o incorporam in crema racita. Pentru sirop: 100ml apa 100ml cafea expresso indulcita Pentru glazura de ciocolata : 100g ciocolata amaruie 50 ml ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... frisca si lichiorul sau esenta de migdale. pentru insiropat 1 cana cafea expresso 1/2 cana lapte zahar dupa gust Blatul de tort se taie ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... g gelatina Separat am mai folosit: - 20 bucati piscoturi - 200 ml cafea expresso Galbenusurile se freaca cu zaharul pana va rezulta o crema spumoasa ... . Se aseaza piscoturile inmuiate in cafea unul langa altul iar deasupra ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... de ou. Se omogenizeaza inauntru expresso,amaretto si coniac. Se raceste ... amaruie rasa. Se serveste in cana decorat cu boabe de cafea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dimineti somnoroase, foloseste un ibric, o cafea macinata de calitate si putin ... ml apa si 2 lingurite de cafea. Pentru ibric, cafeaua trebuie sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura cu dulceata si cafea este foarte gustoasa si poate fi o prajitura de post pentru cei care tin postul pentru ca nu contine oua sau alte grasimi animale. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 190 de grade Celsius. Formele pentru briose se ung cu putin unt sau ulei, în cazul în care nu folosesti hârtia pentru briose. Într-un bol se amesteca ouale cu uleiul, cafeaua, laptele batut si vanilia. Într-un bol separat se amesteca toate ingredientele uscate, dupa care se încorporeaza amestecul lichid. Se amesteca cu o spatula pâna când se omogenizeaza bine, dupa care se umplu formele pentru briose. Se lasa la cuptor 18-23 de minute, facând testul cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prajitura cu mere, stafide si cafea se lasa sa se racoreasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prajitura cu mere, stafide si cafea se lasa sa se racoreasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste ciocolata neagra într-un bol rezistent, în cuptorul cu microunde sau pe bain-marie, apoi las-o la racit. Pune avocado în blender si amesteca pâna obtii o pasta cremoasa. Adauga restul de ingrediente în blender, inclusiv ciocolata topita, si amesteca pâna ce toate ingredientele sunt perfect încorporate, timp de doua minute. Ciocolata neagra va avea un gust dominant, iar daca preferi mai dulce mai poti adauga putina miere. Pune crema obtinuta în boluri pentru servit si lasa la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pont: In loc de cafea puteti folosi ceai negru sau verde. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pricomigdale si crema aromata cu cafea si cappuccino. Ingrediente: - o foaie mare ... pudra vanilat - 2 galbenusuri - 3 linguri de cafea neagra - un pliculet de cappuccino ... inghetata crocanta cu nuci si cafea. - daca nu gasiti foi de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
BLAT Se topeste ciocolata la bain-marie, impreuna cu untul, amestecand pana devine o crema matasoasa. Se lasa apoi la racit, pana la temperatura corpului, amestecand pentru a preveni formarea pojghitei. Se adauga zaharul si ouale, pe rand, cate unul. Dupa omogenizare, adaugam faina, sarea si semintele de vanilie, iar la final, dupa ce compozitia e unitara, punem si ciocolata maruntita. Compozitia astfel rezultata se toarna intr-o forma rotunda (24-26 cm), cu fund detasabil (ar fi cel mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sunt cele pe care scrie expresso, cafeaua este mult mai fina Nu 1) Cafea dalgona foarte buna Portii pt 2 ps 5 lgt cafea solubila cat mai fina 5 lgt zahar tos 3 lgt ... lasa putin sa se dizolve. 2) Cafea la cana cu filtru super ... putin cu 3-4 degete 50 gr cafea macinataai fin Zahar Punem cafeaua ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... fiecare sortiment si reteta de cafea are farmecul ei aparte. Astfel ... iti refuza placerea degustarii unei cafele, le fel de speciala ca ... de nuca 1 lingurita zahar 1 1/2 cesti cafea foarte tare, fierbinte Mod de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O sortiment delicios de cafea e cafeaua irlandeza, insa trebuie bauta cu multa grija si eventual seara, deoarece contine alcool. Se toarna intr-un pahar mare o ceasca de cafea neagra fierbinte, se indulceste dupa gust, apoi se adauga un deget de whisky, iar la sfarsit se orneaza cu frisca. O alta variatie a cafelei irlandeze se prepara din cafea normala dar neindulcita, la care se adauga cateva lingurite de liqueur de cafea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... combinatiile bauturilor cele mai rafinate. Cafea irlandeza Pentru preparare aveti nevoie de: 1 1/4 Irish Whisky, 1/2 cl Kahlua, cafea, frisca, crema de menta. Turnati ... menta si decorati cu o cireasa. Cafea italieneasca Pentru preparare aveti nevoie ... frisca si garnisiti cu o cireasa. Cafea englezeasca Pentru preparare aveti nevoie ... ,Tia Maria & crema de cacao, cafea, frisca. Se combina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face din cafea o esenta tare. Se amesteca cu zaharul. Se ... toarna pe deasupra siropul de cafea, pastrat deoparte fierbinte. Siropul glaseaza ... se intareste foarte repede. - 150 g cafea naturala, 500 g zahar, 200 g nuci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro