Cauta in 34.157 retete
... 400 g morcovi 100 g telina 100 g bulion de tomate 50 g faina 50 ... pe razatoare. Se stinge cu bulion desfacut in apa si se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... 1 kg ceapa 500 g ulei 150 g bulion de tomate 50 g oua 2 buc ... adauga piper, se stinge cu bulion desfacut in apa, se firbe ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... 120g, oua 2 bucati, ciuperci 500g, bulion pasta 150g, verdeata o legatura, unt ... in unt) si sos de bulion diluat cu apa ( supa). Se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... , 2 castraveti acri, o lingura faina, o lingura bulion, o lingura otet, 2 cesti apa, o lingurita ... cate putina, apoi sarea, zaharul, bulionul si castravetii taiati marunt, dupa ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... , ulei 100 ml, faina 2 linguri, bulion 2 linguri, ceapa 300 g, un praf ... putin, apoi se sting cu bulion diluat cu apa calda. Se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... , faina o lingurita, vin un paharel, bulion o lingura, pesmet 2 linguri, patrunjel verde ... sa fiarba. Se mai adauga bulion, sare, piper, pesmet, patrunjel tocat ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... 500 g , ceapa 150 g , ulei 150 g , bulion 50 g, vin 100 ml, sare ... soteaza, se pune vinul si bulionul si se dau in cateva ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... 50 g vin alb 100 ml bulion detomate 25 g supa de oase ... de oase si o lingura de bulion si se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... , ulei 150 ml, faina o lingura, bulion 100g, ceapa 100g, smantana 150g ... taiata marunt. Se adauga faina, bulion si apa, se amesteca usor ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Oua cu sos de usturoi Ingrediente Oua 4 buc usturoi 10 g ulei 40 g bulion de tomate 20 g patrunjel verde 1 leg piper sare Mod de preparare Usturoiul se taie feliute subtiri si se caleste usor in ulei, se stinge cu bulion subtiat cu apa si se fierbe circa 10 min. Se adauga verdeata tocata, sare si piper si se ia vasul de pe foc, se lasa sa se raceasca. Ouale se fierb, se curata, se taie in doua, se asaza pe un platou, se toarna sosul peste ele. Se serevesc ca...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Sos Aurora Ingrediente Unt 50 g faina 50 g supa de peste 350 ml bulion de tomate 75 g sare Mod de preparare Untul se infierbanta, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu supa de peste si se lasa sa fiarba 15-20 min. Se ia cratita de pe foc, se amesteca bine cu bulion de culoare cat mai rosie, se potriveste gustul de sare si se mai fierbe 2-3 min. Se foloseste la preparate din peste.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... 300 g ceapa 150 g faina 50 g bulion de tomate 50 g otet 40 ... tocata marunt. Se stinge cu bulion desfacut in apa, se fierbe ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... Ingrediente un pachet spaghete, o ceapa, bulion, busuioc, cimbru, sare, piper, 200 ... . Cand devine aurie se adauga bulionul, carnea tocata si se amesteca ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... , 4 linguri ulei de masline, 1 lingura bulion, sare. Mod de preparare Se ... a ajuns la clocot, se adauga bulionul si sarea si se da ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... de fire usturoi verde, 2 linguri bulion, 1 lingura faina, 2 linguri otet, 100ml ... prepara un sos din faina, bulion, boia, otet si vin; puteti ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... g ceapa150 g arpagic 250 g ulei 150 g bulion de tomate 50 g vin 200 ... tocata marunt. Se stinge cu bulion subtiat cu apa, se asaza ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... Ingrediente un pachet spaghete, o ceapa, bulion, busuioc, cimbru, sare, piper Mod ... . Cand devine aurie se adauga bulionul si se amesteca. Dupa circa ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... 100 g ceapa 100 g usturoi 20 g bulion de tomate 50 g vin 100 ... de faina, se stinge cu bulion desfacut in apa si se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Sos de ceapa III Ingrediente Ulei 75 g ceapa 400 g faina 50 g boia de ardei dulce 2 g bulion detomate 50 g vin 100 ml piper sare Mod de preparare Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga faina si se calesc putin impreuna. Se stinge cu boia de ardei si bulion desfacut in 400 ml de apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se paseaza sosul prin sita, se potriveste gustul cu sare si piper, se adauga vinul si se mai fierbe 10 min.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... 20 g ulei 100 g faina 75 g bulion de tomate 50 g dafin 2-3 foi ... calesc impreuna. Se stinge cu bulion desfacut in apa, se adauga ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro