Cauta in 21.294 retete
Este vara, asta cred ca se poate simti de oricine si oricand. Ce ne place noua sa mancam in acest anotimp cel mai mult si cel mai mult? Exact... Inghetata. Este deliciosa, dulce si aromata, dar, mai mult decat atat, racoritoare... Este potrivita ca si meniu atunci cand iesi la restaurant, cand iesi in parc cu prietenii sau cand vrei sa te racoresti pe plaja. Recomandarea noastra astazi este sa pregatesti un astfel de preparat, care-ti va incanta papilele gustative si care te va ajuta sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 5 mere mari, taiate in cubulete struguri rosii, fara samburi 500 g compot de ananas - scurge de suc feliile de ananas si pastreaza, separat, sucul din compot; taie bucatele mici feliile de ananas 2 cani alune de padure Pentru sos: 2 linguri faina 1/2 cana zahar 1 ou 2 linguri margarina 1 cana suc de ananas, din compot Mod de preparare: 1. Amesteca primele patru ingrediente. 2. Intr-un vas, amesteca toate ingredientele pentru sos si lasa vasul pe foc, pana cand sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200g prune, 2 mere mari, 50g stafide inmuiate in 2 linguri rom, coaja rasa si zeama de la o lamiie, citeva linguri zahar, 1/2 pahar lapte, 100g nuci Mod de preparare: Se aleg prune bine coapte si se taie in sferturi. Merele se curata de coaja si se taie felioare subtiri. Fructele se amesteca apoi cu laptele in care s-a dizolvat zaharul, zeama si coaja rasa de lamiie, stafidele si nucile macinate. Se pune totul intr-un castron de sticla si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
by Alice albinutza Stapelia variegata este o floare minunata, cunoscuta popular ca Steaua Serifului datorita florilor pe care le face. Astfel florile au un aspect ciudat sub forma de stea in cinci colturi de culoare purpurie, rosie sau galbena. Varietatea pe care o detin, gratie unei amice de la care am primit-o, are florile de culoare purpuriu-galben cu dungi. Florile au textura unei hartii cartonate si emana un usor miros neplacut, de putrefactie, miros care atrage insectele pentru...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
5-6 mere, 50 g stafide, 4 linguri alune macinate, 2 linguri zahar tos, 1 lamiie, 100 g frisca, 1 praf de scortisoara Mod de preparare: Merele curatate se dau pe razatoare, se amesteca cu zaharul, alunele macinate, stafidele, coaja rasa si zeama de lamiie si scortisoara. Mod de servire Se serveste cu cite o lingura de frisca In lipsa de frisca se pune mai mult zahar
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Un desert mai usor de preparat Si-asa de bun& va spun ca nu exista La cumparaturi cand ati plecat Ingredientele sa fie-n cap de lista.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... de apa. In cupe de desert se pun alternativ capsuni si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente 2 iaurturi caise 2 iaurturi visine 2 iaurturi capsuni 600 ml frisca lichida 6 linguri zahar pudra 200 gr caise 200 gr cirese 200 gr capsuni 3 plicuri gelatina Batem bine frisca cu mixerul. Cand incepe sa se intareasca adaugam zaharul si batem pana devine ferma. Impartim frisca in mod egal in trei vase diferite.In primul vas adaugam iaurtul de visine si ciresele facute piure cu ajutorul blenderului. Am ales sa pun cirese si nu visine fiindca ciresele sunt mai dulci si dau si o ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
fulgi de ovaz, miere( sau zahar daca nu ai miere), nuci macinate, coaja de lamaie rasa, scortisoara, stafide, cacao Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele in proportia dorita ( in functie de persoana: mai mult sau mai putin dulce, mai aromat sau deloc, mai vartos sau mai fluid...) cu o ceasca ( cana) de apa fiarta si racita ( sau chiar fierbinte). Este un desert delicios si natural facut fara cuptor pe care il pregatesc de cate ori n-am timp si vreau sa mananc ceva...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru a prepara crema trebuie sa începi prin a mixa bine galbenusurile cu zaharul. Apoi se adauga brânza mascarpone, amestecând bine compozitia. Se încorporeaza albusurile batute spuma, amestecând delicat cu ajutorul unei linguri de lemn. Se pune crema la frigider timp de doua ore. Pentru a prepara clatitele trebuie sa amesteci bine faina cu ouale, dupa care se adauga zaharul si untul topit. Apoi se toarna gradual laptele si se amesteca cu ajutorul unui tel pâna când nu mai sunt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In desertul la pahar, mascarponele si nutella Fac un cuplu ideal, ca pe scena Arsinel si Stela. INGREDIENTE pentru 4 borcane 250 gr de mascarpone 200 gr nutella 8 piscoturi savoiradi 100 ml lapte ingrediente pentru topping 200 gr amestec de fructe de padure (am folosit congelate) 2 linguri de zahar PLAN DE LUCRU desert [&] Post-ul DESERT LA BORCAN CU CREMA NUTELLA SI MASCARPONE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... . Ceea ce face deosebit acest desert  si ii da si numele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 felie mare de dovleac, 5-6 linguri nuci macinate, 2 linguri miere, 2 linguri zahar tos, coaja si zeama de la o lamiie, putina sare Mod de preparare: Se curata dovleacul de coaja si seminte, se taie bucatele, se fierbe cu putina apa, zahar si sare. Cind este pe jumatate fiert, se adauga mierea, coaja si zeama de lamiie. Cind este gata se amesteca cu nucile macinate Mod de servire Se poate servi cald sau rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Crema de ciococolata Mousse de ciocolata Pannacottas ananas Pannacottas cu cirese Tiramisu cu pere Verinne cu doua dulceturi Verrine cu zmeura, pistic si migdale
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
5-6 pere mari, 100 gr. zahar, 1 pahar vin rosu, 1 varf de cutit scortisoara, zeama de lamiie Mod de preparare: Se taie perele sferturi si se asaza intr-un platou adinc pudrate bine cu zahar. Se prepara siropul: se pune la fiert vinul rosu cu zaharul, se leaga putin, apoi se adauga scortisoara si putina zeama de lamiie. Se toarna siropul peste pere si se da totul la gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 Martie. Vin zile cu soare multe Este anotimpul deserturilor cu fructe! INGREDIENTE 250 gr de mascarpone 200 ml lapte condensat 200 ml smantana pentru frisca fructe ( 1 banana, 1 kiwi si 250 gr capsuni) 10-11 piscoturi 200 ml lapte optional pentru presarat deasupra cativa fulgi de ciocolata PLAN DE LUCRU desert racoritor cu [&] Post-ul DESERT RACORITOR CU FRUCTE LA BORCAN apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
6-7 mere mari, 4 chifle, 4 linguri zahar tos, 1-2 oua, putina scortisoara, 2 linguri unt, 2 pahare lapte cu zahar vanilat, 2 linguri pesmet Mod de preparare: Se inmoaie chiflele in laptele indulcit cu jumatate din cantitatea de zahar si cu zaharul vanilat. Merele curatate de coaja se taie in felioare subtiri, se inabusa in untul incins, impreuna cu restul de zahar si cu scortisoara. Se amesteca chiflele muiate si frecate cu merele inabusite, se adauga putin pesmet si se toarna intr-o forma...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sau direct pe farfurii de desert, modelind pe fiecare cite un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cand te trezesti de dimineata, ti-e foame si nu te inspira nimic prin frigider... pui de-o salata reinterpretata de morcovi si mar. Zic reinterpretata pentru ca de data asta am schimbat ananasul cu marul. Si se poate sa mai fi pus si ceva in plus... Cu alte cuvinte, simplu, rapid si super bun. Dar mai ales hranitor! Acu' depinde cat de exigent esti in numaratul caloriilor... - am dat pe razatoare un mar verde; - si inca doi morcovei nu prea mari; - am pus o manuta de stafide; - o lingura de...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
7-8 mere, 7-8 nuci, citeva lingurite marmelada, citeva bucatele unt, citeva linguri zahar, scortisoara; Sosul: 3-4 oua, 4 linguri zahar tos, 1 lingura faina, zahar vanilat Mod de preparare: Se scobesc merele curatate de coaja. In locul gol se pune putina marmelada, jumatate miez de nuca si scortisoara. Merele umplute se asaza unul linga altul intr-o tava unsa. Se prepara sosul: se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si zaharul vanilat, la urma albusurile spuma. Se toarna ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com