Cauta in 20.697 retete
Încinge cuptorul la 200 de grade celsius. Unge somonul cu putin ulei de masline si presara un praf de sare si piper, pe dinauntru si pe dinafara. Amesteca feniculul, rosiile, patrunjelul si lamâia cu putin ulei de masline si un praf de sare. Umple somonul cu o parte din acest amestec (cât încape), iar restul pune-l într-o tava pentru cuptor si asaza pestele deasupra. Stropeste pestele cu ulei de masline, presara cu semninte de fenicul si pune-l la cuptor timp de 45 de minute. Serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Folosind un cutit bine ascutit, taie sfecla felii subtiri într-un vas. Adauga sucul de lamâie, un praf de sare si piper, uleiul de masline si otetul balsamic, apoi amesteca-le bine. Asaza somonul afumat pe un platou mare. Împrastie peste el nasturelul, apoi feliile de sfecla, scurse bine de suc. Taie hreanul în bucati mici si adauga-l peste sfecla, apoi toarna sucul de sfecla rosie deasupra. Presara putin piper si ulei de masline si lasa-le putin sa se întrepatrunda. Se poate servi cu o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingredinte: 250 g faina 80 g cacao 200 g zahar 2 oua 1 lingurita praf de copt 100 g unt 250 g chefir 125 cafea/cacao cu lapte 150 g crema de branza + 1 galbenus + 50 g zahar sare Ingredientele uscate se amesteca intr-un bol. Untul se topeste si se lasa la racit. Intr-un alt bol se amesteca ingredientele lichide. Se toarna ingredientele uscate peste cele lichide si se omogenizeaza pana se obtine un aluat consistent. Amestecul se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se pregateste...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
1. Se încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Se amesteca ricotta cu coaja de lamâie, chilli, sare si piper. Apoi adauga jumatate din cantitatea de parmezan ras si oregano/maghiran. 3. Se curata ciupercile si rupe-le coditele. 4. Se dau ciupercile prin ulei de masline, sare si piper, dupa care se umplu cu amestecul de ricotta si se presara parmezanul ramas. 5. Se dau la cuptor aproximativ 15 minute si se servesc pe un platou cu frunze de salata sau spanac pentru ornament. Credit foto:...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie pune ardeiul gras feliat la prajit cu putin ulei de masline, sare si piper. Pune un capac peste si lasa la foc mediu timp de 15 minute, pâna când ardeiul se înmoaie. Ardeiul trebuie gatit într-o maniera lenta, daca vrei sa-i pastrezi aroma intensa. Adauga în tigaie ceapa si lasa pe foc înca 20 de minute. Adauga mai apoi usturoiul si patrunjelul si mesteca în permanenta timp de 3 minute. Gusta si adauga daca e nevoie mai multa sare si piper. Adauga otetul balsamic si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 oua 115 g faina 1 lgt praf de copt 140 ml lapte un praf de sare 4-5 lgt zahar * mixam galbenusurie cu zaharul pana se albesc * adaugam laptele si faina amestecata cu praful de copt si sarea - se adauga alternativ, pana la final * albusurile se bat spuma tare, iar la final se incorporeaza in galbenusuri incet, cu ajutorul unui tel, amestecand de jos in sus * cu ajutorul unui polonic mic se ia o cantitate de compozitie si se pune fix in mijlocul tigaii incinse si unse in prealabil cu putin...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... Muschi a la Jamie Un muschi de porc care nu poate da ...
Reţetă de pe dedairis.blogspot.com
Pune într-o tigaie ulei de masline la încins. Când e bine încins, adauga usturoiul, chili, caperele si patrunjelul. Lasa câteva minute, pâna încep sa prinda putina culoare. Adauga feliile de hering file în tigaie si lasa pe foc 2 minute. Vor începe sa se desfaca în bucatele, dar nu te îngrijora. Adauga rosiile si stoarce zeama unei lamâi. Transfera pastele fierte direct în tigaie, împreuna cu putina apa în care au fiert. Adauga untul si amesteca totul în tigaie. Asezoneaza cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Feliile de vânata se pun în tigaia grill si se întorc de mai multe ori pâna când obtii acele dungi negre care le confera o aroma intensa de fum. Pâna când se fac vinetele se amesteca uleiul cu otetul, usturoiul, patrunjelul, menta, sarea si piperul pentru a obtine un dressing în care se pun vinetele calde. Se amesteca bine împreuna pentru ca vinetele sa absorba toate aromele, dupa care se consuma pe felii de pâine integrala prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Unul înmuiat se amesteca bine cu scortioara, nucsoara si coaja de portocala. Din aceasta compozitie, putin se foloseste la unsul tavi în care se va face budinca, iar cu restul de ung feliile de pâine, care mai apoi se taie pe diagonala si se aseaza în vas. În urmatorul pas se bat oul si galbenusurile cu zaharul, peste ele se toarna laptele clocotit si esenta de vanilie, amestecând în continuu, iar toate acestea se toarna, la final, peste feliile de pâine. Vasul în care am asezat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 150 gr unt 120 gr cioco neagra 150 gr zahar 4 oua 180 gr faina 1 praf de copt 2 linguri cacao Topping: 280 gr caramele cu lapte 120 ml frisca lichida Hu-la-la 150 gr nuci prajite si maruntite Se topeste untul si ciocolata, se adauga zaharul si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga ouale si se mixeaza bine. Se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa si se amesteca bine cele doua compozitii. Se toarna in tava peste hartia de copt si se coace aprox 30 de minute. Intre timp se...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
Azi incep o serie de retete cu capsuni. Va spun asta de la inceput, ca sa nu incepeti cu "Oare ce o fi cu Brindusa in ultima vreme? Numai capsuni vede in fata ochilor?" Ete, da :) In primavara asta am dat in patima lor. Mi se par asa de aromate si gustoase, ca nu le pot rezista. Prima reteta e cea de dulceata de capsuni. Daca o faceti va rog mult sa nu puneti nici un fel de conservant! Stricati bunatate de dulceata cu toate chimicalele din gelfixuri si altele. Va promit eu ca o sa iasa ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
1 ou o cana de faina cu agent de crestere o cana de lapte * se amesteca toate cu un tel si se fac mini-pancakes in tigaia incinsa in care ati pus un strop de ulei * se intorc atunci cand fac gropite :) * se ung cu dulceata de lapte de la " Bunatati de acasa " si se savureaza cu dragoste :) * va las fotografii care va vor ghida ... prea multe vorbe, pot strica entuziasmul ;) POFTA BUNA! *** ... si manuta fericita ... :)
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Curata cartofii si apoi pune-i la fiert în apa sarata timp de 15 minute sau pâna când intra furculita usor în ei. Se scurg si se lasa sa se usuce putin. Transfera cartofii într-un castron mare, adauga untul si asezoneaza-i dupa plac. Adauga apoi otetul sau zeama de lamâie, pune arpagicul tocat marunt deasupra si amesteca bine. Pastravul poate fi rupt în bucatele mici si amestecat cu cartofii sau poate fi lasat ca fileuri deasupra lor. Se serveste la temperatura camerei!
Reţetă de pe retete.eva.ro
5 august 2016 Ingrediente: 8 oua 200 gr. zahar 160 gr. faina 250 gr. unt un praf de sare esenta vanilie sau rom 500 gr. nutella o ciocolata amaruie sau cu lapte Mod de preparare: Intr-un vas incapator topim ciocolata (rupta bucatele) impreuna cu untul si nutella la bain-marie. Cand compozitia de ciocolata este gata topita nu trebuie sa fiarba mixam cu mixerul 2-3 minute pentru a se racori. Intre timp amestecam faina cu zaharul si praful de sare. Adaugam ingredientele uscate peste compozitia...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Pentru azi v-am pregatit cel mai simplu si rapid gem pe care il puteti face. E din rubarba. Stiu ca in ultima vreme v-am tot dat retete cu rubarba , dar daca imi place leguma asta, ce pot face? Cum am cumparat mai multa rubarba, dupa ce am facut cu o parte prajitura rasturnata, pe restul am transformat-o in gem. La fiert rubarba se comporta foarte bine, pentru ca ea nu este foarte zemoasa, asa ca gemul nu trebuie fiert prea mult pana ajunge la consistenta dorita. *Pentru gem sau dulceata ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... inspirandu-ma din cartea lui Jamie Oliver. Acesta spunea ca mancarea ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Pui cu cocos si salata de castraveti Pui andaluzian Pui in sos de portocale si rozmarin Pui in sos dijonez cu smantana Piept de pui cu ierburi aromatice Pui Kung Pao Pui cu rozmarin, cimbru si lamaie Pui in lapte a la Jamie Pui la cuptor cu mere, capsuni si fructe de padure Pui dezosat cu umplutura de ficatei
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... beer, divided 1 tablespoon packed light brown sugar 1 teaspoon Worcestershire sauce 1 1/2 pounds ... stirr until onions are golden brown. Add 2 tablespoons of the beer ...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com