bostanei prajiti
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cartofi prajiti sos rosii, ardei capia prajiti ulei, cartofi prajiti microunde, creveti decorticati prajiti in tigaie, cartofi prajiti, bostanei marinati borcan, cartofi dati prin razatoare cu ou si prajiti in ulei, chiperi prajiti pe iarna, dovlecei prajiti cu ou si faina, creveti prajiti
... . Vasele cele mai bune pentru prajit cartofii sint cele din tuci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg rinichi, 2 linguri grasime, 1 pahar vin, 1 lingura mustar, zeama de lamiie, sare, piper Mod de preparare: Rinichii se oparesc inainte de a fi preparati, pentru a li se indeparta mirosul specific. Se spinteca, li se scoate grasimea, se taie in felii. Se prajesc in grasime incinsa. Se toarna pe deasupra un sos de mustar preparat astfel: in tigaia in care s-a fript rinichiul se toarna un pahar de vin alb, se da citeva clocote si se da la o parte; apoi se adauga unt, 1 lingura mustar, piper,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... jambon (taiate lamele subtiri si prajite). - 1 kg mazare verde proaspata, 2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Voi incerca sa postez, inspre seara, una dintre retetele pe care le-am facut astazi. Scriu pe scurt reteta de salata, voi revine mai tarziu cu restul. Cartofii dulci si cartofii pai i-am preparat la fel ca si in reteta de cartofi pai dietetici. Salata am preparat-o astfel: ficatei se curata de pielete, se spala, se taie in cubulete si se prajesc in unt aromatizat cu patrunjel si usturoi. Pentru 200 g de ficat (pentru 4 persoane), am utilizat 50 g unt+ 2 linguri de ulei.Apoi se pune peste...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... (apa nu se mai pune). Prajiti in acest fel, vor fi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata fructele de coaja, bananele se taie rondele, merele fasiute, ananasul sferturi. Se prepara un aluat mai moale din faina, apa, praf de copt, sare si zahar. Fructele se dau prin compozitie si se prajesc pana capata culoare aurie. Se servesc cu zahar caramel sau miere. - Doua banane, un mar, doua felii de ananas, 80 g faina, 6 linguri de apa, o lingurita praf de copt, un varf de cutit de sare, o lingura de zahar, ulei si miere. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se alege un salau de cca 1-1.5 kg, se curata, se fileteaza si se prajeste in ulei. Separat se piseaza usturoiul si se face un mujdei, adaugind putin cite putin ulei La sfirsit se adauga putin sifon. Cind e de consistenta unei maioneze, se adauga rosiile coapte si sfarimate. Se asaza intr-o tava cite un strat de mujdei si un file (fierbinte) de peste. Primul si ultimul strat trebuie sa fie de mujdei. Se lasa sa se raceasca, eventual peste noapte, la rece. Se serveste rece, cu cartofi, eventual...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , amestecind continuu. Cind ciupercile s-au prajit, adaugam prazul si 1/4 din usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se tapeteaza fundul unui vas de fonta cu grasime de gasca, se asaza ficatul si se adauga atata zeama de carne cat sa-l acopere. Se adauga usturoi sau ceapa. Se fierbe sub capac 20-30 de minute. Se scoate ficatul si se asaza pe o tava. Zeama ramasa se fierbe pana scade de tot si ramane numai grasimea. Se ia de pe foc, se presara boia si se toarna peste ficat. Se serveste rece. - 1 ficat mare de gasca, grasime de gasca, zeama de carne, boia, 2 catei de usturoi (1 ceapa). Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... presara buchetele mici din pestisorii prajiti si zdrobiti cu furculita. Linga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... a clocotit, se pune ceapa la prajit. Se amesteca usor cu o lingura ... deasupra. Se servesc cu cartofi prajiti. - 1 kg antricot, 2-3 cepe, o lingura grasime ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele, dar nu se inlatura capul, ci doar urechile. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se trece fiecare peste prin faina si se prajeste in ulei incins. Se serveste cu garnitura de morcovi tineri si stropiti cu zeama de la o lamaie. - 6 pastravi, 1 ceasca ulei, 1 lamaie, sare, 1 lingura faina, piper macinat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prin uleiul in care s-au prajit carnatii si se pun intr ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de ulei intr-o cratita si prajiti cubuletele de carne circa 4-5 minute ... si usturoiul. Dupa ce s-au prajit, puneti carnea inapoi, adaugati chimenul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca sosul iute (pasta) cu un iaurt si cu zeama de lamaie (dupa gust), se taie carnea bucati, se introduce in marinata in asa fel incat sa fie bine acoperita si se lasa sa stea la rece cel putin o ora. Se spala vinetele, se zvanta si se taie in doua pe lung (cu coaja). Se cresteaza miezul cu un cutit bine ascutit, se presara cu sare si piper, se toarna peste ele un firicel de ulei de masline si se prajesc 40 de minute in cuptor sub gril. Din bucatile de carne de pui se fac frigarui (pe...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se arunca uleiul in care s-a prajit pestele din wok, se curata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe malaiul circa 20 de minute in apa cu sare (la foc mic). Se spala dovleceii, se curata si se taie bucati. Rosiile se scurg si se taie marunt. Busuiocul spalat si zvantat se taie cu foarfeca. Se intinde mamaliga intr-un strat cu grosimea de 1 cm pe o tava udata cu apa rece si se lasa sa se raceasca. Dovleceii se prajesc la foc iute in uleiul incins, se condimenteaza, dupa care se dunstuiesc - cu capac - inca aproximativ 5 minute. Se adauga rosiile, maslinele si busuiocul si se mai...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cozonacul se taie felii nici prea groase nici prea subtiri, se stropesc cu esenta de vanile diluata cu apa. Se ia cate o lingura de inghetata si se pune pe felia de cozonac care se strange foarte bine in mana incat sa nu se desfaca si se face ca o sfera (ca o bila), apoi se pun intr-o punga de celofan. Se dau la congelator la temperatura foarte scazuta -35 C (de preferat) apoi din faina, drojdie, ou, zahar se face un fel de sos bechamel (ceva mai gros decat aluatul de clatita). Dupa ce au ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pe fiecare bucata de paine prajita cate-o felie de somon si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sardinele se curata, se eviscereaza, se spala in apa rece si se pun intr-un castron. Se amesteca ouale cu sarea, piperul si faina pana cand rezulta o compozitie ca pentru clatite. Se trec sardinele prin acest amestec si se prajesc in ulei incins. Se scot cu o paleta si se asaza pe o farfurie. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca marunt. Se caleste timp de cinci minute in ulei incins, se adauga orezul, un pahar cu apa, sarea si piperul, apoi se lasa sa fiarba. Se adauga apa de cate ori...
Reţetă de pe www.eculinar.ro