Cauta in 20.697 retete
... le-am mixat pana s-au facut un piure. Am adaugat untul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se odihneasca o ora, apoi am facut clatitele. Crema de branza cu ... de la Apetito si n-am facut decat sa adaug marar taiat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente (pentru 30 bucati) 200 gr lapte praf 300 gr cocos 200 gr zahar pudra 200 gr unt 100 gr alune decojite Mod de preparare Se amesteca laptele praf cu zaharul pudra, untul la temperatura camerei si 200 gr cocos. Amestecam cu mana pana rezulta un aluat sfaramicios. Nu va speriati, aluatul va deveni maleabil de la cadura mainilor si va fi usor de modelat. Se ia cate o bucata din compozitie, se pune in mijloc cate o aluna si se modeleaza cu mana in forma de bilute. Se tavalesc...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... suporta mina si se fac bomboane. Imediat ce li s-a dat forma ... , pastrat deoparte fierbinte. Siropul glaseaza bomboana. Este bine sa lucreze doua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Incalziti usor. Pentru a realiza invelisul bomboanelor, decupati din foile de placinta ... foile si pentru a abtine forma bomboanelor legati-le la fiecare capat cu ata. Se aseaza bomboanele pe o tava de teflon, apoi stropiti ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se aseaza pe un platou. Bomboanele se lasa sa se intareasca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
https://divainbucatarie.ro/2011/03/14/pateu-de-ficat-cu-lapte-si-coniac/
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Intr-un lighenas se pun apa, zeama de lamiie, ouale intregi, 50 g unt si se amesteca bine. Se adauga apoi 400 g faina, se amesteca cu lingura si apoi se bate cu mina timp de 10 minute, pina cind aluatul se desprinde de mina si de lighenas. Framintatul in acest mod nu necesita faina in plus. Aluatul se pune pe o foaie de nailon mai groasa, presarata bine cu faina si se lasa circa 10 minute, ca sa devina mai elastic si sa se intinda mai usor. In acest timp in lighenasul in care s-a preparat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc. - 400 g margarina, 400 g zahar (preferabil pudra), 400 g nuca de cocos, 400 g lapte praf, 200 g alune. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... calda. Dupa ce s-a uscat fondantul, bomboanele se glaseaza cu serbet de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gelatina se lasa sa se inmoaie in apa rece (daca este in foi se taie marunt ) pina cind o absoarbe in intregime, apoi se amesteca pe apa fierbinte pina se dizolva bine. Intr-un castron, se pune zaharul pudra; se face o gaura la mijloc cu lama unui cutit inoxidabil, in care se desarta gelatina, putin calduta, amestecind circular cu cutitul ca sa incorporeze zahar pina se obtine un aluat nu prea virtos. Se imparte apoi in atitea bucati, cite culori dorim sa realizam. Se ia pe rind fiecare...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Visinele se pun, cu o zi inainte pe un servet de hirtie ca sa se usuce. Biscuitii sau prajiturile uscate se trec prin masina de nuca. Nucile se prajesc, dinainte, in cuptor, apoi se trec prin masina de nuci. Biscuitii, nucile, marmelada, romul, zaharul, cacaua neaparat cernuta si zaharul vanilat se pun intr-un castron, amestecind bine. Se ia din compozitie, cu lingurita cite o bucata de marimea a doua visine, aplatizind-o pe palma; se asaza o visina pe ea, apoi compozitia se aduna in jurul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 lingura de faina se opareste cu tot uleiul care a fost pus la fiert cu putin lapte, apoi se adauga smintina. In alt vas, se freaca galbenusurile cu zahar pina se albesc, dupa care se adauga drojdia frecata cu putin zahar, apoi se adauga si restul ingredientelor peste galbenusurile cu zahar si faina oparita cu laptele. Toate la un loc se framinta timp de o ora, dupa care se lasa sa creasca intr-un mediu mai calduros. Se portioneaza aluatul, dupa care se intinde o foaie potrivit de groasa, ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
https://savoriurbane.com/blat-umed-cu-ciocolata-reteta-clasica-cu-unt/
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
https://savoriurbane.com/pate-de-ficat-de-pui-reteta-frantuzeasca/ dar fara aspic verde, decoreaza ca la reteta pate de ficat de pui, vita sau porc, fierbi oua de prepelita 3 min, le tai in jumate, pui pe margine si in mijloc o frunza patrunjel Folosim smantana pt frisca nu pt gatit, cea pt gatit e vegetala si sintetica. La 150? electric pe ventilatie apa din vas nuvtre sa fiarba, el se gateste de la abur. Putem coace in forme de silicon sau ceramice induviduale. Daca nu se face maresti de...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... gandesc nu gasesc niciun motiv pentru care n-am facut mancarea asta acasa, dar acum ca mi-am adus aminte, o s-o pun ... fiert; aiurea, tot praf s-au facut dar au fost cu atat ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... inima in dinti si am facut ceva dulce. Iar daca arata ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ) maxim. Ingrediente: Pentru blat (am facut blat de pizza, dupa reteta ... un pahar, asa ca am facut cercuri). Intr-o tava termorezistenta se ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... pe tine, vorba cantecului). Asa ca am facut-o! E tare simplu de facut, dar cum ziceam, lista mea de dorinte e mare-mare! Da ... se poa', eu le-am facut simple sa poata manca si ... le las simple, le-am facut si un sos alb, simplu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... un nene care aduce casul facut de el, direct de la ... de pui (optional; eu am facut un experiment in casa si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com