Cauta in 16.331 retete
Feliile de somon se spala,se usuca cu un servet. Se sareaza si se condimenteaza pe ambele parti,se pune ulei in tava si asezam rondelele de peste. Punem o lingura de piper rosu boabe si zeama de la o lamaie peste peste. Am acoperit cu folie de aluminiu si am dat la cuptor 25 min,dupa care am scos folia si am mai lasat 10 min. Boabele de piper rosu au dat o aroma deosebita carnii de peste. Sosul de usturoi: Ghimbirul si usturoiul curatat se taie mai marunt putin si se pun in blender cu un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o tigaie prajim vreme de cateva minute condimentele, fara ulei, cu putina sare. Apoi le zdrobim intr-un mojar. Legumele le punem intr-o cratita cu ulei incins. Le acoperim si le lasam sa se inabuse timp de 15 minute. Adaugam usturoiul, ardeii iuti, ghimbirul si condimentele. Amestecam din cand in cand timp de cinci minute. Adaugam zeama si coaja rasa de lamaie. Apoi turnam supa cat sa acopere legumele. O lasam sa fiarba 25-30 de minute, pana cand legumele devin foarte moi. Pasam supa cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . - 4 cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... zeama de lamiie, 1 bucata de 3 cm ghimbir tocata, sare. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoi, 1 crenguta rozmarin (circa 20 cm), 300 g ciuperci proaspete, 4 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , doua cepe, 12 cuisoare, doi cm de scortisoara, doua linguri de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , o felie groasa de jambon cam 1 cm, 10 nuci, 100 g de cascaval ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... double/Mascarino), 4 baghete feliate (aprox. 1 cm lat), sare, piper macinat proaspat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g carne macra de vita feliata (1 cm grosime), 3 linguri pasta verde de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ), taiat in bucati mici de 2-3 cm, 2 linguri de sos de soia ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vinetele, se taie cuburi de 3 cm, se pun intr-o sita, se ... ), 2 cepe mari taiate cubulete de 2 cm, 2 ardei grasi rosii (mari) taiati ... verde (mare) taiat bucatele de 2 cm, sare, piper, 500 g dovlecei taiati felii groase de 2 cm, 1 lingurita zahar, 1 ceasca apa, 1 ceasca suc de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mediu, taiat in felii de 1/2 cm, 1 ceapa rosie mica, taiata in ... mediu, taiat in cuburi de 1/2 cm, 1 castravete mic, taiat in cuburi ... mic, taiat in cuburi de 1/2 cm, 1/3 ceasca smochine sau curmale, taiate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau calamar de 10-15 cm lungime, 1,2 l apa, 2 linguri susan, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 3 dovlecei, 2 vinete, 1 bucata fenicul, 1 lamaie, 5 cm radacina de ghimbir, ulei de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Daca va era dor de o reteta culinara care sa fie buna si pentru pitici si pentru adulti, atunci ati gasit-o! Crema asta de morcovi a fost una dintre cele mai apreciate mancaruri pe care le-a servit Luca in cei 2
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Decongelam cotletele si le uscam cu ajutorul unor prosoape absorbante. Punem doua linguri de ulei de masline in tigaie (eu am folosit ulei Monini cu piper). Taiem ghimbirul si usturoiul felii si le rumenim usor. Adaugam untul. Condimentam cotletele, stoarcem peste ele zeama de lamaie si le punem in tigaie. Le rumenim usor pe ambele parti apoi turnam vinul. Cand da in clocot adaugam sosul de soia si mai lasam 2-3 minute. Servim cu zeama de lamaie si cartofi nature.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie carnea bucati potrivit de mari si se pun intr-un vas la fiert cu ulei daca carnea nu are suficienta slanina sa poata lasa untura pentru prajire,se adauga o ceapa,o capatana de usturoi ,piper ,foi de dafin si sare dupa gust si se lasa la foc potrivit cu capac pe vas sa se patrunda bine carnea si mai apoi sa se prajeasca un pic,dupa care o lasam sa se raceasca bine.Intestinele de porc se curata foarte bine ,se freaca cu malai pe ambele parti pana sunt perfect curate.Cand jumarile sunt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 200 grade Celsius. Unge feliile de cartofi pe ambele parti cu unt si asaza-le pe o tava neunsa. Coace-le timp de 30-40 de minute la 200 de grade Celsius, întoarce-le o singura data, si lasa-le pâna când sunt usor rumenite pe ambele parti . Când cartofii sunt gata, presara-i cu bacon, cascavalul ras si ceapa verde. Lasa-i la cuptor pâna când se topeste cascavalul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o oala medie, încinge uleiul de masline la foc mediu. Adauga morcovii si ceapa, asezoneaza cu sare si piper, apoi soteaza pâna când ceapa s-a înmuiat, aproximativ cinci minute. Adauga ghimbirul si mai soteaza înca un minut. Adauga supa de legume si lasa la fiert la foc mare pâna începe sa clocoteasca. Redu apoi focul si lasa sa fiarba încet pâna când morcovii s-au înmuiat, aproximativ 20 de minute. Pune supa în blender, în câteva serii daca nu încape tot continutul, si...
Reţetă de pe retete.eva.ro