Cauta in 21.292 retete
... orez, apoi cateva linguri de dulceata, apoi un alt strat de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si tapetata cu faina. Intinde dulceata si acopera cu cealalta foaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
400 g faina, 200 g unt, 4 oua, 350 g zahar pudra, 125 g dulceata de visine, 50 g migdale sau nuci prajite Mod de preparare: Se freaca untul cu 150 g zahar si cu galbenusurile. Se adauga apoi faina si se framinta. Se intinde aluatul in tava si se coace pe jumatate. Se pun desupra boabe de dulceata de visine si albusurile batute spuma ca la bezele, cu restul de zahar pudra. Se garniseste cu migdale sau nuci taiate marunt. Se da din nou la cuptor pana se coace....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Macinam biscuitii,apoi adaugam zaharul cacaua si laptele cald.Amestecam sa obtinem o compozitie pe care apoi impartim in 2 parti si o intindem pe o folile alimentara in strat uniform. Untul se freaca pane se face spuma impreuna cu zaharul si apoi adaugam nuca macinata si esenta de rom. Crema obtinuta imparte si aceasta in 2 parti si se intinde peste foaia de biscuiti. Se ruleaza cu grija si se lasa la rece cateva ore.Se feliaza si se serveste. Vom obtine 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant. Pofta buna! Mod de servire: Friganelele se ung cu dulceata de cirese si se servesc alaturi de o cana de lapte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg. capsuni, 100 gr. zahar, 3 albusuri, 100 gr. zahar pudra, biscuiti Mod de preparare: Se bat albusurile spuma si se pune treptat zaharul pudra, amestecand mereu. Se adauga capsunile zdrobite, se amesteca si se bat pana se face o spuma. Se aseaza pe o farfurie. Se poate decora cu capsuni intregi si de jur imprejur se pot infige biscuiti. La fel se pregateste si spuma de afine, de fragi, de zmeura si de visine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. biscuiti, 500 ml lapte, 250 gr. unt, 300 gr ... pun apoi pe rind galbenusurile, biscuitii dati prin masina de tocat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mere se ia 1/2 pahar de dulceata Mod de preparare: Se spala ... celalalt, se umplu merele cu dulceata si se pun pe tava ... lasat merele in tava. In dulceata este bine sa se adauge ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Blat: -6 albusuri,6 linguri apa,se bat spuma si se adauga apoi 6 linguri zahar si galbenusurile. Se pun pe rand 12 linguri faina si un praf de copt,se amesteca usor. Se unge tava cu unt si se intind in strat biscuitii macinati,apoi se pun merele rase si amestecate cu zahar si scortisoara,necalite si nestoarse de zeama(zeama va inmuia biscuitii). Peste stratul de mere intindem uniform blatul si coacem la foc mediu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bucatile congelate de pepene galben se mixeaza în robotul de bucatarie pâna obtii consistenta dorita. Amesteca mierea de albine în compozitie si mixeaza bine. Orneaza cu frunze de menta si dulceata de trandafiri (sau alta dulceata preferata).
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , zahar, mascarpone, oua (numai galbenusuri), biscuiti-lady finger ori de sampanie ... foarte bine. Din 3 cutii de biscuiti-lady finger se ia cite ... pune al doilea rind de biscuiti inmuiati in cafea, din nou crema, pana sa termina biscuiti. La sfirsit se inveleste cu frisca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
cantitati egale de: zahar, unt, biscuiti, 2-3 linguri cacao, coaja de portocale, rahat, nuci Mod de preparare: Se freaca 200 gr. zahar cu 200 gr. unt spuma. Se dizolva 2-3 lingurite de cacao intr-o cescuta de apa cu rom. Se toarna peste zaharul frecat cu unt si se mai adauga 200 gr. biscuiti sfarimati bucatele, coaja de portocale, fructe din dulceata, mici bucatele de rahat. Daca nu se leaga bine, se adauga putin sirop. Se da forma de tort Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g zahar tos, 100 g cacao, 200 g biscuiti, 1 paharel rom, ciocolata rasa Mod ... cacaua. Se adauga galbenusurile si biscuitii sfarimati, nucile prajite in zaharul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. biscuiti, 300 gr. unt, 250 gr. zahar, 3 galbenusuri, 2 linguri ... cu putina crema, se aseaza biscuitii unul linga altul, se stropesc ... crema, apoi un rind de biscuiti. Se stropesc cu rom, se ... asa pana ce se termina biscuitii. Se imbraca cu crema peste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 8 linguri zahar, 24 biscuiti, 50 gr. cacao, 30 gr. unt ... spuma si se amesteca usor biscuitii rupti in patru. Zaharul se ... . Se adauga apoi albusurile cu biscuitii. Se pune compozitia intr-o forma ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cu ajutorul mixerului bateti untul pana devine o crema. Adaugati si laptele condensat si mixati in continuare. O sa obtineti o crema consistenta si catifelata. Adaugati vanilia si ouale pe rand. Faina o amestecati cu praful de copt si o adaugati in trei reprize. O sa obtineti o compozitie cremoasa. O turnati pe o bucata de folie de aluminu si o dati la frigider pentru 10 minute. Pe o suprafata presarata cu faina intindeti o foie destul de groasa. Si stantati inimioarele. Le asezati pe o tava...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/4 kg biscuiti, 1/4 kg castane(sau 1/2 borcan de pireu de castane din comert), 1 pahar frisca, rom, 2 linguri zahar tos Mod de preparare: Castanele, curatate de coaja tare si de pielita subtire, se fierb in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se dau prin masina de tocat. Se tapeteaza fundul si laturile unui platou cu biscuiti muiati in romul indulcit si diluat cu apa. Se pune deasupra un strat gros de pireu de castane Se garniseste pe deasupra cu frisca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. biscuiti, 1 ceasca cafea indulcita, 2 borcan mic serbet de cacao, 1/2 pachet unt Mod de preparare: Se aseaza biscuitii intregi pe un platou dreptunghiular, se stropesc cu cafea indulcita, se ung cu un strat de serbet frecat cu unt, apoi se alterneaza biscuitii si serbetul pana se termina totul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. biscuiti, 200 gr. margarina, 150 gr. zahar, 500 ml apa, un plic frisca Mod de preparare: Biscuitii se sfarima,intr-un castron, peste care se toarna un sirop nu prea fierbinte, preparat din apa si 3linguri de zahar. Restul de zahar se freaca cu margarina, care se va incorpora cu biscuitii inmuiati, se amesteca bine, dupa care se asaza pe un platou. Se da o forma peste care se toarnafrisca. Se orneaza dupa preferinta.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. piscoturi sampanie, 5-6 linguri coniac, 5-6 linguri apa, 4-5 feluri dulceata, 200 gr. frisca Mod de preparare: Se aseaza pe un platou un rind de piscoturi inmuiate in coniac diluat, se asterne deasupra un strat subtire de dulceata, apoi piscoturi acoperite cu o alta dulceata, si se repeta pana cind se termina piscoturile si cele 4-5 feluri de dulceata. Se imbraca cu frisca si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com