Cauta in 20.697 retete
... de suflet. Am pregatit un beef steak suculent, fraged si foarte ... reteta, ingredientele si modul de preparare. Dati click AICI Beef steak ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... multe feluri de a obtine un Beef bourguignon reusit. Facut pe indelete ... care sa savurez pe indelete "beef bouguignon"... bucatele fragede, sos minunat ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Beef, Bernaise and Cheese este in egala masura un elogiu adus ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
V-am mai ramas datoare cu niste retete de la ziua lu' Dodo , asa ca incerc sa le aduc la zi, ca ma luati apoi de urechi :D Am vazut salata asta pe Culinar si mi-a ramas gandul la ea; am zis s-o fac cu proxima ocazie gen masa festiva. Tipa a folosit, pentru gustul meu, si mai multa maioneza si mai multe ingrediente. Eu am exclus din start ciupercile prajite si am lasat maioneza doar la inceput si la sfarsit. Combinatia a fost excelenta si, dupa parerea mea, se pot incerca combinatii de n luate...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Ingrediente Stir-fry sauce 3 ling teryaki sauce3 ling soy sauce less sodium (cu sare redusa) 30 ml sesame garlic sauce and glaze 3 ling ulei chinezesc 4 ling sare si piper dupa gust Pasta de usturoi facuta din unt si usturoi astfel -se va pune untul+o ling de ulei olive cca 70 gr si se va amestaca cu usturoiul pisat pana devine o crema de usturoi o ceapa medie taiata feliute ardel verde si unul rosu (eu am pus cate juamte din fiecare ) un morcov mare razuit ciuperci cca 200 gr taiate feliute...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
Eu mereu am avut probleme cu vita, in sensul ca, de cele mai multe ori nu mi-a iesit. Numai ca, am tot adunat informatii de ici, de colo si mi-am luat inima-n dinti si am mai incercat cateva variante. Evident ca succesul retetei depinde si de tipul de carne folosit (ca poti sa nimeresti si carne batrana), dar si de ingrediente. Insa, inainte de a purcede la treaba, vreau sa va mai arat cum se vede rasaritul de soare de la geamul meu :D Ingrediente: - carne de vita (eventual pulpa ca sa nu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... . Ca si dressing, la Cesar Salad se foloseste in mod normal ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Evident ca toata lumea a ramas cu oua in plus de la Paste. Pacat de ele sa le arunci, asa ca n-ai decat 2 variante: ori le pui la pastrat si dupa ani si ani (ma voi intoaaaaarceeee!) se vor transforma in "chilimbar" (doamne cate oua-chihlimbar am avut de-a lungul anilor!), ori le reciclezi si le mananci sub alte forme. Dimineata am deschis frigiderul si m-a pocnit o briza; nu, nu era de la freon ci de la cat de gol era. Frigiderul. Noroc ca l-am auzit pe Drupinul intreband pe Dodo: dam cioc-...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Inca o reteta simpla si gustoasa. Aceasta salata se pregateste in general cu un sos vinegrete, dar daca vreti sa fie mai legera, adaugati numai cu 2 lingurite de mustar . Ingrediente (pentru 4 persoane) : -200 g linte -1 ceapa taiata marunt -3 oua fierte -2 lingurite mustar -sare, piper dupa gust. Puneti lintea spalata intr-o oala cu apa rece la fiert. Lintea are nevoie de un volum dublu de apa. Dupa 30 minute, scurgeti restul de apa si lasati lintea sa se raceasca. Dupa ce s-a racit,...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Daaaa stiu, azi e luni si lunea nici iarba nu creste, nici sa te dai jos din pat nu vrei, nici chef de a face mancare nu ai... Dar ce te faci cand barbatul/copilul/stomacul personal incep sa vocifereze ca nu mai e nimic prin frigider, ca am ras totul in weekend si acum ce ne facem? Of, si iar trebuie mers in piata, si sacosele alea sunt cam grele chiar daca le duc pana la masina, vaaai si dupa aia trebuie sa urc cu ele trei etaje (ca noi n-avem lift). Doamne, de ce n-au inventat inca ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Sa gatesc cu vin este ceva la ordinea zilei in bucataria mea. Dar berea, ehe asta e alta poveste. Pana acum n-am folosit-o decat o data , si atunci era bere blonda. Prin urmare teritoriul asta este aproape virgin pentru mine. Am facut reteta de vita cu bere neagra de doua ori in aceeasi saptamana, pentru ca prima oara am zbarcit-o :P Va spun asta ca sa nu faceti si voi aceeasi greseala: nu folositi mai multa bere decat cea care e data in reteta. In caz contrar mancarea devine amara si n-o...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Grozava, merge foarte bine si fara bulion si ca garnitura piure de cartofi 500 gr carne de vita 2 cepe 5 catei de usturoi 2 felii telina 1 morcov 1 capia 2 foi dafin Coriandru Curry Curcuma Sare Piper Ulei 1 cutie rosii facultativ Carnea taiata cubulete se condimenteaza si se amesteca cu putin ulei, se lasa de seara pana dimineata. Telina si morcovul se taie felii subtiri. Ardeiul se taie cuburi mari sau tocat marunt. Calim usturoiul zdrobit impreuna cu foile de dafin si coriandrul. Adaugam...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Saptamana asta am fost asa de ocupata, ca n-am avut deloc timp sa scriu postari pentru blog. De luni a inceput, cu Cina Regala, din care nu mi-am revenit 3 zile, apoi azi am copt cateva tavi de muffins pentru copiii mai putin daruiti de soarta. Prin urmare, acum am pentru voi o salata de couscous rapida, ca de, in ultima vreme nimeni nu mai are timp de nimic ;) Ingrediente pentru 4 portii: 2 cani de couscous (care e grau zdrobit mic, nu paste fainoase) 4 cani de apa 1 lingurita sare 3...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Un alt experiment pe care l-am facut pentru Anul Nou a fost aceasta salata de legume, facuta cu legume crude si fierte. Din punctul meu de vedere si acest experiment a fost reusit, asa ca o sa scriu aici ce-am facut. Ingrediente: - amestec pentru ciorba (facut de mine din radacinoase - radacina si frunze de telina, pastarnac, radacina de patrunjel, dovlecel, rosii, morcovi- toate maruntite la robot) - cartofi - morcovi - mazare - castraveti murati - maioneza - sare si piper Mod de preparare:...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... everyone has heard of this salad. It is full of vitamins ... eaten from the fridge. Original salad is made with mint, but ... to taste. Mix well. Put salad in the refrigerator at least ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
De Revelion am fost plecati dar m-am gandit ca totusi sa nu ne gaseasca Anul Nou cu masa goala, asa ca, pe langa mancarea pe care o mai aveam, am facut si fo' doua salate pentru aperitiv. Mare scofala nu e, dar mi-au placut experimentele, asa ca o sa le impartasesc cu voi :P Pentru salata de ciuperci avem nevoie de: - ciuperci (evident) - eu am folosit de la borcan, intregi, pentru ca de-alea aveam (nu eram nebuna sa ma duc la market in aglomeratia aia) si-n plus imi plac pentru ca pot sa le...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Reteta de gazpacho care urmeaza am facut- o la recomandarea unei doamne tare dragute, care ma urmareste si ma apreciaza din umbra ;) De vreo saptamana ma tot bantuie, dar vremea asta racoroasa si ploioasa nu m-a inspirat deloc. Azi, insa, caldura ne-a doborat si pe noi. Prin urmare supa asta e numai buna ca sa ne racoreasca. Gazpacho e de fapt considerata o salata de catre spanioli. Ea se face din legume crude si trebuie neaparat sa o lasati cateva ore sa se raceasca in frigider. Reteta de...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... o aroma minunata salatei. *** Summer vegetable salad Although a little early in the ... to cook a cool summer vegetable salad, those kind of dishes that ... down. The beauty of this salad is that you can make ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Tocanita asta am facut-o la repezeala. Imi ramasesera cateva bucati din muschiul de vita anterior, si nu putem sa irosesc asa bunatate de carne. Prin urmare ce-am gasit prin frigider si camara, aia am adugat: praz, morcovi, cartofi, salvie si rozmarin. Nu-i asa ca totul e bine cand aromele se combina cu bine? Cateva picaturi de vin, si toata lumea-i fericita :) Sa aveti pofta! Tocanita de vita cu praz, aromatizata cu salvie si rozmarin Ingrediente pentru 4 portii: 3oo g carne de vita, taiata...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com