Cauta in 20.694 retete
pestele macrou si pestele hering se pun sa se fiarba cu otetul putin vin si apa,sare si putin piper,boabe de coriandru si 4 foi de dafin,se adauga si 2 morcovi taiati in forma de floare si se fierb timp de 15 minute impreuna cu ceapa taiata rondele,apoi se adauga ulei de masline si se lasa peste noapte la rece si dimineata luam o paleta si scurgem de zeama si asezam pe platou de inox si ii servim rece(a se vedea poza).Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele se sareaza dupa care se tavaleste prin faina de malai si se pune la prajit in ulei incins. Cand s-a rumenit bine se intoarce si pe partea cealalta. Separat se pregateste mujdeiul de usturoi si optional mamaliguta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... serveste alaturi de rulourile de macrou. Se servesc cu salata verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie. Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore. Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui. - 6 portii file de ton, 250...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 borcan castraveciori acri, 1 borcan gogosari in otet, 1 conserva mare macrou in ulei, 1 ceapa de marime medie, 3-4 linguri de maioneza, piper (optional) Mod de preparare: Se scurge conserva de peste si se aleg oasele mai mari (sau se folosesc fileuri). Se marunteste pestele bine cu furculita. Se taie castraveciorii si gogosarii cubulete mici si se storc putin de zeama. Ceapa se taie cubulete sau pestisori mici. Se amesteca ingredientele cu maioneza si se adauga piper dupa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . - 200 g peste afumat (de preferinta batog), 1 fir de praz, 50 g masline ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... minerala, sare, piper, nucsoara, 200 g macrou afumat (sau alt peste la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fara lamiie, dupa gust. - 1/2 kg macrou, 50 ml ulei, maghiran (uscat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... folia. Se serveste cu mamaliguta. - Macrou, usturoi, ulei, unt sau margarina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de peste (crap, hering, stavrid, macrou), 400 gr. ceapa, 300 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg peste (crap, macrou), 5 legaturi ceapa verde, 3 legaturi usturoi verde, 2 legaturi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 1/2 kg peste (poate fi si macrou), sare, mirodenii Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si se servesc imediat. - 4 buc. macrou, 1 ceasca smantana, unt cat o nuca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , mere rase, ceapa taiata solzisori, macrou marinat. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 25 de minute. - 1 kg peste (macrou, cod sau merluciu), 1 kg rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb cartofii in coaja. Dupa fierbere, se curata si se taie ca pentru salata de boeuf. Ceapa se taie foarte fin. Pestele afumat se curata de pielita si oase si se taie cu cutitul cit mai marunt. Cartofii, ceapa si pestele se amesteca impreuna cu maioneza. Se poate orna cu masline. - 1 kg cartofi, 3 cepe potrivite ca marime, 2 pesti afumati (preferabil macrou), maioneza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , mere rase, ceapa taiata solzisori, macrou marinat Mod de preparare: Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... absorbanta. Se aseaza feliile de batog si de somon pe un ... , piper, 4 linguri ulei. Pestele: 750 g batog sau alt peste afumat dezosat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro