Cauta in 21.294 retete
Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce prinde putina culoare se adauga si carnea tocata. Se lasa aproximativ 15 minute, iar spre final se adauga rosiile pasate, usturoiul maruntit, patrunjelul, sarea si piperul. Intr-o tava se aseaza un rand de cartofi, apoi amestecul de carne, peste care se aseaza ultimul rand de cartofi. Deasupra se toana un amestec facut din ou batut ca pt omleta amestecat cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. carne de porc, 1 kg. bame conservate in bulion, 2 cepe, 1 lingura de untura ... Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite care se ... cite putina apa calda. Cind carnea este fiarta se adauga bamele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 capatini de varza, 1 kg. carne de porc, 1 lingura pasta de rosii, sare, piper boabe Mod de preparare: Se taie varza fideluta. Se tine in apa 30 minute. Se stoarce si se asaza in cratita, impreuna cu carnea taiata in bucati, pasta de rosii desfacuta cu o ceasca de apa calda, sare si boabele de piper. Se pune la fiert pana ce se inmoaie carnea si varza, adaugind din cind in cind putina apa calda. Se da apoi la cuptor pana se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 1/2 kg ceapa, 4-5 linguri ulei, 1-2 linguri bulion, 1 legatura marar, 1 legatura ... , se amesteca, apoi se pune carnea tocata si apa necesara sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
125 gr. carne de porc, 375 gr. carne de berbec, sare, 5 oua, 75-100 gr. piine ... branza rasa Mod de preparare: Carnea taiata in bucati mici se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 buc. ceapa, 2 buc. morcovi, 1 buc. pastirnac, 1 buc. radacina ... cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite ... fiarba, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe, 2 linguri smantana, 1 lingura untura, sare, piper ... Mod de preparare: Se taie carnea in cuburi mici, se sareaza ... taie bucati mari. Se tavaleste carnea usor prin faina si se ... la foc mic pana cind carnea este frageda. Daca nu are ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. carne de porc macra, 2 linguri ulei, 5-6 catei de usturoi, 4-5 buc. rosii, sare, piper, cimbru, verdeata tocata Mod de preparare: Carnea taiata in bucati potrivite se rumeneste in ulei incins. Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si rosiile taiate foarte marunt. Se fierbe la foc mic 25 minute si se presara cu verdeata. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 g carne de porc, 1 farfurie cu varf varza murata, 1-2 linguri untura, 1 ceapa, 1 lingurita boia. Mod de preparare: Aceasta mincare se prepara de obicei la taierea porcului.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se rumeneasca. Separat am pregatit carnea taiata bugati potrivite codimentata cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala carnea, se taie portii. Se opareste varza, se scoate ... tot cu codite, se adauga carnea, se pune putin bulion si ... cuptor. Se serveste cu smintina. - 1 kg varza verde, 500 g carne de porc, 1 ceapa, bulion de rosii, verdeata (marar), 200 g smintina. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg carne de porc, 3-4 cepe, 2-3 linguri ulei, 1 varf de cutit de boia de ... inabusa in ulei bucatile de carne si ceapa taiata marunt, cu ... . Se lasa sa fiarba pana carnea se fragezeste. Se adauga bulionul ... oul si putina sare si se pun in carnea cu sos ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite ... fiarba, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga ... se presara cu marar si patrunjel tocate marunt. - 1/2 kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 ceapa, 2 morcovi, 1 pastirnac, 1 radacina de patrunjel, o cescuta orez ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea in bucati potrivite si se spumuieste si se ... sa dea un clocot-doua, apoi se acopera. - 1/2 kg carne de porc, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 radacina patrunjel, 1-2 cepe, 1 cescuta orez, 1/2 l zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (spalat si zvantat). Fileul de porc se taie pe lat felii ... pe ambele parti, fasiile de carne. Apoi se scot si se ... . Se adauga rosiile, zeama de carne si circa 2/3 din patrunjelul verde ... , circa 3 minute. Se adauga si carnea si se mai lasa 2-3 minute ... patrunjel verde, 300 g file de porc, sare, 3 linguri unt topit (sau ... ), 3-4 linguri de zeama concentrata de carne sau...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun fasiile de carne (spalate si zvantate) intr-un castron ... de amidon. Se toarna peste carne, se acopera cu un capac ... taie felii subtiri. Se scoate carnea din castron, se lasa sa ... amidonul ramas, se toarna peste carnea cu legume si se dau ... incorporeaza bucatile de ananas. Ca garnitura: orez fiert. - 400 g carne de porc (taiata fasii), 1 cutie de ananas (bucati), 5-6 linguri...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg pulpa porc, 2 cepe, 5 castraveti murati, 1 lingura faina, 1 lingura bulion, 1 lingura untura, 1 ceasca zeama de carne sau zarzavat Mod de preparare ... . Se adauga faina la carnea inabusita, cu ceapa si grasime, se stinge cu putina zeama de carne sau de zarzavat. Se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... toarna amestecul de mirodenii peste carne si se lasa la macerat ... la rece. Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara. Peste zeama care ... mirodenii se asaza rulada de carne si se mai adauga apa ... mustar. Se serveste rece, cu mustar, usturoi sau ceapa. - Carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra), doua...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea, curatata de pielite, se taie in felii de 1 cm grosime ... , prajindu-l ca si snitelul parizian si servindu-l la fel. - Carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic, pulpa de miel, patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro