Cauta in 21.294 retete
... -o tigaie topesti untul si pui bucatile de pui la rumenit cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai groasa mamaliguta. Pulpele de pui se servesc pe pat de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : - 1 piept de pui taiat in cubulete - ulei pentru prajit Ingrediente pentru aluat: - 4 linguri de ... minute. Incingeti apoi intr-o tigaie uleiul pentru prajit, dati bucatile de pui prin aluatul de ... fie bine acoperita si apoi prajiti-le in ulei incins. Bucatelele de pui trebuie ... cand sosul capata consistenta. Asezati puiul prajit intr-un vas...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... la KFC sau alte fast-food-uri asemanatoare. Ingrediente: - 6-8 aripioare de pui - 2 linguri de unt - 2 linguri ... de ieftine, cca 1,2 RON pachetul) Se pun la fiert aripioarele de pui pana dau un clocot ... de ulei. Dupa ce fierb aripioarele, se aseaza pe capac si ... minute pana ce se rumeneste puiul si se face o crusta. P.S. - Metoda ... foloseste doar in reteta de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , 60 ml bere blonda, 2 oua, zahar, 4 pulpe de pui, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se freaca maioneza cu mustar ... aluat si se pun la prajit pana devin rumene. Se servesc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 piept de pui, ulei de masline pentru prajit, sare si piper Mod de preparare: 1. Se spala pieptul de pui sub jet de apa rece, se sterge cu un prosop absorbant de bucatarie. 2. Se taie pieptul in bucati nu prea groase. 3. Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei de masline. 4. Se tine la rece in frigider
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mare taiata, 4 catei usturoi, taiati, 5 ciuperci mari taiate, 1,5 kg carne pui prajita, taiata, sare si piper, dupa gust, 250 gr. branza foarte ... . Se adauga si carnea de pui. Se condimenteaza cu sare si ... adauga jumatate din compozitia cu pui si se toarna branza mozzarela ... pune iar lasagna, amestec cu pui, restul de branza ricotta, sos ... si unt, spanac, restul de pui si, la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... piepturi de pui prajite sau facute pe grill, 2 castraveti mici, 1 ceapa ... pecan Mod de preparare: Carnea prajita se taie in fisii subtiri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vorba? Despre un piept de pui tavalit in nuca de cocos, prajit intr-o crusta crocanta si servit ... batut 2 bucati de piept de pui (pacatoasa de mine am lasat ... piper). Se trece pieptul de pui prin ou si apoi prin ... cocos. Se aseaza pieptul de pui in tava si se da ... se asezoneaza dupa gust. Cand puiul s-a rumenit si s-a patruns, scoateti pieptul ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... bucati file din piept de pui, o mozarella , 3 rosii, oregano, ulei de ... , lamiie, sare, piper, unt pentru prajit Mod de preparare: Se incinge ... aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare ... rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie ... . Dupa ce se inmoaie mozarella puiul este gata. Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... intr-o cratita si se pune pietul de pui taiat cubulete la prajit Cand e prajit pe jumatate se adauga usturoiul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 190 de grade. Unge o tava cu ulei sau asaza pe ea o hârtie pentru copt Într-un bol, amesteca bine fulgii de cartofi, parmezanul, sarea si usturoiul granulat. Da fiecare bucatica de pui prin unt topit, apoi prin amestecul crocant si asaza în tava. Coace timp de 45 pâna la 60 de minute, în functie de gust, sau pâna ce puiul este rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui, ceapa, usturoiul, morcovii si verdeata se dau prin masina de tocat (painea, nemuiata se da la urma pentru a curata masina).Se adauga cele 2 oua si se sareaza si pipareaza dupa gust.Se omogenizeaza bine.Se adauga faina(o lingura)si pesmet.Se tavalesc prin susan si se prajesc in uleiul incins,dupa care se scot pe hartie absorbanta, pentru a indeparta surplusul de ulei incins
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 piepti de pui dezosati, sos soia, 2 linguri faina, ulei pentru prajit Mod de preparare: Carnea de pui se taie in fisii sau cubulete si se acopera cu sosul de soia; se lasa la marinat 2 h la temperatura camerei sau peste noapte in frigider. Dupa ce s-a marinat, se toarna peste carne si sos cele doua linguri de faina (aproximativ) si se amesteca bine. Se prajeste amestecul in ulei incins. Mod de servire Se serveste cu orez fiert
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , dulce-acrisor. - 8 aripi mari de pui, 2 cepe taiate sferturi, 2 lamai taiate ... , scortisoara, cuisoare, chimen, nucsoara si turmeric - ultimul se gaseste in magazinele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si uleiul. Adauga carnea de pui taiata cubulete, morcovul, telina, usturoiul ... usor ingredientele pâna când puiul este aproape prajit. Adauga ciupercile si continua sa amesteci pâna când ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un bol mustarul, mierea, maioneza si sosul pentru friptura. Pune bucatile de pui în sosul de mustar. Pastreaza putin sos pentru a unge puiul în timpul prepararii. Unge gratarul cu putin ulei si asaza bucatile de pui. Lasa puiul pe gratar timp de 20 de minute, întorcând din când în când, pâna când este bine patruns. Unge-l cu sosul de mustar când mai are 10 minute pâna se face.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crestam pulpele de pui dezosate sa se patrunda cand le prajim, le spalam , le punem la scurs intr-o sita, le condimentam si le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei. Curatam cartofii ,ii spalam apoi ii taiem feliute si dupa ce s-au scurs de apa, ii condimentam si ii punem la prajit. Cateii de usturoi se curata de coaja , se piseaza, se adauga smantana si se amesteca bine. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ceapa verde si carnea de pui, se aseaza intr-o farfuie pe ... fasii lungi, 250 g carne de pui fiarta (taiata fasii), cateva frunze de salata verde, 2 linguri nuci prajite si zdrobite, verdeata proaspata (menta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun copanelele de pui într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia si sosul worchester, apoi se baga la frigider timp de doua ore. Dupa ce sunt scoase de la frigider, copanelele sunt puse într-o tava si se toarna peste ele zaharul brun, otetul balsamic si sosul picant. Se mai lasa câteva minute la temperatura camerei, dupa care se toarna si apa peste copanele. Se baga la cuptor, la foc mic, pâna se rumenesc copanelele si se caramelizeaza sosul, iar apoi sunt bune...
Reţetă de pe retete.eva.ro