Cauta in 16.331 retete
Taiem mozarella felii subtiri. Taiem si rosiile felii rotunde si subtiri. Le asezam pe un platou alternandu-le si punem intre ele cate o frunzulita de busuioc. Stropim cu ulei de masline. Daca vreti o salata mai aromata striviti un catel de usturoi si lasati-l 5-10 minute in uleiul de masline apoi il indepartati. Eu am folosit ulei de masline cu piper pentru un gust usor picant. Optional puteti asezona cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face un aluat din faina, drojdie, sare, apa si ulei de masline si se lasa sa se odihneasca 15 min. Ceapa se taie julien si se pune la calit cu putina sare, dupa ce e calita se adauga boiaua de ardei. Aluatul se intinde in forma dorita, se pune umplutura de ceapa si se pune la cuptor aprox 30 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . 3. Unge pulpa de miel cu ulei. 4. Incalzeste cuptorul. 5. Curata toate legumele ... intr-o tava adanca, unsa cu ulei, iar, de jur imprejur, legumele taiate si, printre ele, maslinele. 7. Peste legume, adauga vinul si alte cateva linguri cu ulei. 8. Lasa carnea si legumele la ... toarna combinatia peste legume si masline. Se obtin 6 portii. Ideal este ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a amesteca foarte bine iaurtul cu apa. Castravetii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mica sau se paseaza cu ajutorul unui blender, dupa care se adauga în iaurt. Usturoiul se piseaza, se adauga uleiul si apoi se pun în supa. Se asezoneaza cu sare, piper si marar si se lasa la rece pentru câteva ore. Când se serveste, se adauga în bol câteva rondele subtiri de castravete si menta pentru decor. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoiul si l-am adaugat peste ule. 2. Cand uleiul e incins turnam scoicile ... am pus un strop de ulei , un catel de usturoi si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele curatat si spalat foarte bine il frecam cu sare de mare atat la interior, cat si la exterior. Condimentam cu putin piper, apoi ii umplem cu cateva jumatati de rosii, niste ace de rozmarin, putina coaja rasa de lamaie. Intr-un vas termorezistent punem restul de rosii si masline, pastravii, uleiul si vinul. Punem printre rosii restul de rozmarin si acoperim vasul. Dam vasul la cuptor la 200°C timp de 20 minute acoperit, apoi inca 15-20 minute fara sa fie acoperit
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rosiile si zaharul in tigaie in cealalta jumatate de ulei de masline ramasa si se lasa pe foc mic cam 20 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... strivesti, apoi adauga uleiul de masline. Taie apoi vinetele pe lungime ... -le pe ambele parti cu ulei de floarea soarelui, folosind o pensula ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cornet si se umplu rulourile. Se unge o tava cu ulei de masline, se toarna jumatate din sosul de rosii, se aseaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -un castron mare impreuna cu 5g sare. Adaugam 45ml ulei de masline si 450ml apa calduta. Amestecam cu mana pana obtinem ... intr-un castron uns cu ulei si il acoperim cu folie de plastic unsa cu ulei. Lasam castronul intr-un loc cald ... hartie de copt unsa cu ulei, acoperim cu folie de plastic unsa cu ulei si lasam aprox 20 min sa creasca. Facem ... . Turnam deasupra lor 30ml de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Broccoli se tine in apa cu sare 10 min, se adauga in apa fierbinte si se lasa sa fiarba. Morcovul se taie rondele. Cand broccoli a fiert se ia cu strecuratoarea si se aseaza langa morcov. Se adauga uleiul de masline,otelul si sarea dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Uleiul de masline se incinge intr-o cratita. Se caleste ceapa si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un wok incingem doua linguri de ulei de masline si sotam ardeii taiati fasiute si ustroiul si ghimbirul taiate cubulete mici. Le lasam pe foc doar atat cat sa isi eliberezele aromele. Taiteii ii fierbem pentru in minut in apa clocotita, ii scoatem si ii trecem prin jet de apa rece. Ii adaugam in wok, amestecam si ii lasam 1 minut pe foc. Adaugam sosul de soia. Omogenizam, adaugam ceapa verde taiata pe diagonala si dam deoparte. Punem in boluri si servim.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pachet. Scurge bine pestele de ulei, apoi toaca-l marunt. Când ceapa ... , pâna când carnea devine o pasta în ulei, apoi poti sa stingi focul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... caleste ceapa si usturoiul in ulei.Cand ceapa a devenit transparenta, se ... , se adauga galbenusurile, cascavalul ras, faina si 4 linguri de ulei de masline. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in compozitie. Se unge cu ulei si se tapeteaza cu pesmet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepararea acestui produs este foarte simpla. Dupa ce ati strâns toate ingredientele nu trebuie sa faceti nimic mai mult decât sa le amestecati în blender aproximativ 10 minute, pâna obtineti o pasta cremoasa. Se adauga sare si piper dupa gust, iar la final se toarna continutul în castronele ori pahare si ornate asa cum va place. Important este ca trebuie servita rece!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foloseste aceeasi tehnica obisnuita pentru orice salata, taie toate ingredientele cubulete si ceapa marunt si adauga mirodeniile dupa gust. Toate se amesteca si se lasa aproximativ 5 minute pentru ca salata sa devina suculenta, apoi se serveste imediat! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate legumele între ele, morcovul poate fi ras sau taiat rondele, si se adauga tonul împreuna cu condimentele. Pe lânga faptul ca este satios, este si foarte sanatos!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Coca o poti face cu mana de la inceput, dar eu am pus-o in robot (!) unde am lasat-o cam 3 minute, pana s-au amestecat toate ingredientele si nu a mai fost lipicioasa. Scoate-o din robot si mai lucreaz-o cu mana pe o planseta presarata cu faina cam 5 minute. Pune-o intr-un castron mai mare si acopera cu un servet curat. Se lasa la loc caldut cam o ora (volumul trebuie sa se tripleze). Incalzeste cuptorul la temperatura mare (220 grade Celsius) Dupa o ora scoate coca din castron si mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... orezul cu o sita si se caleste usor in putin ulei de masline si se condimenteaza cu piper macinat. Se pastreaza la ... amesteca. 4. Intr-o tigaie cat mai intinsa,turnam restul de ulei de masline,iar cand s-a incins adaugam legumele. Amestecam cat mai lejer ...
Reţetă de pe retete.eva.ro