Cauta in 21.294 retete
... , verdeata si cateva feliute de ardei iute. Garnisiti pestii si deasupra cu cateva feliute de ardei kapia, de ardei iuti si rosii. Adaugati ... pe partea cealalta. Garnisiti-i din nou cu feliute de rosii, ardei, ardei iute, portocala rasa de coaja ... verdeata, frunze de loboda, spanac, felii de portocala, bastonase de ardei...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la 15 minute distanta si vinetele. Punem sare, piper si ardei iute dupa preferinte. Se lasa la foc mic timp de aproximativ ... . Când e gata, se pune rapid în borcanele pe care apoi le fierbem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -250 gr spirale cu ou, 1/2 pachet 2 ardei grasi verzi taiati juliene ... capia rosii taiati juliene 1 ardei iute curatat de seminte 1 ceapa mare taiata pestisori 4 catei mari de ... in continuare la calit ardeiul iute felii, morcovul, carnea si ardeiul ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se coc ardeii. Se curata. Nu se spala, nu se scurg de zeama. Se taie taitei. Intr-o cratita se pun uleiul, ardeii, otetul, mierea si sarea. Se fierb, amestecindu-se, 40 de minute. Se ia de pe foc, se adauga mustarul, incalzit in prealabil. Se pune in borcane cu filet. Se racesc in paturi. - 5 kg ardei, 1/2 kg ulei, 4 linguri miere, 1 ceasca cafea cu otet, 1 lingura mustar, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala pestele, se imparte in patru portii (daca nu e taiat), se zvanta si se asaza intr-o tava captusita cu folie de aluminiu; apoi se unge cu un amestec preparat din: o lingura de ulei, 2 linguri zeama de lamaie, mustar, praf de chili, sare si piper. Se incinge cuptorul la 250 grade C. Se curata castravetele de coaja si se taie felii, iar gogosarul, curatat de nervuri si seminte, se taie intai in doua si pe urma fasii. Se prepara un sos din restul de zeama de lamaie, restul de ulei, sare...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se aseaza straturi-straturi in borcane, punandu-se printre ei fasii ... deasupra otetul clocotit. Se leaga borcanele cu celofan si se pun ... -se sa se raceasca. Marimea borcanelor sa fie astfel aleasa incat sa ajunga pentru o singura masa. Borcanele, odata deschise, legumele nu mai tin. - Ardei grasi verzi (cantitatea e la alegere ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de pui 3 linguri mustar 2 lingurite miere 5 linguri de apa 1 catel de usturoi 1 mar rozmarin ulei de masline sare, piper, boia 2 ardei iute Intr-un bol mic amestecati bine mierea, mustarul, apa, usturoiul si rozmarinul ... s-a omogenizat amestecul, adagati si ardeiul iute tocat marunt. Intr-o tavita asez ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... pere 3 linguri de sos Worcestershire 1 lingurita chilli 1 lingurita boia de ardei iute piper Ok, recunosc ca este o combinatie (din nou) cam putin ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 8 pulpe de pui inferioare 4 catei de usturoi 3 linguri de miere 3 linguri de suc de lamaie 4 linguri sos de soia 2-3 linguri ulei cu ardei iute (sau ulei si chilli) sare Taiati marunt usturoiul si amestecati sosul din ingredientele de mai sus. In acest sos lasati pulpitele la macerat peste noapte. Le puteti gati a doua zi fie prajite, fie la cuptor. Au un gust foarte bun, combinand dulcele cu iutele si sunt...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... 1 lg patrunjel verde 1 conserva de rosii cuburi 1 lg zahar optional: 1 ardei iute Chili con carne este ... gustoasa. De fapt este o tocanita iute, din carne tocata si boabe ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 4 pulpe pui sare pasta ardei iute ( Eros Pista ) ulei Pentru fasole: 1 ceapa sare, piper, ulei 1 frunza ... pui sarati-le usor si frecati-le cu pasta de ardei iute. Atentie insa sa nu aveti ceva rani la mana! Daca ... bine in carne pasta de ardei, stropiti putin cu ulei si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , piper boabe, o frunza dafin, 2 fire cimbru, 10-12 catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar, bors pentru acrit Mod de preparare: In apa se ... curatate si taiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete ... de pe foc. Mod de servire Borsul se serveste cu ardei iute si, optional, cu smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la 15 minute distanta si vinetele. Punem sare, piper si ardei iute dupa preferinte. Se lasa la foc mic timp de aproximativ ... . Când e gata, se pune rapid în borcanele pe care apoi le fierbem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la 15 minute distanta si vinetele. Punem sare, piper si ardei iute dupa preferinte. Se lasa la foc mic timp de aproximativ ... . Când e gata, se pune rapid în borcanele pe care apoi le fierbem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , piper boabe, o frunza dafin, 2 fire cimbru, 10-12 catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar, bors Mod de preparare: Zarzavatul taiat marunt se pune ... cu smantana si borsul. Mod de servire Se serveste cu ardei iute
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc iute. Caleste vinetele amestecând continuu, timp de patru minute sau pâna ce vinetele se înmoaie. Adauga apa, fulgii de ardei iute si usturoiul. Separat, amesteca zaharul, amidonul de porumb, sosul de soia si sosul de stridii. Adauga sosul obtinut peste vinete si amesteca bine. Lasa pe foc pâna ce sosul scade si se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu otetul,jumatate de lingurita de sare,piper si un ardei iute,taiat in patru.Se lasa sa se raceasca. 3.Dupa ce ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din organism. Ingrediente: - 2 avocado bine coapte - 1/2 ceapa tocata marunt - 1/2 lingurita ardei iute tocat marunt - o lingura suc de lamaie sau lime - o rosie fara ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se ung feliile de pâine cu crema de brânza, se asaza fâsiile de somon afumat si se stropesc cu putina zeama de lamâie. Apoi se orneaza cu marar proaspat, fulgi de ardei iute si piper rosu macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul, se adauga curry, ghimbirul, coriandrul, semintele de chimen si fulgii de ardei iute. Se adauga apoi ceapa care se lasa putin la calit, dupa care se pune usturoiul, morcovul, telina si nautul. Se stinge totul cu sucul de rosii si apa cât sa acopere alimentele, lasându-se sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute. Se consuma atât calda, cât si rece cu o salata de varza murata sau de verdeturi proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro