Cauta in 21.292 retete
Preparare blaturi din paine: Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia.Se adauga apa calduta,uleiul, sarea si zaharul si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza si devine un aluat compact. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Cand e crescut presaram faina pe masa de lucru,rasturnam aluatul si-i framantam usor.Punem apoi in forma de tort cu margini detasabile tapetata cu hartie de copt si-l mai lasam sa creasca 20-30 minute. Cand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Avem nevoie de o cana de cascaval ras. Se mixeaza ouale, dupa care se adauga cascavalul ras si se amesteca. Se pune apoi o jumatate de cana de iaurt si se amesteca din nou. Urmeaza uleiul si apoi faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga mazarea scursa de apa. Se potriveste de sare. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam compozitia in tava. Carnaciorii de casa se taie cubulete si se aseaza deasupra checului. Radem cascaval din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cateva dintre aperitivele festive de la masa de Craciun: Aperitiv cu crema de branza, crema de avocado si manciuria Salata de vinete Salata de icre cu macrou afumat Va doresc tuturor o zi excelenta si mult spor!
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... cafea, in sectiunea "Web" a revistei "Zile si nopti" :) Aici aveti versiunea ... nu, chiar intr-una din zilele astea scurte, reci si cenusii ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente: 150 gr pastrama de pui 300 gr cascaval ras 4 oua 4 linguri smantana 3 cepe verzi 1/2 conserva ciupeci 4 linguri faina sare, piper Se mixeaza ouale, se adauga smantana, cascavalul ras, pastrama, ceapa si ciupercile tocate, faina, piperul, sarea si se amesteca bine. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet tava de chec si se toarna in ea compozitia. Se pune in cuptorul incins si se coace la foc mediu aprox. 30 minute. Delicios !
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
Legumele se fierb 5 minute in apa usor sarata. Se scurg. Ouale se bat cca.5 minute, se incorporeaza iaurtul, brânza rasa, uleiul. Se omogenizeaza. Se adauga legumele scurse, eventual sare si praful de copt. Faina cernuta se adauga treptat astfel ca aluatul obtinut sa fie asemanator cu cel de chec, dar mai dens. Se coace dupa gust într-o tava de chec sau una întinsa. Se taie rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 g sunca 200 g masline maro sau negre (fara samburi) 150 g telemea sarata (se poate combina si cu cascaval, eu asa am facut) 1 gogosar murat 6 oua 1 pliculet praf de copt 6 linguri faina piper - sunca si gogosarul se taie cubulete si se tavalesc prin faina (pentru a scapa de suprplusul de faina, dupa ce le-am tavalit bine, le-am pus intr-o sita si le-am scuturat cum trebuie) - maslinele se taie rondele si se tavalesc prin faina - telemeaua si cascavalul se dau pe razatoarea mica - faina...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... din tava cu ajutorul foliei aperitivul. Cu ajutorul unui cutit foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Acest aperitiv poate fi servit in deschiderea unei cine cu meniu ... soia, si da gust intregului aperitiv cu otet alb si maioneza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru ca suntem în weekend si meritam sa ne rasfatam, nu vad de ce nu am face-o si la capitolul culinar. Ne place sa mâncam, iubim mâncarea, care ar putea fi recompensa cea mai potrivita dupa o saptamâna de munca asidua. Si pentru ca la sfârsit de saptamâna nu poti gati orice, doar este sarbatoare, m-am gândit sa-ti recomand astazi un fel pretios. Este vorba, evident, de escalop de curcan. Sa vedem despre ce este vorba. Ingrediente: 5 felii de piept de curcan 2 cepe mici (salote sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: - 3 piepti de pui - 2 morcovi - 4 oua - 2 gogosari rosii - 100 g sunca - 100 g cascaval - 1 ls (lingura de supa) smantana - 2 ls (lingura de supa) mazare din conserva - 100 g faina - 25g margarina - 100 g alune taiate - masline fara samburi - piper, sare Preparare: Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare, 20 min, impreuna cu un morcov. Se lasa la racit si se trece prin masina de tocat carne de 2 ori. Gogosarul, morcovul, sunca si cascavalul se taie cubulete. Se separa albusurile...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... din mixtura astfel rezultata. 2. Introdu aperitivele in cuptorul incalzit, timp de ... de rosii cherry sau masline. Serveste imediat. Se obtin 16 aperitive ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Revelion am si executat-o! Un aperitiv deosebit, ce va impresiona cu ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Pentru ca suntem in weekend si meritam sa ne rasfatam, nu vad de ce nu am face-o si la capitolul culinar. Ne place sa mancam, iubim mancarea, care ar putea fi recompensa cea mai potrivita dupa o saptamana de munca asidua. Si pentru ca la sfarsit de saptamana nu poti gati orice, doar este sarbatoare, m-am gandit sa-ti recomand astazi un fel pretios. Este vorba, evident, de escalop de curcan. Sa vedem despre ce este vorba. Ingrediente: 5 felii de piept de curcan 2 cepe mici (salote sau hasme)...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie parizerul cubulete si cascavalul se rade prin razatoarea mare. Se bat ouale cu smantana si faina, se amesteca sau se mixeaza . Se adauga patrunjelul spalat si taiat marunt, sarea si piperul. Se pune jumatate din compozitie in doua tavi de chec, unse cu ulei si tapetate cu hartie de copt. Se fierb 6 oua, se curate de coaja si se adauga cate 3 in fiecare tava. Se completeaza fiecare tava cu compozitie pana se acopera ouale fierte. Se unge compozitia la suprafata cu un ou moale si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alaturi de cele Trei salate vegetale din gama Aperitivelor de Sarbatoare fac parte si aceste Trei salate cu peste, minunate, in special pentru iubitorii de peste. Pentru Salata cu rechin afumat, pe langa ingredientul de baza, rechinul afumat (achizitionat din Real), am folosit: cartofi si morcovi fierti, porumb (din conserva), ardei gras si ceapa verde. Sosul l-am facut din maioneza light la
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... deasupra sau pana trece testul cu scobitoarea. Este un aperitiv delicios ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr. branza de vaca, 1 ceapa mica, 1/2 telina mica, sare, masline Mod de preparare: Brinza se freaca bine, se adauga ceapa fin tocata, telina cruda rasa si sare. Daca branza de vaca este prea uscata, se adauga 1-2 linguri de lapte dulce Se garniseste cu masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com