aperitive de pasti
Pagina 3 din 5
... Un aperitiv usor de facut, rapid, poate fi preparat in mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crema de branza 2 lingurite de pasta de busuioc 1 lingurita de zeama ... avocado, adauga crema de branza, pasta de busuioc si zeama de ... cu rosiile cherry umplute cu pasta de avocado sau pune-le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
http://retete-haplea.ro/tartine-iepurasi/ http://retete-haplea.ro/tartine-iepurasi/ http://retete-haplea.ro/crema-de-branza-in-rulou-de-zucchini/ http://retete-haplea.ro/oua-umplute-cu-pasta-de-avocado/ http://retete-haplea.ro/rosii-umplute-cu-ton/ http://retete-haplea.ro/gustari-cu-pui-branza-topita-si-menta/ Post-ul Idei de aperitive pentru Paste apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... la robot si o transformati in pasta. Taiem castravetele felii nu foarte ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Nascuta din dragostea grecilor pentru branzeturi, crema de branza (numita de greci si salata, tirosalata ) se regaseste in mai multe combinatii, sarate sau picante. Varianta cu ardei copt foarte potrivita pentru a realiza tartine este mai putin raspandita, insa, cu atat mai deosebita. Portii: 4 Timp de preparare: 10 minute Ingrediente: 200 grame feta 3 ardei ardei rosii, copti 3 linguri de ulei de masline 2 linguri zeama de lamaie piper proaspat macinat 1 lingura rasa oregano Preparare:...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
10 linguri maioneza, 3 linguri ciuperci prajite si tocate marunt, 2 linguri mustar, sare, piper, 1 ceapa mica tocata, patrunjel verde tocat Mod de preparare: Se amesteca bine toate elementele pana se obtine o pasta. Se da la rece si se serveste ca aperitiv.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sarea, piperul si mustarul. Cu pasta obtinuta se umple painea bine ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... boia dulce sau 1/2 lingurita cu pasta de ardei. Din acest preparat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca bine toate ingredientele pana se obtine o pasta. Se da la rece si se serveste ca aperitiv. - 10 linguri maioneza, 3 linguri ciuperci prajite si tocate marunt, 2 linguri mustar, sare, piper, 1 ceapa mica tocata, patrunjel verde tocat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de coaja, cateii de usturoi, pasta de susan, zeama de lam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se lasa nautul la înmuiat toata noaptea, într-un castron cu apa care sa-l acopere. A doua zi, se fierbe timp de o ora. Se scurge bine. Se pun toate ingredientele într-un blender si se mixeaza bine pâna se formeaza o pasta. Daca ti se pare prea groasa, mai poti adauga ulei de masline. Nautul se gaseste si la conserva, si astfel nu mai e nevoie sa-l fierbi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... .Taiem mai marunt morcovii si pastaile de fasole scurse bine apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca în blender avocado, nautul, usturoiul, fulgii de chilli, zeama de chilli si sare dupa gust. Pune hummusul într-un bol pentru servit si presara deasupra frunzele de coriandru si restul de fulgi de chilli. Serveste împreuna cu feliile de morcovi, ardei si mazarea pastai. Poti servi cu orice legume crude preferi (castraveti, telina, ridichi etc.)
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rezultat se amesteca bine cu pasta de tomate, cu usturoiul pisat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe lintea în apa si dafin aproximativ 40 de minute pâna se înmoaie. Dupa ce s-a racit putin se pune lintea si putin lichid în blender, se amesteca celelalte ingrediente si se mixeaza pâna devine o pasta omogena. Se serveste cald sau se poate pastra la frigider. Poti sa iei un borcanel cu tine la serviciu, câteva legume taiate si ai gustarea sanatoasa la îndemâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , caleste-le putin si adauga pasta de rosii, supa de legume ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se pregateste carnea de vita, se toaca în robot si se caleste în uleiul de masline. 2. Se adauga apa calduta putin câte putin si se scade la foc potrivit. Spre final, se condimenteaza cu sare, piper si salvie uscata. 3. Pasta de masline se pune la sfârsit si se lasa sa se racoreasca. Se adauga patrunjelul tocat, salvia proaspata si oul si se omogenizeaza. 4. Se întinde aluatul, se pune umplutura si se ruleaza. Se unge cu galbenusul batut si se coace la 160°C. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nautul trebuie pus în apa de seara, la fel cum se procedeaza si cu fasolea. Apoi se fierbe pâna când bobul devine usor de pasat. Împreuna cu putin din apa în care a fiert, nautul se paseaza în blender pâna când obtinem o pasta cremoasa. Daca vi se pare tot vâscoasa, mai adaugati putina apa. Se completeaza cu zeama de la o lamâie medie si cu cele 2 linguri de pasta de susan (tahini), un praf de sare si putin piper. Înainte de servire, se presara...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa se raceasca.Morcovii si pastaile de fasole scurse bine le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro