Cauta in 21.294 retete
... smantana si este la fel de buna si calda si rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se dizolva in putin lapte cald, se adauga ouale, un praf ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sunt foarte simplu de facut. Servite calde sau chiar reci, ca aperitive, garnitura sau umplutura de sandvisuri, vinetele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Salata calda de ravioli cu branza, ardei copt si rosii uscate ... cuceri orice degustator. Asadar, un aperitiv inedit dar cu siguranta excelent ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... XIX de prezenta extravaganta a acestor aperitive pe masa banchetelor aristocratice rusesti ... drojdie proaspata 60 ml apa calda 120 ml lapte 120 g faina ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... este de 35-40 minute. Se poate servi ca aperitiv, atât calda cât si rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foarte buna si rece si calda. Serveste placinta cu salata proaspata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Lasam castronul intr-un loc cald aprox 1 ora, pana cand aluatul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... coace. Se consuma de preferinta calda. Pe DEASUPRA PLACINTA NU SE ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ciupercile se curatta, se spala si se lasa la uscat. Ceapa se taie rondele subtiri. Ciupercile se pun într-o tigaie bine încinsa, în care s-a turnat în prealabil uleiul de masline. Se condimenteaza cu sare si piper. Se calesc la foc iute, timp de 10 minute sau pâna încep sa se coloreze. Se adauga ceapa si se mai lasa pe foc înca 5 minute. Se adauga otetul pe marginile tigaii si se lasa 2-3 minute pâna se evapora alcoolul, dupa care se iau de pe foc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta de origine italiana, aceste ciuperci sotate cu ulei de masline si aromate cu usturoi si patrunjel sunt o adevarata delicatesa vegetariana. Daca mai adaugati langa ele cateva bucati de mamaliga, imbogatita cu parmezan si fripta la gratar, o sa obtineti un adevarat festin. Ciupercile portobello , mai populare in Statele Unite si in vestul Europei decat la noi, fac parte din aceeasi familie cu ciupercile albe de cultura, dar au un gust mai bogat. [tip]Daca renuntati la parmezan si nu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si 30 de minute. Se serveste atat calda cat si rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... stafidele la inmuiat in lapte cald. Separa albusul de galbenus. In ... subtiri de cascaval. Este buna calda si delicioasa rece. Sfat Eva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o cratita, se adauga putina apa calda si se lasa la inabusit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Puneti aluatul intr-un loc cald pentru 30-40 de minute ... si somon afumat se consuma calda. [tip]Daca inlocuiti branza mascarpone ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... abordare a unei petreceri cu multi oaspeti. O serie de aperitive reci sau calde, in bucatele delicioase, numai bune de aruncat in ... de alte canape-uri si aperitive, alaturi de salate sau chiar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... 4 felii. Mini-pizza se serveste calda, dar se poate consuma si ... Portii : 4 Mini-pizza se serveste calda, dar se poate consuma si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... lasa intr-o cescuta cu apa calda cca 10 minute, dupa care ... poate servi si rece si calda. Carnivorii pot adauga si carne ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aperitive iubite in orice circumstanta, saleurile se prepara rapid din foietaj ... hartie. Saleurile cu parmezan si prosciutto se servesc calde sau reci ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cu o seara inainte se pune nautul la inmuiat in apa rece.A doua zi se scurge si se mixeaza cu ceapa taiata,patrunjelul si coriandrul tocat si usturoiul pisat. Trebuie sa se obtina o pasta consistenta,in care se adauga boiaua,sarea si piperul. In timp ce se incinge uleiul,cu mana umeda se formeaza chiftele care se prajesc in uleiul incins. Chiftelele de naut se pot servi atat calde cat si reci.
Reţetă de pe retete.eva.ro