Cauta in 21.294 retete
... pui de 1,2 kg., 2 dl ulei, 30 gr. unt, 40 gr. faina ... zeama de carne, 2 dl vin alb, 200 gr. ciupeci, 4-5 rosii, 30 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru 4 persoane: 600 g cartofi curatati, 2 cepe, 100 g ansoa, 1 dl lapte, 2 dl smantana, 2 linguri unt Mod de preparare: Se taie cartofii sub forma de betisoare de chibrituri. Se taie ceapa. Se rumenesc cartofii si ceapa intr-o tigaie. Se pune jumatate din compozitia de cartofi si ceapa intr-o forma unsa cu unt. Se pun deasupra ansoa si restul de cartofi si ceapa. Se amesteca laptele cu smantana si se toarna deasupra. Se coace 30 min la 175 grade C.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 lingurita faina, 50 g smintina, 1 galbenus, 1 dl ulei sau unt, sare. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosie, o capatina usturoi, 1 buc. ceapa, 0,5 dl ulei, zeama de la o lamiie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 oua intregi, 1 dl vin, 100 gr. zahar pudra, sucul de la o lamiie si coaja rasa Mod de preparare: Galbenusurile, zaharul, sucul si coaja de lamiie, impreuna cu vinul, se bat cu telul pe foc, pana se ingroasa bine. Se dau la o parte si se adauga albusurile spuma. Se pune crema in pahare, care se pun la rece. Mod de servire Se serveste cu piscoturi de sampanie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... porc sau 6 cotlete fara os, 1 dl ulei, sare, piper; pentru sos ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 4-5 buc. rosii, 5-6 catei de usturoi, 1 dl ulei, sare, piper Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . cartof, o felie de piine, 1 ou, 1 dl ulei, 2 linguri pesmet, sare, piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru aluat: 1 dl (60 gr.) faina, 0,5 lingura zahar, 50 gr. margarina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cartofi, 1 telina mare, 2 mere, 2 oua, 2,5 dl ulei, sare, piper, zeama de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mazare boabe, 2 castraveciori murati, 3 oua, 2 dl ulei, zeama de la o lamiie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. crap, 1 dl ulei, o lingura faina, boia de ardei dulce, patrunjel verde, o lamiie, sare Mod de preparare: Pestele curatat si spalat se taie in bucati potrivit de mari, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute. Se zvinta apoi cu un servet, se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti. Se aseaza bucatile pe un platou garnisit cu frunze de patrunjel verde si felii de lamiie. Mod de servire Se serveste cald, dar este bun si rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ulei, 2,5 dl bors, 300 gr. faina, 30 gr. drojdie de bere ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g faina, 1 praf de copt, 4 oua, 2 dl de vin alb sec, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... oua, 2 pahare lapte, 3-4 linguri faina, 0,5 dl ulei, 1 kg spanac, 3 linguri unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 buc. morcov, 4-5 catei de usturoi, 1 dl ulei, piper boabe, 1 foaie dafin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 buc. morcov, 4-5 catei de usturoi, 1 dl ulei, piper boabe, 1 foaie dafin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pui, 1 kg. rosii, 2 buc. ceapa, 0,5 dl ulei, 1 lingurita faina, sare, piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 1/2 lamaie, 50 g unt nesarat. Ornare: 2 dl frisca, 1/2 lingura zahar vanilat, felii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluat: 2,5 dl faina (1 dl = 100 ml), 1 varf cutit sare, 75 gr ... tocata. Se adauga condimentele si 1 dl apa. Se lasa sa se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com