ana olson euforia din data de 02 09 2015
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
dulceata din corcoduse, prajitura rafaelo din lapte praf, sosuri pentru spaghete din bulion, vin din fructe de soc, prepararea coniac din vin, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant, drob din ficat de porc si carne tocata, salata din castraveti pentru iarna, budinca din corasla
Se amesteca bine ingredientele pentru dressing. Se amesteca ingredientele pentru salata si se stropesc cu dressingul preparat. Se presara arahide prajite si se serveste. Va doresc pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: Se amesteca untul cu zaharul pudra apoi cu galbenusurile, faina, sarea, coaja de lamaie, iar la final laptele. Se omogenizeaza aluatul, se pune in folie alimentara si se da la frigider pentru 20-25 minute. Umplutura: Se bat usor ouale cu zaharul, coaja de lamaie si esenta de vanilie. Branza proaspata se amesteca bine cu smantana apoi cu ouale si grisul. Se omogenizeaza bine totul pana se obtine o crema de o consistenta fina si uniforma. Asamblarea: Se unge o tava cu ulei si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... grau, 2 cesti stafide, 2 cesti nuci date prin masina, 2 cesti de cafea ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ca ar merge foarte bine data in dar. Prin urmare, ia ... pentru voi. Cum se desfasoara: 1) Dati like paginii de facebook Cooking ... EDIT : 1) Daca nu reusiti sa dati tag, scrieti mesajul pe wallul ... my soul. 2) Va rog sa dati tag paginii blogului, NU paginii ... ) Concursul se incheie Duminica 12.02.2012, la ora 23:59 ... va fi comunicat pe 13.02.2012 Cartea va fi trimisa ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Daca va era dor de o reteta culinara care sa fie buna si pentru pitici si pentru adulti, atunci ati gasit-o! Crema asta de morcovi a fost una dintre cele mai apreciate mancaruri pe care le-a servit Luca in cei 2
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Pune apa la fiert si toarna în ploaie grisul, amestecând pâna obtii o consistenta mai tare. Grisul se lasa la racit. Amesteca icrele cu mixerul si toarna câte putin din uleiul de masline pentru a se omogeniza bine. La final adauga grisul, condimentele, zeama de la o lamâie si ceapa, amestecându-le cu mixerul. Daca salata de icre are o consistenta prea tare, mai adauga putina apa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caleste ceapa si morcovul într-o oala în care ai pus doua linguri cu ulei. Curata ciupercile si taie-le pe lung, astfel încât sa semene cu bucatile de burta de vita. Adauga apa si ciupercile, apoi lasa la fiert timp de jumatate de ora. Piseaza usturoiul si adauga-l în ciorba, asezoneaza cu sare si piper, apoi opreste focul. Amesteca smântâna cu galbenusurile de oua si toarna doua polonice de supa fierbinte peste smântâna, amestecând continuu. Toarna apoi amestecul de smântâna si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius Pune puiul si bucatile de lamâie într-o tava pentru friptura, asezoneaza cu sare si piper si lasa la cuptor timp de 30 de minute, pâna când puiul începe sa se rumeneasca. Dupa 25 de minute, fierbe putina apa într-o tigaie, adauga floretele de broccoli, acopera si lasa la abur timp de trei minute, pâna când devine verde intens si este putin moale, apoi scurge. Pune floretele de broccoli în tava pe lânga pui, presara usturoiul pe carne,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul pâna la 200 de grade C Întinde uleiul de masline pe blat. Presara fâsiile de somon, anghinare si rosiile uscate. Presara mozzarella pe toata pizza, uniform. Coace în cuptorul încins pâna când mozzarella se topeste bine, aproximativ 10 sau 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , nana inseamna parfum, iar combinatia ana-ana inseamna parfumul parfumurilor. In ... au fost facute pentru prima data in secolul al XVII-lea ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
Se pregateste marinata amestecand toate ingredientele,astfel se obtine o pasta cu care se unge fiecare rondea de pastruga,pe ambele fete,apoi se aseaza una peste alta,intr-un celofan sau cutiuta etansa si se da la frigider,de seara pana a doua zi,sa se marineze bine,pastruga fiind un peste cu carne tare. Se scot de la marinat feliile de pastruga,apoi se spala fiecare bucata cu apa rece,de pasta cu care a fost marinata,se lasa sa se scurga bine apoi se tavalesc bine prin pesmet auriu si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste bine in ulei incins,apoi se scoate si se aseaza intr-un vas de jena sau o tavita.In uleiul in care am prajit pestele,calim putin ceapa taiata solzisori(pana devine sticloasa) apoi adaugam usturoiul zdrobit si sucul de rosii,amestecam bine si condimentam dupa gust cu sare,piper si amestecul de condimente.Lasam sa scada putin,ingrosandu-se sosul apoi il stingem cu paharelul de vin alb sec .Mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am gatit impreuna cu prietenii nostri ( Gabi si Teo ) pentru materialul prezentat ieri dimineata la CSID. Reteta de soufle cu anghinare o s-o public si pe blog la un moment dat, cand o s-o fac din nou, iar cea pentru soufle de branza o gasiti in cartea "De-a Bucatarii" :) Tot in materialul prezentat la CSID, Adi a reinventat gulyasul, iar Elena a petrecut o seara libaneza alaturi de prietenele ei. Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da-o mai departe! Tweet
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Decojeste rosiile si taie-le cuburi, apoi amesteca-le cu pesmetul, brânza Cheddar proaspata, nucile, cele 3 oua batute, patrunjelul tocat, busuiocul, sarea, piperul negru si uleiul de masline. Pune totul în mixer si amesteca pâna când se îngroasa foarte mult. Mai poti adauga mai mult pesmet, daca nu este destul de groasa compozitia. Toarna compozitia într-o forma de chec unsa cu ulei. Bate cel de-al patrulea ou si toarna-l peste amestec. Acopera forma cu folie de aluminiu. Coace totul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se începe cu sosul de carne: se încalzeste uleiul într-o cratita mare si se prajesc cepele cu grija, 10 minute, pâna când devin aurii. Se adauga usturoiul, ierburile si dafinul si se mai lasa pe foc 2 minute. Se încalzeste o tigaie mare. Se pune în tigaie un sfert din carnea de vita, se lasa pe foc pâna când devine rumena-maronie, apoi se rastoarna peste ceapa prajita. Se prajesc pe rând si celelalte sferturi din cantitatea de carne si se rastoarna peste ceapa. Se adauga peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... simplu si delicios. Deliciul este dat de consistenta umeda a interiorului prajiturii ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Intr-un lighean mai mare se pune faina amestecata cu drojdia uscata. Se freaca galbenusurile cu zaharul, un praf de sare, zaharul vanilinat, esenta de rom si coaja de lamaie, pana cand zaharul se topeste si galbenusurile s-au albit. Intr-o cratita se incalzeste pe foc laptele si se toarna peste galbenusuri si se amesteca. Compozitia astfel rezultata se toarna treptat peste faina si se incorporeaza complet. Intre timp trebuie topit untul pe foc mic. Din acest unt se pune in aluat din cand in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
M-am inscris la Gala Blogurmet la sectiunea cea mai complexa forma de prezentare a unei retete: Ma gasiti in lista cu numele de Bianca Sima si ma puteti vota pana pe data de 18.02.2012 indroducandu-va numele si o adresa de e-mail. Aici e linkul...sunt in lista cu Bianca Sima. http://www.harbour.ro/ blogourmet/vot.php?tier=3 Multumesc anticipat Subscribe to updates
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Se fierbe conopida si morcovii taiati rondele aprox. 7 minute in apa cu sare. Dupa 6 minute se adauga mazarea. Rasturnam totul intr-o strecuratoare peste care turnam apa rece si lasam la scurs. Intre timp curatam patrunjelul si-l tocam. Amestecam maioneza cu iaurt si lapte, de preferat iaurtul ar trebui sa fie simplu. Se condimenteaza amestecul cu sucul si coaja de lamaie, precum si cu sare, piper si zahar. Adaugam apoi patrunjelul. Se aseaza legumele si sunca intr-ul castron mare si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe FB cu care ati dat like paginii Pe masa din ... . (ex. FB Liana Toma. Am dat Like paginii Pe masa din ... non-stop, din fericire :P Perioada concursului este 26.09 - 01.10.2015 orele 23:59 . Cei trei castigatori vor fi ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com