ana olson euforia din data de 02 09 2015
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
dulceata din corcoduse, prajitura rafaelo din lapte praf, sosuri pentru spaghete din bulion, vin din fructe de soc, prepararea coniac din vin, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant, drob din ficat de porc si carne tocata, salata din castraveti pentru iarna, budinca din corasla
Se incingecuptorul la 190 c grad ,se unge cu unt o forma de copt rotunda, cu fund detasabil, de 20cm diametru si se captuseste cu hartie pergament. Folosind un mixeri electric se bate restul de unt cu zaharul tos , intr-un castron pana se face pufos , se adauga oauile unul cate unul, apoi se incorporeaza faina. Se adauga stafidele si laptele si se amesteca foarte bine, se toarna mixtura in forma de copt. Se coace checul pe raftul din centrul cuptorului., 15- 20 minute pana creste frumos,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie ciocolata în bucatele foarte mici si topeste-o într-un vas cu fund dublu sau la bain-marie. Înfige câte o scobitoare în fiecare capsuna si apoi scufund-o trei sfeturi în ciocolata. Asaza capsunile cu scobitoarea si coditele în jos pe un gratar si pune-le la frigider, pentru ca ciocolata sa se întareasca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se va incheia pe data de 08.04.2014 ora ... ajutorul domnului random.org si va fi anuntat in data de 09.04.2014. Iar rugamintea mea este ca, dupa ce ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Supa de salata este un preparat ideal pentru zilele friguroase de iarna. Gustul sau delicios te va cuceri cu siguranta. Daca urmezi o cura de slabire, "taie" kaizerul din lista de ingredinte, pentru a elimina grasimile in plus Ingrediente: - 3 litri de apa, - 4 salate, - 1 ceapa, - 1 capatana de usturoi, - 1 lingura cu ulei, - 50 grame de kaizer, - 2 oua, - sare. Preparare: Se pune apa la fiert si cand da in clocot, se adauga ceapa si doi catei de usturoi, toate tocate marunt, si salata,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Portocalele curatate se taie rondele subtiri Pe fundul si lateralele unei oale de 3kg impachetata in hartie sau ciolofan se aseaza portocalele Gelatina se dizolva in lapte la foc mic Ouale se bat intregi cu zaharul, se adauga gelatina, toate la foc moale, amestecand mereu pana clocoteste, consistenta trebuie sa fie smantanoasa - se da la rece - cand este calduta agaugam frisca amestecand usor In oala initiala se toarna jumatate din compozitie, se pun biscuitii un strat, apoi cealalta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa nu faca cocoloase. Cand a dat in clocot si s-a ingrosat dam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o cratita se bat galbenusurile de ou cu zaharul, pana se obtine o crema. Treptat adauga si sampania. Pune cratita la foc mic, amestecand 5-6 minute. Dupa ce se raceste, se adauga intr-un bol, peste care se adauga frisca si fructele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blatul:Blatul se poate cumpara sau: se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat cu mixerul pâna când creste în volum bine. Se adauga uleiul si se amesteca, apoi se pune faina, coaja de portocala, praful de copt stins cu zeama de lamâie. Se mai amesteca 2-3 minute. Se toarna compozitia într-o cratita cu diametrul de 23-25 cm. unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor – 350°F aproximativ 45-55 minute. Primele 30 de minute nu se deschide usa cuptorului. Se verifica daca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blatul:Galbenusurile se amesteca cu 60 g de zahar, pana ce se obtine o crema spumoasa. Albusurile se bat spuma, se adauga restul de 60 g de zahar, se amesteca cele doua compozitii, se adauga faina, amestecandu-se usor, se toarna intr-o forma de tort tapetata cu hartie si se coc la cuptor la un foc potrivit. Se despica blatul in trei felii si se insiropeaza. Crema:Se pune la fiert laptele cu 200 g zahar si ouale si se amesteca, pana ce da in fiert, se ia vasul de pe foc, se adauga gelatina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina se amesteca cu drojdia si sarea, se adauga untul, oul + galbenusul, treptat laptele caldut si se framanta aluatul. Se lasa sa creasca o ora, apoi se iau parti mai mici din aluat si se intinde, se taie triunghiuri care se umple cu sunca taiata cubulete si se ruleaza. Se ung cu ou batut si se presara deasupra cascaval ras. Sunt delicioase, rapide si foarte dragastoase mai ales ca merg de minune cu o sticla de vin rosu de la rece. Un aperitiv delicios pentru o seara in doi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
se pune la fiert ciupercile apoi,se adauga smantana...etc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incalziti cuptorul la 240 °C la ultima treapta la cuptoarele cu gaz. Puneti ricotta intr-un caastron si amestecati timp de 2 minute cu mixerul la vitaza mica. Adaugati treplat cele 3 oua si galbenusul, zaharuo, apoi faina si un varf de cutit de sare, amestecand in tot acest timp cu mixerul la viteza redusa. Amestecati separet smantana pana se omogenizeaza apoi adaugati-o in castron cu toate celelalte ingrediente. Continuati sa amestecati cu mixerul la viteza redusa. Ungeti cu unt topit tava...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face maiaua,se amesteca cu faina ,maslinele ,oregano si busuiocul se da la dospit o jumate de ora.Dupa dospire se intinde o foaie si cu forma de inima se decupeaza ,se pun in tava se dau cu ou,cascaval si oregano pe deasupra se mai lasa la dospit inca un sfert de ora si se coc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe deasupra frunzele de salvie date prin ulei de masline si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Batem albusurile pana devin spuma tare. Punem frisca lichida intr-un vas pe aragaz, dam in clocot apoi o dam deoparte si adaugam ciocolata amaruie rupta cubulete si nessul. Omogenizam si lasam sa se racoreasca. Punem frisca lichida intr-un vas pe aragaz, dam in clocot apoi o dam deoparte si adaugam ciocolata alba rupta cubulete si vanilia. Omogenizam si lasam sa se racoreasca. Dizolvam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si o adaugam in crema de ciocolata amaruie. Incorporam albusul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
- zaharul se amesteca cu faina si se adauga peste lapte si punem la fiert pana se ingroasa - la sfarsit se adauga si restul ingredientelor si arome dupa preferinta (de exemplu vanilie) - intr-o tava de prajituri se asaza piscoturile inmuiate intr-un sirop din apa, zahar si esenta de vanilie - peste piscoturi (se asaza si pe peretele tavii) se pune crema si se alterneaza straturile - se da la frigider pana a doua zi - se rastoarna cu grija pe un platou, se orneaza cu frisca si cu capsune (sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ? Nu unul special, imi plac Radu Anton Roman, Jamie Oliver, Ana Olson, Martha Stewart. De unde te inspiri in arta culinara: carti ... http://dianacakes.blogspot.com/2010/02/tort-inimioara.html http://dianacakes ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Amestecati migdalele cu 60 g zahar pudra si cacaoa. Albusurile se bat spuma cu 40 g de zahar si un varf de sare. Se toarna amestecul de migdale si se amesteca usor sa nu se lase compozitia. Se rastoarna intr-o forma detasabila si se da la cuptorul preincalzit la 200 grade Celsius, pentru 15 minute. Mousse-ul de ciocolata alba se pregateste astfel: se bate frisca bine. Gelatina se pune la inmuiat. Smantana se incalzeste, se adauga ciocolata si se amesteca pana se topeste. Cand este caldut ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie fructele pasiunii in doua si se scoate miezul intr-o sita deasa. Se freaca cu o lingura pulpa in sita pana raman doar samburii negri si in bolul de dedesubt s-a adunat sucul galben. Ar trebui sa colectati cam 100 ml suc.Se pune sucul intr-o craticioara la fiert si se fierbe 5 minute, pana se reduce la jumatate. Masurati 50 ml suc redus. Se incalzeste usor smantana. Intr-un bol asezat pe abur se topeste ciocolata alba rupta bucati. Se adauga sucul si smantana peste ciocolata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepari frisca urmand instructiunile de pe plic folosind laptele rece , din frigider . Adaugi intaritorul si mixezi inca 3 minute Se pune frisca la rece pana se fac celelalte ingrimente. Tapetezi tava cu folie de polietiena, Pui la scurs ananasul , treci repede piscoturile prin zeama de la compot , ca sa se insiropeaze putin Le asezi pe baza formei unul linga altul , astfel incat sa formeze un prim strat . Cureti de coaja fructele le tai in rondele subtiri si asezi jumatate din ele in strat...
Reţetă de pe retete.eva.ro