Cauta in 21.294 retete
... . Sa prepari pastele in stil italian este, insa, o adevarata arta. Pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Italienii au obiceiul de a savura aceasta prajitura alaturi de un pahar de vin rosu, dulce. Te invit sa le urmezi exemplul. Ingrediente si cantitati: 2 oua 2/3 ceasca de zahar 4 linguri cu unt topit 1/4 ceasca de ulei de masline 1/3 ceasca de lapte 1/2 lingurita cu esenta de vanilie 1 1/2 ceasca de faina 3/4 lingurita cu praf de copt un praf de sare 2 linguri cu coaja rasa de lamaie 2 linguri cu coaja rasa de portocala 300 g boabe de strugure negru Mod de preparare: 1. Incinge cuptorul la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un ton comod din strainatate Nu avea chef sa mai inoate Si la plimbare a plecat Intr-o barcuta din aluat. INGREDIENTE pentru aluat 220 gr faina 1/2 pliculet de drojdie uscata 1/2 lingurita de zahar 1 lingurita de sare 2 linguri ulei de masline apa calduta (aproximativ 130 ml) pentru topping 1 conserva ton in [&] Post-ul TON IN BARCUTA DIN ALUAT DE CASA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente: 2 kg de mere 250 g unt 1 cana de gris 1 cana de faina 1 cana de zahar 2 plicuri de zahar vanilat 1 plic de praf de copt 250 g nuca pisata scortisoara Merele se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare, se amesteca cu scortisoara dar nu le fierbem sau calim. Intr-un castron incapator amestecam 1 cana de gris, 1 cana de faina, 1 cana de zahar si praful de copt. Impartim merele in 2, amestecul cu gris se imparte tot in 2 (atentie ca jumatate nu va fi o cana si 1/2 pentru ca...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... sant aceleasi ca si pentru aluat de tarte zis "pate sablee ... cand este toata absorbata. Luati aluatul si frecati intre palme, aceasta ... ". Faceti aceasta operatie cu tot aluatul, apoi puneti pe deasupra untul ... fie rapida si lejera. Cand aluatul este omogen, ferm si neted ... ramane 24 ore. Daca pastrati aluatul mai mult de cateva ore ... , cand blatul este rece). Daca aluatul...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Lupul de mare ( Pesce lupo, italiana ) este  alaturi de intrega familie ... mare europeni, numiti branzino in italiana  pestele favorit al Italiei si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Tare lene mi-a fost saptamana asta. Cred ca se trage de la faptul ca sunt in concediu. N-am avut nici un chef sa mai scriu, dar prietenele mele Angelica si Lory ma tot trag de maneca sa le povestesc cum a fost la Milano si la Roma. Si sa pun poze, bineinteles. Ce nu fac eu pentru voi... Iata povestea unui blogger culinar, care a participat la concursul Electrolux si a avut norocul sa castige nu trei zile in Italia, ci o experienta din care isi va hrani sufletul mult timp de acum incolo. Ca...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
peste, oua, piper, sare, faina, ulei, boia Mod de preparare: Pestele se taie in doua si se curata de oase (macrou), dupa care se da cu piper, sare, boia de ardei. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, dupa care se incorporeaza si galbenusurile si se adauga faina pana aluatul devine grod ca cel de clatite, amestecandu-se de sus in jos cu o lingura. Se incinge o cratita cu ulei. Pestele se da prin oua si se prajeste in uleiul incins. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , piperul si albusurile batute spuma. Aluatul obtinut trebuie sa fie ca ... bucati mici. Se pune in aluat si se amesteca usor cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... culinare ardelenesti - Clisa fripta si pita picurata. Asadar ingrediente : slanina de ... doritor o ceapa zdravana paine sau pita sare un foc in aer ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... biscuiti macinati, apoi se toarna aluatul de pasca. Se incinge cuptorul ... frumos la suprafata. Pasca fara aluat se scoate pe platou si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa, spalata si curatata, o toci marunt. Chiflele le inmoi in apa rece si le storci bine. Din ceapa, paine, carne, oua si pesmet faci un amestec, iar la urma, adaugi si usturoiul tocat marunt. Pui apoi sare, piper, mustar si boia, dupa gust. Rosiile le oparesti, le decojesti si le tai felii, la fel si branza. Incingi cuptorul la 175 de grade si introduci tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Te-ai saturat de carnuri, dulciuri, sosuri, combinatii calorice bomba pentru organismul tau? Esti obosita, nu mai ai energie sa gatesti feluri alambicate si pretentioase? Tocmai te-au anuntat prietenii ca vin la cina si nu ai nimic in frigider? Nu-i nimic. Avem un preparat foarte usor de facut, delicios, perfect pentru tine si pentru musafirii tai. Pastele cu verdeturi, un produs specific bucatarie italienesti, ar fi alegerea perfecta. Ingrediente: 500 g de spaghete fierte 200 ml smantana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -aliment deosebite, originara din provincia italiana Emilia Romagna. Numita uneori si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Fierbem cartofii 30-35 minute, sau pana cand, infigand o furculita intr-un cartof, aceasta intra cu usurinta in el. Ii scoatem din apa, ii lasam sa se racoreasca putin, apoi ii curatam. Se paseaza cu telul. Peste cartofii pasati, se adauga toate ingredientele de mai sus (indiferent de ordine), cu exceptia mozzarellei, suncii de Praga si 2-3 linguri de parmezan. Se mixeaza pana obtinem o pasta. Se tapeteaza o forma rotunda cu unt si pesmet. Se pune jumatate din compozitia placintei de cartofi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu sare pana se prepara aluatul. Se bate oul spuma se ... cu furculita, se trece prin aluat si se pune la prajit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cozonacul are pui Dragalasi si deliciosi Cand ii vezi pe loc iti spui: Manca-i-ar mama de pufosi! INGREDIENTE pentru aluat 500 gr faina 260 ml lapte 30 gr drojdie proaspata 50 gr unt la temp camerei 2 linguri zahar 1 ou + 1 albus INGREDIENTE pentru umplutura Cacao/ nesquik Zahar PLAN DE LUCRU muffins din [&] Post-ul MUFFINS DIN ALUAT PUFOS apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Bradut le-a declarat "cele mai bune paste pe care le-a mancat vreodata" si mie asta imi suna a cel mai frumos compliment. Unde mai pui ca este prima oara cand gatesc midii - aha, sunt tot eu, aia care includea midiile in top of dislikes . M-a convins Bradut sa le mai incerc odata in aprilie ce tocmai a trecut si le-am nimerit bine facute, asa ca am prins curaj. Azi am cumparat si am preparat. Dupa pofte, fara retete, fara inspiratie. Se facea in poftele mele ca midiile erau insotite de niste...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
1 pahar ulei, 1 pahar zahar tos, 1 pahar morcovi rasi, coaja de lamiie, praf de copt, 8 linguri faina, vanilie Mod de preparare: Se obtine un aluat destul de consistent din care se pot face prajituri cu diferite umpluturi, branza de vaci, mere, marmelada.
Reţetă de pe www.retete-bune.com