Cauta in 16.330 retete
... biscuiti macinati, apoi se toarna aluatul de pasca. Se incinge cuptorul ... frumos la suprafata. Pasca fara aluat se scoate pe platou si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sant aceleasi ca si pentru aluat de tarte zis "pate sablee ... cand este toata absorbata. Luati aluatul si frecati intre palme, aceasta ... ". Faceti aceasta operatie cu tot aluatul, apoi puneti pe deasupra untul ... fie rapida si lejera. Cand aluatul este omogen, ferm si neted ... ramane 24 ore. Daca pastrati aluatul mai mult de cateva ore ... , cand blatul este rece). Daca aluatul...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... de facut acasa, de inspiratie libaneza. Portii: 2 Timp de preparare: 40 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Kafta sau kofta este denumirea unor preparate arabe din carne tocata sau taiata marunt, amestecata cu mirodenii si ceapa, fripte pe gratar si, mai rar, in tigaie sau la cuptor. Numele vine din persana si se trage din cuvantul kuftan (a bate, a toca, sau chiftele). Cunoscuta sub diverse retete si denumiri in toata lumea araba, kafta este una dintre cele mai iubite preparate libaneze. Portii: 4 Timp de preparare: 1 ora Ingrediente: 1 kilogram carne tocata (vita, miel, oaie sau amestec) 1 ceapa...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cozonacul are pui Dragalasi si deliciosi Cand ii vezi pe loc iti spui: Manca-i-ar mama de pufosi! INGREDIENTE pentru aluat 500 gr faina 260 ml lapte 30 gr drojdie proaspata 50 gr unt la temp camerei 2 linguri zahar 1 ou + 1 albus INGREDIENTE pentru umplutura Cacao/ nesquik Zahar PLAN DE LUCRU muffins din [&] Post-ul MUFFINS DIN ALUAT PUFOS apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... timp de 10 minute, pina cind aluatul se desprinde de mina ... in lighenasul in care s-a preparat aluatul se pun restul de 450 ... in trei parti aproximativ egale. Aluatul de pe masa se modeleaza ... , ca sa nu se deformeze aluatul. Partea neunsa se aduce peste ... indoaie incet nailonul impreuna cu aluatul, incepind chiar din locul unde ... si cealalta parte la fel....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sareaza si se lasa sa stea cu sare pina se prepara aluatul. Se bate oul spuma se amesteca cu uleiul ... cu furculita, se trece prin aluat si se pune la prajit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Autor : Stefan P si Cristina P Dificultatea a fost de a realiza un rozace de cartofi, de a le da o forma reguliera, pentru a-i pune in forma, a trebuit sa-i fierb un pic, dar nu prea mult. Aceasta reteta am gandit-o impreuna cu fiul meu, de aceea l-am trecut ca si cooautor. Ingrediente - pentru 4 mini tarte : - cartofi mari sfaramiciosi pentru piureu - 1 ardei gras verde - 1 ardei gras rosu - 200 g ceapa - sare si piper - 2 linguri de ketchup picant - 4 linguri de ulei - 6 felii subtiri de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... decorate de paste Minunataaaa, atat aluatul cat si umplutura de branza ... , framantam. Putem cerne faina. Din aluat se taie 1/3 pt baza de ... pt impletitura. Intindem cu facaletul aluatul mic pt baza si il ... de crescut pregatim umplutura. Peste aluat, cel care e baza se pun ... 15 min daca mai trebuie. Aluatul este suficient pentru umplutura de ... folosesc jumatate de ingrediente la...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Arayes kafta este o gustare libaneza, calda, extraordinara: o placintica fripta iute la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Adaugati 1 ou, amestecati si framintati aluatul, incorporind cele 2 oua ramase (unul ... unul) si la sfirsit aluatelul. (Aluatul trebuie sa fie suplu si ... cu mixerul si incorporati-l in aluat, avind grija sa se amestece ... din nou o bila si tineti aluatul cel putin 3 ore la frigider sau pina a doua zi. Pentru ca aluatul sa creasca repede, tineti-l pur si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , dupa care se incorporeaza si galbenusurile si se adauga faina pina aluatul devine grod ca cel de clatite, amestecindu-se de sus ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pun in functiune programul pentru aluatul dospit, deci o durata de 1.25 ore. Dupa ce aluatul a fost framantat si a crescut, il depun pe ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... frantuzesc, fie un alt aluat preparat din faina, unt si otet ... peste si se continua astfel pina ce se termina. Se string marginile aluatului si se inchide compozitia in ... la cuptor potrivit. Foaia de aluat se poate asterne intr-o forma ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si faina se face un aluat. Se separa separa ouale. Albusele ... uleiul. Se dau pulpele prin aluat si se pun la prajit pina devin rumene. Se servesc impreuna ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , frecand mereu, pana se desprinde aluatul de pe cratita. Se da ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sparanghelul curatat si taiat in bucati cat un deget se fierbe in apa putin sarata si indulcita si se strecoara. Se amesteca faina cu galbenusul si cu atata bere cat sa obtinem un aluat gros de clatite. Sparanghelul se inmoaie in acest aluat si se rumeneste in mult ulei. - 600 g sparanghel, 1 ou, 500 g faina, bere, sare dupa gust, 3 cuburi de zahar. Pentru prajire: mult ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gustare calda apreciata in restaurantele libaneze din Romania, ras asfour , tradus prin expresia cap de vrabie (nume dat bucatelelor de carne), se prepara din cuburi (sau fasii) de carne, in special de vita, sotate cu ceapa si caramelizate cu suc de rodii. Frageda, aromata, dulce si totodata acrisoara, carnea din ras asfour are un gust unic. [note]In mod ambiguu, denumirea ras asfour face referire si la o supa de linte, necunoscuta in Romania, dar si la orasul algerian Asfour (caz in care...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... apa (in total 250 ml). Aluatul astfel preparat se lasa cateva ... , se pipereaza, se dau prin aluatul de clatite si se prajesc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro