Cauta in 21.294 retete
... vas si am framantat un aluat nu prea legat dar omogen ... post punem ulei) O parte de aluat se lasa asa,cealalta bucata ... jos a tavii si peretii din aluatul fara cacao. Asezam pasta de dovleac si deasupra imbracam cu aluatul cu cacao si scortisoara. Facem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ). Dupa ce creste, se imparte aluatul in doua si se intinde ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
450 g aluat de foi, 100 g gem de caise, 100 g gem de ... Mod de preparare: Se lasa aluatul sa se decongeleze. Se face un cerc din aluat. Se clateste cu apa o forma de tarat ... de tort si se asaza aluatul. Se formeaza o margine ridicata. Se ... intinde jumatate din cantitate pe aluat. Se spala fructele, se taie ... asaza felii de mar peste aluat ca tiglele. Se ung cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. unt, sare, piper; pentru aluat: 250 gr. faina, 250 gr ... si unt se prepara un aluat frantuzesc din care se intinde ... poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge pe mijloc cu ... inveleste totul cu foaia de aluat. Ruloul se pune intr-o tava ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 oua, sare, piper, salata verde Aluatul : 200 g faina, 100 g unt, 1 lingura ... 20-25 cm. Foaia de aluat mai mare decit fundul formei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g svaiter, 2 oua, 150g ciuperci, sare; Aluat frantuzesc: 150 g unt, 150 g faina ... restul de unt. Se prepara aluatul frantuzesc si se intinde o foaie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , de duminica tihnita in familie, minciunele  un soi de gososi mai ... forma  sunt facute dintr-un aluat ce aminteste de cel de ... copt/bicarbonat). Noi va recomandam aluatul cu unt si drojdie. Pentru ... acest punct folosind programul pentru aluat (inclusiv functia de dospire).[/tip ... mijloc in fiecare patrat de aluat (vezi foto), treceti un colt ... pentru a-l innoda la mijloc. Lasati...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... in frigider. Se prepara un aluat de clatite mai gros si ... de somn se trec prin aluatul de clatite si le frigem ... de somn, 2 catei de usturoi, aluat mai gros de clatite, ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , suc de lamaie, ulei, zahar, aluat facut din: 60 grame faina ... de copt Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel ... adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale ... diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se poate pregati din salau, nisetru, morun, somn. Se curata pestele de pielita si de oase. Se taie in bucatele mici cam de 3-4 cm. Se spala, si se da cu sare. Se pregateste un aluat de clatite, se inmoaie fiecare bucatica de peste in aluat, si se frige in untura multa; se serveste cald, ca aperitiv. - Peste dupa preferinta, sare, untura, aluat de clatite. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluat: 420 g.faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura si jumatate ... o lamiie Mod de preparare: Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se bate cu sucitorul sau se loveste de ... lamiie. Se fac trei cocoloase. Aluatul se intinde pe planseta, iar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ciupercile se fierb ca la ciuperci pane si se scurg. Oul, faina si berea se amesteca cu telul, ciupercile se inmoaie in aluat si se prajesc in ulei fierbinte. Se servesc cu orez sau cu sos tartar. - 500 g ciuperci, 1 lingurita de otet. Pentru pane: 1 ou, 100 g faina si atata bere cata sa obtinem un aluat de clatite foarte gros. Pentru prajire: ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mica, bunica ne facea des minciunele sau ciurighele cum li se ... spune la noi in Ardeal. Aluatul este ca si cel de ... esenta de vanilie. Framantam un aluat care trebuie sa fie elastic ... nevoie adaugam lapte caldut. Lasam aluatul acoperit cu un prosop intr ... dubleaza volumul. Intindem o foaie de aluat de cca. 1 cm grosime, pe ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... si framanti pana obtii un aluat elastic, pe care-l lasi sa ... si piper. Intinzi o foaie de aluat, pui compozitia cu ciuperci, apoi ... asezi pe un platou. - Pentru aluat: 300 g faina, 150 g unt, 1/2 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... albusurile batute spuma. Se condimenteaza aluatul cu sare, piper si nucsoara ... intai prin faina, apoi prin aluatul de susan si se prajesc ... cutit de zahar, faina, ulei. Aluatul: 50 g faina, 60 g susan, 80 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... oul s-au absorbit strânge aluatul, înveleste-l în folie alimentara si pune ... Celsius. Dupa o jumatate de ora aluatul se întinde între doua foi ... de deasupra si se pune aluatul în tava dorita, tapetata înainte cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ânta doar putin. Se lasa aluatul la dospit o jumatate de ora ... framânta bine pâna când aluatul absoarbe uleiul. Se lasa din ... de grade Celsius. Se împarte aluatul, se întinde fiecare bucata de aluat foarte bine cu sucitorul pentru a forma un cerc mare si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Romania, in mod traditional, din aluatul de paste se faceau taietei. Se intindea o foaie subtire din aluat, se rula asemeni unei clatite ... foii intinse, grosimea de grosimea aluatului, iar latimea de taietura finala ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cu mere ;) Ingrediente: - 1 pachet de aluat congelat, tip foitaj (500 g.) - 10 ... Mod de preparare: Se scoate aluatul din congelator cu cca. 10 ... oul si se ung marginile aluatului cu albus. Pe fiecare patrat ... mar): Se pliaza marginile de aluat astfel incat sa o cuprinda: Galbenusul ... din frigider) si se unge aluatul. In spate se observa si ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins; cind este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza usor. Din faina si unt se prepara un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie lunga cit tava si lata cit sa poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge pe mijloc cu pasta de ficat, deasupra se asterne
Reţetă de pe www.eculinar.ro