Cauta in 21.294 retete
... ânta doar putin. Se lasa aluatul la dospit o jumatate de ora ... framânta bine pâna când aluatul absoarbe uleiul. Se lasa din ... de grade Celsius. Se împarte aluatul, se întinde fiecare bucata de aluat foarte bine cu sucitorul pentru a forma un cerc mare si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , piper, ulei, un pachet de aluat frantuzesc congelat. Preparare : carnea de ... . Inveleste carnea in foaia de aluat, lipind cat mai bine capetele ... cu unt din besug, unge aluatul cu ou batut si da ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa. Framantam si obtinem un aluat sfaramicios, dar omogen care in ... pentru cel putin 3 ore. Impartim aluatul in 6. Presaram masa de lucru ... margarina si presam marginile . Indepartam aluatul care depaseste forma. Si intepam ... se umfle la copt. Daca umplutura va trebui coapta atunci umplem imediat si dam la cuptor. Daca umplutura este rece coacem doar aluatul.In mod ......
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se poate pregati din salau, nisetru, morun, somn. Se curata pestele de pielita si de oase. Se taie in bucatele mici cam de 3-4 cm. Se spala, si se da cu sare. Se pregateste un aluat de clatite, se inmoaie fiecare bucatica de peste in aluat, si se frige in untura multa; se serveste cald, ca aperitiv. - Peste dupa preferinta, sare, untura, aluat de clatite. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluat: 420 g.faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura si jumatate ... o lamiie Mod de preparare: Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se bate cu sucitorul sau se loveste de ... lamiie. Se fac trei cocoloase. Aluatul se intinde pe planseta, iar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Merele in aluat sfaramicios constituie un desert usor si delicios, pe ... sa o savureze la scoala. Ingrediente Aluat: - 125 g faina; - 125 g zahar brun ... de scortisoara; - 125 g de unt. Umplutura: - 6 mere; - o jumatate de lamaie; - 75 ... amesteca cu mixerul ingredientele pentru aluat, pana la omogenizare. Cuptorul se ... prealabil, dupa care se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie ......
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Ciupercile se fierb ca la ciuperci pane si se scurg. Oul, faina si berea se amesteca cu telul, ciupercile se inmoaie in aluat si se prajesc in ulei fierbinte. Se servesc cu orez sau cu sos tartar. - 500 g ciuperci, 1 lingurita de otet. Pentru pane: 1 ou, 100 g faina si atata bere cata sa obtinem un aluat de clatite foarte gros. Pentru prajire: ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lapte praf degresat(skim milk) Umplutura de mere: 1 mar 2 linguri de ... adaugam si stafidele si scortisoara. Aluatul eu l-am facut la masina ...
Reţetă de pe bucataria-gabrielei.blogspot.com
... si framanti pana obtii un aluat elastic, pe care-l lasi sa ... si piper. Intinzi o foaie de aluat, pui compozitia cu ciuperci, apoi ... asezi pe un platou. - Pentru aluat: 300 g faina, 150 g unt, 1/2 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru umplutura 150 gr zahar 100 gr unt de arahide 4 linguri unt esenta de vanilie Pentru aluat 220 gr de faina 90 ... 2 oua chocolate chips Ingredientele din umplutura amestecati-le si faceti o pasta ... speciala si puneti 1-2 linguri de aluat. Apoi cate o biluta din pasta ... completati cu inca 2-3 linguri de aluat. La final presarati peste ele ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... albusurile batute spuma. Se condimenteaza aluatul cu sare, piper si nucsoara ... intai prin faina, apoi prin aluatul de susan si se prajesc ... cutit de zahar, faina, ulei. Aluatul: 50 g faina, 60 g susan, 80 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu scortisoara, 1 esenta migdale. Pentru umplutura de fructe confiate: 200g fructe ... tripleaza volumul, maxim o ora. 3. Pentru umplutura de nuci-se incalzeste laptele ... , numai bune de folosit ;-) 5. Pentru umplutura de fructe confiate: se taie ... scapat ieftin aici ;-) 6.Dupa ce aluatul si-a triplat volumul, se rastoarna ... dreptunghiulara si vom presara fiecare umplutura in parte. 7. Fiecare...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... Romania, in mod traditional, din aluatul de paste se faceau taietei. Se intindea o foaie subtire din aluat, se rula asemeni unei clatite ... foii intinse, grosimea de grosimea aluatului, iar latimea de taietura finala ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cu mere ;) Ingrediente: - 1 pachet de aluat congelat, tip foitaj (500 g.) - 10 ... Mod de preparare: Se scoate aluatul din congelator cu cca. 10 ... oul si se ung marginile aluatului cu albus. Pe fiecare patrat ... mar): Se pliaza marginile de aluat astfel incat sa o cuprinda: Galbenusul ... din frigider) si se unge aluatul. In spate se observa si ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins; cind este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza usor. Din faina si unt se prepara un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie lunga cit tava si lata cit sa poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge pe mijloc cu pasta de ficat, deasupra se asterne
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cea mai raspandita reteta de aluat , in Moldova. Reteta ne vine ... . Daca doresti sa prepari acest aluat cu drojdie, inseamna ca se ... , cat o nuca de mare. Acest aluat se prepara extrem de usor ... . fara drojdie am expus acest aluat pe la inceputul blogului. Dar ... expune din nou. Din acest aluat se formeaza diferite forme de ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... apucat de treaba. Ingrediente: - 200 g foietaj - 350 g fructe de padure - 50 ... - 2 linguri smantana dulce Ingrediente pentru aluat sfaramicios: - 110 g faina - 90 g unt ... intai am inceput cu pregatirea aluatului sfaramicios : faina se pune intr ... migdale. Am amestecat pana am obtinut un aluat cu aspect granulos. Aluatul l-am pus la frigider pentru 2 ore. Intre timp am preparat ... tava de...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... sa se zvante pana faceti aluatul. Spargeti ouale intr-un vas ... cu telul pentru a obtine un aluat subtire de clatite. Incingeti uleiul ... ). Treceti florile de salcam prin aluat, tinandu-le de codita. Rumeniti ... absorbanta. Florile de salcam in aluat se servesc calde sau la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
AICI AVETI PRIMA ETAPA AICI AVETI A DOUA ETAPA CARACTERISITCA ALUATULUI PENTRU COZONAC MOLDOVENESC: Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... multe variante pentru a face un aluat pentru tarta . Daca avem ingrediente ... loc de 2 linguri de apa, aluatul devine mai rezistant si impermeabil. Ingrediente pentru o tarta, 400 g de aluat sau 8 tartelette : - 250 g faina - 125 ... apa rece, amestecati pana cand aluatul devine suplu si omogen. Aceasta ... trebuie sa depaseasca 5-7 minute. Daca aluatul este prea mult framantat, dupa ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com