Cauta in 16.331 retete
Într-o cratita se pun cele 6 linguri de zahar si se lasa la foc mic pâna se caramelizeaza. Când e gata, distribuim zaharul topit pe peretii vasului si lasam la racit. Între timp batem ouale cu zaharul pâna se face spuma si apoi se adauga laptele si aromele. Compozitia se toarna peste zaharul caramelizat si se da la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora. Este foarte important ca din când în când sa verificam cu o furculita daca s-a întarit si o putem scoate când e gata rumenita....
Reţetă de pe retete.eva.ro
- gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece; - cu un cutit zimtat decupam capacele din fiecare ou de ciocolata; - le asezam intr-un cofrag fiindca au stabilitate mai buna, iar capacelele le punem deoparte; - crema de mascarpone o punem intr-un vas, adaugam zahar dupa gust, coaja rasa de la o lamaie, 2 plicuri zahar vanilat si o amestecam cu mixerul pana la omogenizare 1-2 minute; - frisca o batem spuma si apoi o adaugam la crema de mascarpone; - punem vasul cu gelatina inmuiata pe foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Si pentru ca talentul meu culinar trebuia sa vina de undeva, astazi va las sa trageti cu ochiul in bucataria mamei mele. Pozele sunt ceva mai vechi, dar suficient de graitoare :) PS1 eu nu am nici pe departe aceasi rabdare pentru ornare! PS2 daca vreti retetele poate o rugam frumos sa ni le si dezvaluie! ;)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Luni - Avgolemono - supa traditionala greceasca cu ou Marti - Gyros de pui Miercuri - Macaroane cu branza romanesti Joi - Ciorba de peste Vineri - Salata de ton cu porumb si rosii Sambata - Supa-crema de cartofi colorata Duminica - Friptura irlandeza de pui cu mustar Mic-dejun - Oua Florentine Gustari Melcisori cu pesto Ciuperci la gratar Lista de cumparaturi Lactate Smantana Unt Telemea de oaie Telemea de vaca Parmezan Conserve Pasta de tomate 2 conserve de ton 1 conserva de porumb Legume &...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Acum ceva timp am publicat cateva poze de aperitive facute de mama, cu promisiunea ca ne va dezvalui retetele. Vi le redau mai jos cu precizarea ca desi sunt foarte simple, reusita lor tine de imaginatie si ornare! :) Tortulet aperitiv Cascaval Sunca Crema unt Ardei rosu si verde taiat cubulete Patrunjel uscat (Kotanyi) Se taie o roata subtire de cascaval, special ales sa fie de aceasi circumferinta cu sunca. Apoi se asambleazain urmatoarea ordine: cascaval, crema de unt, ardei rosu, sunca,...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 lingura de faina se opareste cu tot uleiul care a fost pus la fiert cu putin lapte, apoi se adauga smintina. In alt vas, se freaca galbenusurile cu zahar pina se albesc, dupa care se adauga drojdia frecata cu putin zahar, apoi se adauga si restul ingredientelor peste galbenusurile cu zahar si faina oparita cu laptele. Toate la un loc se framinta timp de o ora, dupa care se lasa sa creasca intr-un mediu mai calduros. Se portioneaza aluatul, dupa care se intinde o foaie potrivit de groasa, ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , apoi, se taie in 12-13 felii.In continuare, galustele se ... , 50 g gris, 50 g faina, 12-13 prune, sare, 50 g pesmet, untdelemn ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocata de pui (eu o toc acasa la robot, dar exista si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... macelarie, nestiind ce e; am vazut acasa ca luasem o pulpa superioara-buna ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Mod de preparare blat: Incalziti cuptorul. 1.Separati albusurile de galbenusuri. 2.Cu mixerul bateti albusurile cu sarea si apa pana devin spuma,apoi adaugati zaharul si zaharul vanilat si mixati pana ce zaharul se dizolva complet. 3.Adaugati galbenusurile si la final faina amestecata cu cacao si praful de copt. 4.Puneti compozitia uniform intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei si coaceti timp de 10-15 minute la 180 grade. Mod de preoparare crema de iaurt 1.Taiati ananasul si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate Ingredientele umede Si uscate se pun in bolul robotului MasterChef Gourmet de la Tefal. Se fixeaza paleta de mixat si se seteaza robotul la viteza 3. Intre timp, se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se pregateste tava de briose. Compozitia rezultata se pune tava, peste care se Adauga fructele. Fiecare briosa sa umple 3/4, astfel încât sa aiba loc sa creasca. Se seteaza cuptorul la 175 de grade si Se introduce tava pentru 30-35 minute. Briosele sunt gata Când au trecut testul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sunt ,,Ionela Nicoleta Manea" si ,,Simona Florescu". Le felicitam si le ... pentru participare! CONCURS! La gradinita, acasa si oriunde in alta parte ...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... Speranta, 9. Dana Lazea, 10.Badea Simona Gabriela, 11.Maria Ene, 12. Irina Dumitrascu, 13. Trica Viorica, 14. Oana Maria ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... . Anton Marilena 11. susana marc 12. ene maria 13. GHIZDAVU IULIANA SIMONA 14. Mihalcea Ana-Maria 15. CRISTINA-ELENa ANTOHE ... HOSSU 47. Molnar Cecilia 48. simona mihalache 49. smaranda elena ditza ... 112. hornyak claudia 113. Badea Simona Gabriela 114. PicincuHobjilaq Viorica 115 ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... drag sa incercati sa faceti acasa aceasta branza. Cu aceasta ocazie ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... o data.Dar pana la ora 13:30 l-am devorat pe tot ... a rezista asa ca m-am intors acasa dupa jumatate de ora. Pe ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
... Pe 13 martie am dat startul primului concurs Pofta vine gatind ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... stirilor sportive de la Prima Tv si Christian Sabbagh,realizatorul rubricii ... de stiri de la Prima TV, ne-a impartasit o minunatareteta libaneza, foarte ... stirilor sportive de la Prima TV, a facut o pasiunepentru laptele de pasare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro