74444american cherry pie
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se pastreaza rosiile cherry, rosii cherry conservate, cum se pun ro iile cherry la murat, frigaruie cu mozzarella rosii cherry si sos de busuioc, rosii cherry piept pui, dulceta de cherry verzi reteta, wild cherry, cherry, rosii cherry, dulceta de cherry verzi cum se prepara
Se taie rosiile in doua si se storc astfel incat miezul apos cu seminte sa iasa afara. Se scoate miezul cu olingurite. Se pun rosiile si restul ingredientelor pentru pesto siciliano,fara ulei, intr-un blender si se marunteste totul bine. Se adauga uleiul si se mixeaza pana obtineti o pasta. Se adauga sare dupa gust . Se fierb pastele in multa apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg pastrand cateva linguri de apa(5-6) . Se pune apa intr-un bol si peste ea pastele scurse....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu am facut 2 aperitive ,"arici teposi",pentru a infinge betisoarele de bambus am folosit ananas ca e frumos ca decor,puteti folosi si portocala mai mare sau pepene galben .. Spalati legumele si fructele ,taiati cuburi mai mari sau rondele ,de exemplu castravetii rondele cu ajutorul unei forme de inimioara sau zimtata ca da frumos ca decor ,la fel si cu ardeii ,sau cuburi mai mari ,;mozzarela ,rosiile si maslinele si strugurii le lasati asa..apoi infingeti cate una pe fiecare bat pana...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cuburi. Fierbem ouale, le curatam si le taiem in sferturi. Rosiile si castravetii ii taiem felii. Ceapa rosie se taie fideluta.Salata o rupem cu mana. Adaugam maslinele si bucatile de ton. Facem un dressing din ulei de masline, otet din vin, sare si piper si asezonam salata. In mod normal salata nicoise contine si ansoa si fasole verde, noua insa nu ne plac nici una nici alta asa ca am renuntat la ele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se toaca ceapa marunt ,se pune la calit si se lasa sa se raceasca. Se spala orezul si se pune la foc mic pentru 10 minute , dupa care se lasa sa se raceasca.Verdeturile se spala, se toaca marunt si se adauga totul peste carnea tocata.Se adauga bulionul, sarea si piperul, se amesteca si ne pregatim sa rulam sarmalutele. Pe fundul oalei se pun frunze de vie, cateva cotoare de leustean si patrunjel verde, un rand de sarmale si cateva rosii chery si tot asa pana terminam sarmalele. Deasupra se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pt focaccia:Punem faina si drojdia intr-un castron mare impreuna cu 5g sare. Adaugam 45ml ulei de masline si 450ml apa calduta. Amestecam cu mana pana obtinem un aluat moale, adaugand apa calduta daca aluatul pare uscat. Punem aluatul pe o suprafata presarata cu faina si framantam timp de 10 min pana devine elastic. Punem apoi aluatul intr-un castron uns cu ulei si il acoperim cu folie de plastic unsa cu ulei. Lasam castronul intr-un loc cald aprox 1 ora, pana cand aluatul creste cam de 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se gatesc conform instructiunilor de pe ambalaj. Rosiile se spala si se taie în patru. Usturoiul se curata si se taie marunt. Într-o tigaie mai înalta sau o oala se pune putin ulei de masline la încalzit, apoi se pune usturoiul si dupa câteva secunde se adauga rosiile. Se pune sare si se lasa sa fiarba la foc mediu timp de 20 de minute. Înainte de a lua tigaia de pe foc, se pun si frunzele de busuioc, se gusta si se condimenteaza cu sare si piper daca mai este nevoie. Pastele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Umple pe jumatate cu apa o cratita nonaderenta si lasa sa dea în clocot. Adauga pastele si lasa-le sa fiarba timp de 8 minute, amestecând din când în când. Adauga floretele de broccoli în apa si mai lasa la fiert doua minute. Scurge pastele si broccoli de apa si clateste-le cu apa rece într-o sita. Pune pastele si broccoli în cratita, adauga rosiile, crevetii, uleiul, fulgii de chilli si asezoneaza. Lasa pe foc timp de 2-3 minute, amestecând cu doua spatule de lemn, pâna când...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare rondele de rechin: Se spala pestele ,se usuca cu un prosop de bucatarie,se sareaza si se condimenteaza. Incingem uleiul de masline intr-o tigaie de teflon si punem pestele la prajit ,la foc mic ,pe ambele parti pana se rumeneste usor. Carnea este foarte suculenta si aromata. Mod de preparare relish: Adauga in tigaie curata 1 lingura de ulei de masline si caleste rosiile si ceapa verde timp de un minut.Pune zaharul si stropeste cu otet de vin.Lasa tigaia la foc mare un minut...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele curatat si spalat foarte bine il frecam cu sare de mare atat la interior, cat si la exterior. Condimentam cu putin piper, apoi ii umplem cu cateva jumatati de rosii, niste ace de rozmarin, putina coaja rasa de lamaie. Intr-un vas termorezistent punem restul de rosii si masline, pastravii, uleiul si vinul. Punem printre rosii restul de rozmarin si acoperim vasul. Dam vasul la cuptor la 200°C timp de 20 minute acoperit, apoi inca 15-20 minute fara sa fie acoperit
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune într-o tigaie ulei de masline la încins. Când e bine încins, adauga usturoiul, chili, caperele si patrunjelul. Lasa câteva minute, pâna încep sa prinda putina culoare. Adauga feliile de hering file în tigaie si lasa pe foc 2 minute. Vor începe sa se desfaca în bucatele, dar nu te îngrijora. Adauga rosiile si stoarce zeama unei lamâi. Transfera pastele fierte direct în tigaie, împreuna cu putina apa în care au fiert. Adauga untul si amesteca totul în tigaie. Asezoneaza cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele în apa cu sare si se lasa la racit. Dupa ce s-au racit pastele se amesteca bine cu restul ingredientelor si se orneaza cu frunze de busuioc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie si se lasa putin la rece. Poti sa adaugi si 3-4 linguri de mazare congelata pentru a obtine un pateu mai consistent cu grasimi sanatoase si proteine vegetale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressing: Amestecam 150 g iaurt slab cu o lingura de mustar bun,o lingura cu zeama de lamaie,o lingura ulei de masline si marar tocat fin. Mod de preparare: Spalam bine legumele si le taiem in fasii lungi,subtiri.Le presaram cu sare(putina),adaugam maslinele si telemeaua de vaca taiata in cubulete. Turnam dressingul si servim minunata salata!:) Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se fierb al dente, se scurg si se clatesc putin cu apa rece. Se adauga peste paste castravetii, rosiile, maslinele, ceapa rosie si brânza feta. Stropeste cu dressing si amesteca bine toate ingredientele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun ingredientele de mai sus pe betele speliale pentru frigarui,se da sare,se condimenteaza dupa preferinte,apoi se frig.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rosiile taiate pe jumatate se calesc în ulei, peste ele adaugându-se usturoiul taiat, ardeiul maruntit si rozmarinul rupt în crengute mici. Aceste legume se lasa pe foc pâna când rosiile s-au înmuiat, însa în paralel se fierb pastele în apa cu sare. Peste sosul de rosii obsinut se toarna otetul balsamic, smântâna si se farâmiteaza ricotta. Toata aceasta compozitie se amesteca bine cu pastele fierte si se condimenteaza cu sare si cu piper. Pastele se servesc fierbinti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 220ºC/gaz 7. Asaza ardeii, ceapa, rosiile si maslinele într-o tava încapatoare si da-le la cuptor 15 minute, pâna se înmoaie si se rumenesc usor. 2. Adauga passata, asezoneaza si formeaza printre legume 4 spatii mici, în care asaza fileurile de peste. Mai da la cuptor 15 minute, pâna când se patrunde codul. Presara busuiocul si serveste cu pâine crocanta, dupa preferinta. 3. V.N. per portie: 284 kilocalorii, 37g proteine, 3g grasimi, 1g grasimi saturate, 27g...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se desface conserva de ton, se pune la scurs dupa care se curata telina, se da prin razuitoarea mica, ceapa se toaca rondele, maslinele sa fie fara samburi , se taie rondele, rosiile se spala si se lasa intregi, avocado este taiat in jumatate dupa care i se scoate samburele. . Se amesteca ceapa maslinele ,tonul si telina cu maioneza dupa care se adauga dupa gust sare si piper si se umple avocado. La sfarsit ca ornament putem pune oua fierte ,rosii chery si un fir de patrunjel.si lamaia care...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem legumele felii . Le asezonam cu sare si piper, punem ulei de masline si amestecam pana se omgenizeaza compozitia. I
Reţetă de pe retete.eva.ro
Framantati faina, untul si 1/2 lingurita sare. Formati o sfera din aluat, infasurati-l in folie alimentara si lasati-l cca. 30 de minute la frigider. Pregatiti broccoli si rupeti-l buchetele, apoi taiati-i cotoarele marunt. Puneti totul in apa cu sare si fierbeti cca. 5 minute, apoi scurgeti-le bine. Incingeti cuptorul la 200
Reţetă de pe www.eculinar.ro