Cauta in 18.725 retete
... preparare: Se aleg ardei mari, cat mai rotunzi, de preferinta si ... si se toarna apa, atat cat sa-i acopere.Se pune cratita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se poate servi atat calda cat si rece.Daca doriti sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ), o ceasca lapte batut (iaurt), zahar, 1 praf de copt, faina cat cuprinde, 1.5 kg mere, marmelada, scortisoara, zeama de lamaie, zahar vanilat Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mari, un morcov mare, un kg de carne tocata de vita ... . Se pune in fiecare patratel cate o lingurita de umplutura, se unesc ... bune cu bere, atat calde, cat si reci. Daca se pune ... , 2 lingurite de zahar si faina cat cuprinde sa fie o coca buna ... : 4 cepe mari, un morcov mare, 1 kg carne tocata de vita (sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... porc fara os de circa 1-1-5,kg, 1/2 kg carne cruda tocata (sau mai mult, in functie de cata pulpa ai), 4-5 oua fierte tari ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gr sepie, 8 gambe, 4 langostine, 12 midii proaspete, 2-3 stridii proaspete, o lingurita boia ... de usturoi, supa de peste (cat este necesar, aproximativ dublu decat ... gambele si langostinele pastrate si midiile si stridiile si se mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se poate servi atat calda cat si rece.Daca doriti sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. rasol sau piept, 2 cepe, putin usturoi, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1/2 buc. telina, sare, varza dulce, apa cat sa acopere carnea in oala ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si urmiazi: Ingrediente: 5 praji dodoliti 1/2 kg carne tocata (amestec din vita ... si maslinele, completati cu apa cat sa poata fierbe nestingherite si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... din fata, coaste, git, picioare, cat mai multe oscioare, maruntaie, 1 farfurie ... marunt, 30 gr. pesmet fin, 1/2 kg unt proaspat, sare, piper Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingredientele pentru foi se amesteca in ordinea data apoi la lasa ca sa se aseze jumatate de ora . Intre timp se amesteca ingredientele pentru compozitie . Dupa jumatate de ora se imparte pasta pentru foi in 4 parti egale ; se ia fiecare bucata , se ,,intinde ,, bine cu sucitorul si se umple cu compozitia de branza , punandu-se apoi intr-o tava unsa bine cu ulei . Placinta se pune la cuptorul bine incins timp de 50 minute , se presara zahar vanilat apoi se serveste calda . Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am framantat un aluat pana s-a desprins de pe degete si l-am lasat la crescut. Intre timp se curata merele si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pun la calit cu zahar si scortisoara. Se lasa la racit si se adauga nuca. Aluatul se imparte in 2 parti. Fiecare parte se intinde pe masa infainata, intr-o foaie nu foarte groasa, cca 0,5 cm. Se acopera cu merele calite Ruloul obtinut se pune intr-o tava unsa cu ulei si se lasa din nou la crescut, la loc caldut. Dupa ce si-a dublat volumul se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare : Intr-un castron mixam ouale cu zaharul pana se dizolva apoi adaugam,pe rand, celelalte ingrediente si amestecam bine pana obtinem un aluat legat . Acest aluat il impartim in 4 parti egale si coacem foi pe fundul unei tavi unse cu ulei sau margarina . Foile se intind destul de usor pentru ca acest aluat poate fi “carpit” direct pe fundul tavii. Se infaineaza coca ca s-o putem intinde usor cu sucitorul si se baga la cuptorul preincalzit ,la foc mediu, pana capata o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca iaurtul cu ceasca de ulei cu ouale , sarea si faina, din compozitia astfel obtinuta se fac bilute de marimea unei nuci, apoi se intind in foi subtiri. Se ia foaie cu foaie si se unge cu jumatate de lingura de ulei fiecare si se pun una peste alta. Intre timp se face compozitia de carne , se amesteca toate ingredientele si din compozitia obtinuta se ia cu lingura si se pune astfel: foile puse in prealabil una peste alta se impacheteaza prima data in jumate se obtine astfel un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul: se pune intr/un castron faina, se face o gaura in mijloc si se pun apa minerala cu uleiul, sarea, vanilia. Se amesteca cu un tel pana cand devine ca o smantana, se adauga bicarbonatul stins cu otet, apoi se framanta cu mana, pana cand se obtine un aluat potrivit de tare. Se lasa 1 ora la frigider. Apoi se scoate, se imparte in doua, se intinde prima foiae, se adauga umplutura, se pune a doua foaie. Se da la cuptorul incins in prealabil timp de cca 40 min . Umplutura: Merele date...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Doua foi,o umplutura generoasa de mere dulci si aromate,este prajitura clasica facuta in casa de bunicile noastre.De la ele am invata-o si ne place si noua. Oare cui nu-i place o prajitura ca asta? Merele curatate de coaja se dau pe razatoare se calesc impreuna cu zaharul si apoi se adauga scortisoara. Galbenusurile se freaca bine cu untul si zaharul. Se adauga laptele si apoi faina cu praful de copt.Se imparte aluatul in doua parti egale si se intind doua foi.Se aseaza prima foaie in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Facem foaia in felul urmator: amestecam margarina cu zaharul si ouale, dupa ce s-a topit zaharul si s-a format ca o spuma adaugam laptele, apoi faina si praful de copt. Cand foaia este gata o punem intr-o folie si o punem la frigider jumatate de ora dupa care incepem sa curatam merele. Le scoatem mijlocul si le taiem ca sa obtinem niste cercuri. Intindem foaia intr-o forma rotunda si punem un strat de mere, zahar, arome si un praf de gris. Adaugam apoi prunele, iar cercuri de mere, arome si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se stinge bicarbonatul si amoniacul in iaurt, si se amesteca cu oul. Se adauga celelalte ingrediente si se amesteca bine. La final se adauga faina si se framanta pana se ia coca de pe maini. Se amesteca branza cu zaharul, zaharul vanilat, stafidele, cojile de lamaie, esenta de rom si galbenusurile. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca cu branza prin rasturnare. Se imparte coca in 2 parti si se fac 2 foi pe masa tapetata cu faina. Se aseaza in tava unsa cu unt sau margarina pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro