1 kg midii pret cat costa
Pagina 4 din 5
... . Se poate servi atat calda cat si rece.Daca doriti sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se poate servi atat calda cat si rece.Daca doriti sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... porc fara os de circa 1-1-5,kg, 1/2 kg carne cruda tocata (sau mai mult, in functie de cata pulpa ai), 4-5 oua fierte tari ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si urmiazi: Ingrediente: 5 praji dodoliti 1/2 kg carne tocata (amestec din vita ... si maslinele, completati cu apa cat sa poata fierbe nestingherite si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Ingredientele pentru foi se amesteca in ordinea data apoi la lasa ca sa se aseze jumatate de ora . Intre timp se amesteca ingredientele pentru compozitie . Dupa jumatate de ora se imparte pasta pentru foi in 4 parti egale ; se ia fiecare bucata , se ,,intinde ,, bine cu sucitorul si se umple cu compozitia de branza , punandu-se apoi intr-o tava unsa bine cu ulei . Placinta se pune la cuptorul bine incins timp de 50 minute , se presara zahar vanilat apoi se serveste calda . Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am framantat un aluat pana s-a desprins de pe degete si l-am lasat la crescut. Intre timp se curata merele si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pun la calit cu zahar si scortisoara. Se lasa la racit si se adauga nuca. Aluatul se imparte in 2 parti. Fiecare parte se intinde pe masa infainata, intr-o foaie nu foarte groasa, cca 0,5 cm. Se acopera cu merele calite Ruloul obtinut se pune intr-o tava unsa cu ulei si se lasa din nou la crescut, la loc caldut. Dupa ce si-a dublat volumul se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare : Intr-un castron mixam ouale cu zaharul pana se dizolva apoi adaugam,pe rand, celelalte ingrediente si amestecam bine pana obtinem un aluat legat . Acest aluat il impartim in 4 parti egale si coacem foi pe fundul unei tavi unse cu ulei sau margarina . Foile se intind destul de usor pentru ca acest aluat poate fi “carpit” direct pe fundul tavii. Se infaineaza coca ca s-o putem intinde usor cu sucitorul si se baga la cuptorul preincalzit ,la foc mediu, pana capata o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca iaurtul cu ceasca de ulei cu ouale , sarea si faina, din compozitia astfel obtinuta se fac bilute de marimea unei nuci, apoi se intind in foi subtiri. Se ia foaie cu foaie si se unge cu jumatate de lingura de ulei fiecare si se pun una peste alta. Intre timp se face compozitia de carne , se amesteca toate ingredientele si din compozitia obtinuta se ia cu lingura si se pune astfel: foile puse in prealabil una peste alta se impacheteaza prima data in jumate se obtine astfel un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul: se pune intr/un castron faina, se face o gaura in mijloc si se pun apa minerala cu uleiul, sarea, vanilia. Se amesteca cu un tel pana cand devine ca o smantana, se adauga bicarbonatul stins cu otet, apoi se framanta cu mana, pana cand se obtine un aluat potrivit de tare. Se lasa 1 ora la frigider. Apoi se scoate, se imparte in doua, se intinde prima foiae, se adauga umplutura, se pune a doua foaie. Se da la cuptorul incins in prealabil timp de cca 40 min . Umplutura: Merele date...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Doua foi,o umplutura generoasa de mere dulci si aromate,este prajitura clasica facuta in casa de bunicile noastre.De la ele am invata-o si ne place si noua. Oare cui nu-i place o prajitura ca asta? Merele curatate de coaja se dau pe razatoare se calesc impreuna cu zaharul si apoi se adauga scortisoara. Galbenusurile se freaca bine cu untul si zaharul. Se adauga laptele si apoi faina cu praful de copt.Se imparte aluatul in doua parti egale si se intind doua foi.Se aseaza prima foaie in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Facem foaia in felul urmator: amestecam margarina cu zaharul si ouale, dupa ce s-a topit zaharul si s-a format ca o spuma adaugam laptele, apoi faina si praful de copt. Cand foaia este gata o punem intr-o folie si o punem la frigider jumatate de ora dupa care incepem sa curatam merele. Le scoatem mijlocul si le taiem ca sa obtinem niste cercuri. Intindem foaia intr-o forma rotunda si punem un strat de mere, zahar, arome si un praf de gris. Adaugam apoi prunele, iar cercuri de mere, arome si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se stinge bicarbonatul si amoniacul in iaurt, si se amesteca cu oul. Se adauga celelalte ingrediente si se amesteca bine. La final se adauga faina si se framanta pana se ia coca de pe maini. Se amesteca branza cu zaharul, zaharul vanilat, stafidele, cojile de lamaie, esenta de rom si galbenusurile. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca cu branza prin rasturnare. Se imparte coca in 2 parti si se fac 2 foi pe masa tapetata cu faina. Se aseaza in tava unsa cu unt sau margarina pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se iau prunele si se fierb in apa cu zahar pana cad de pe sambure si apa devine ca un sos , separat se face mamaliga , se mananca cu mamaliga.e super bun o reteta ce o mancam la tara in moldova :)
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un castron mare se pune faina, drojdia, sarea si se omogenizeaza. In mijloc se face o gaura si se toarna vinul treptat amestecand cu o lingura de lemn. Aluatul il impartim in doua bucati din care vom intinde doua foi. Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei pentru a o putea intinde pe foaie. Jumatate din cantitatea de margarina o intindem pe o foaie si cealalta pe a doua foaie. Trebuie sa pastram si vreo doua linguri de margarina ca sa ungem placinta pe deasupra la final. Dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
La aluat se amesteca toate ingredientele pana rezulta o coca potrivit de tare, se lasa o jumatate de ora la frigider, se intind doua foi, se aseaza prima in tava unsa cu margarina, se presara pesmet, dupa aceea merele preparate, se intinde cealalta foaie, se inteapa usor cu furculita si se da la cuptorul incins, cca. 1 h, la foc potrivit. La inceput coca iese putin crocanta, dupa ce sta o zi se mai inmoaie, insa mie imi place cand este crocanta. S-a mancat pana la ultima bucatica, sa mai fi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Facem foaia in felul urmator: amestecam margarina cu zaharul si ouale, dupa ce s-a topit zaharul si s-a format ca o spuma adaugam laptele, apoi faina si praful de copt. Cand foaia este gata o punem intr-o folie si o punem la frigider jumatate de ora dupa care incepem sa curatam merele. Le scoatem mijlocul si le taiem ca sa obtinem niste cercuri. Intindem foaia intr-o forma rotunda si punem un strat de mere, zahar, arome si un praf de gris. Adaugam apoi prunele, iar cercuri de mere, arome si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: -6 albusuri,6 linguri apa,se bat spuma si se adauga apoi 6 linguri zahar si galbenusurile. Se pun pe rand 12 linguri faina si un praf de copt,se amesteca usor. Se unge tava cu unt si se intind in strat biscuitii macinati,apoi se pun merele rase si amestecate cu zahar si scortisoara,necalite si nestoarse de zeama(zeama va inmuia biscuitii). Peste stratul de mere intindem uniform blatul si coacem la foc mediu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca am dreptate. Ingrediente: - 1 kg cartofi - 1 kg carne tocata (de preferat ... si-i fierbem al dente (adica cat sa patrunda furculita in ei ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... si fara multa munca. Ingrediente: - 1 kg carne de miel (eu am ... i-am sarat, nu mult, asa cat sa prinda gust. A fost o masa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de ea :) Si nu, nu pretind ca am inventat eu casul ... cascaval moale, pentru ca indiferent cat de groasa e crusta, tot va ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com