Cauta in 141.191 retete
... putin cimbru uscat o bucatica de cascaval cateva linguri cu smantana Mod ... , in functie de cat de sarata este branza), piper, nucsoara rasa ... din cuptor presara deasupra putin cascaval ras si las-o la cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor. Sarati si piperati dupa gust. 2 Ungeti bucatile de peste cu maioneza. 3 Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza. 4 Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor. 6 Se serveste stropit cu suc de lamaie. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Informatii Timp necesar: 120 minute Saratele/saleuri Ingrediente 250g margarina 250 ... rasa sare 1 ou mac / chimen / cascaval ras Mod de preparare 1 Se ... dupa preferinta mac / chimen / susan / cascaval ras . Se taie cu dosul ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... , 30 g faina, 30 g unt, 50 g cascaval ras sau brinza telemea rasa ... clocotita (cit sa-i cuprinda) putin sarata si se fierb circa 15 ... presara brinza telemea rasa sau cascaval ras.Daca nu se pune ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 500 g macaroane, 1 pahar cascaval sau brinza rasa, 4 oua, 1 pahar zahar ... sau taitei), in apa usor sarata, cu grija sa nu iasa ... unt si se presara cu cascaval sau cu brinza rasa. Se ... rumenesc (in budinca se poate pune numai cascaval sau numai zahar ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... jumatate brinza de burduf, sau cascaval, 4 oua mari sau 5 oua mijlocii ... brinza nu a fost suficient de sarata, compozitia se sareaza inainte de ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... feliile de paine prin lapte sarat, se unge o parte cu amestecul ... mancare de ciuperci si sos de cascaval. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... condimentele. Daca sunca este prea sarata, nu se mai adauga sare ... fierbinte si se serveste presarat cu cascaval. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se trec feliile de franzela prin lapte sarat, prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc. Paine pane cu cascaval: 4 chifle sau 8 felii de franzela obisnuita, lapte, faina, 2 oua, 100 g cascaval ras, sare. Se prepara la fel ca in reteta de mai sus, doar ca ouale se bat cu cascavalul ras. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... gusta daca este suficient de sarata si se mai completeaza cu ... cu unt si se rade cascaval. Alte umpluturi o UMPLUTURA CU CIUPERCI ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... mici se fierb in apa sarata, se strecoara si se amesteca ... -un vas termorezistent, se presara cascavalul deasupra si se coc in cuptor pana cand cascavalul se rumeneste. Se garniseste cu salata orientala ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... folosi osanza pentru obtinerea unor saratele delicioase. - 1 kg faina 1/2 kg osanza ... apa calduta Finisare: ou, seminte, branza rasa, cascaval Mod de preparare Saratele cu osanza 1 Pune faina si sarea intr ... si presara peste ele seminte, cascaval ras sau branza rasa. 5 Pune ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... Taiem cascavalul in cuburi paralelipipedice cu o lungime de 4-5 cm, spalam si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... kaiser, sunca si se presara cascavalul. Se ruleaza, se lipesc marginile ... unge cu ou, se presara cascaval (eu am pus si chimen ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ulei 1 cub drojdie 2 galbenusuri 100 g cascaval sunca presata sare chimen. Pregatesti ... pensule. Presari sare, chimen si cascaval ras si introduci tava la ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Se taie cascavlul afumat in feli groase.Se bate oul si se mixeaza bine cu mustarul.Apoi se dau feliile de cascaval afumat prin acest amestec si apoi prin pesmetul amestecat cu faina, alunele pisate si susanul.Se aseaza intr-o tavita cu hartie de copt si se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.In timpul coacerii vor mai pierde din grasime si se vor mai topi. Le scoateti cand s-au rumenit si le serviti caldute cu lamaie alaturi.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de preparare Ingrediente 300 g cascaval 5 albusuri 3 linguri de pesmet ulei de masline Mod de preparare Cascavalul se da prin razatoare si se amesteca foarte bine cu albusurile de oua. Se pune si sare in functie de cat de sarate le doriti. Se fac gogosi si se dau prin pesmet inainte de a le pune in ulei incins. Sunt mult mai bune daca le mancati calde.
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Aluatul de foietej, partial dezghetat, il intindem pe masa si il nivelam cu sucitorul. Pe jumatate din foaie repartizam cascavalul si telemeaua rase pe razatoarea cu ochiuri mici. Acoperim cu cealalta jumatate si presam putin cu mana la capete. Cu o rola zimtata se taie fasii din aluat, care mai apoi se rasucesc. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenus de ou si se dau la cuptor, la foc mediu pana se rumenesc.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... .Branza,sare,piper,marar si cascavalul dat pe razatoare se pun ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ungem tava de copt cu unt si aranjam bucatile de carne batuta ( in prealabil sarate si condimentate. Taiam cartofii rondele si le aranjam deasupra carnitei. Al 3 strat o sa fie maioneza din abundenta si mult, mult cascaval. Tava se da la cuptor pt apr. 30 min :) Simplu si gustos!
Reţetă de pe www.bucataras.ro